Kimse için hayatınızı değiştirmeyin..

Elaleeem ne der

Kendinden Başkasını Sevme
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
241
126
123
29
Çooook uzun oldu kusura bakmayın okuyan Herkese Çok teşekkür ederim :)
Sadece paylaşmak istedim :)
Merhaba , Arkadaşlar Günaydın Hayırlı Sabahlar..
Benim 1 senelik çok güzel çok mutlu rüya gibi başlayan ilişkim vardı
İlk başta çok güzeldi gece ateşle evimin önüne seni seviyorum yazarak teklif etmişti hafta sonları hep birlikte gezerdik aileside biliyordu benim ailemde biliyordu hafta içi ikimizda çalıştığımız için bazen akşamları görüşürdük ...
Sigara içen bayanlardan hoşlanmadığı için hep sakladım sigara içtiğimi evde içtim
Sevmediği arkadaşlarım oldu kaç senelik arkadaşlarımı sildim tek kalemde..
Cafe'ye giderdim hafta sonu o can dostlarımla günümü gün ederdim gezerdik tozardık ondanda geçtim
Tüm hayatım Lia Oldu

Çok kıskançtı aşırı kıskanç bana vuracak kadar kıskanç
Bi gün kuaföre gittim arkadaşım kuaför ve bayan kuaförü erkek çalışmıyor
Bekle dedim orda ben çıkıp geliyorum arkamdan biri hızlı hızlı geliyor hissettim arkamı döndüm O gözü dönmüş saçlarımın uçlarına sarı atmıştım ve çok hoş hiç bir abartısı yok kendi saç rengimin üstüne
Ve yaklaştı tuttu yakamdan yolun arkasından
-Bu saç ne lan dedi sen nelere özeniyosun dedi
+Bırak beni dedim bak insanlar var
-S*çtırma lan insanlara dedi
Devam ettik eve bırakıcaktı beni eve yaklaşmıştık
+Biraz oturalım dedim geçtim oturdum
-Nelere özeniyosun ben seni adam etmeye çalışırken dedi
+Neyim varmış dedim nelere özeniyomuşum dedim
-Sus lan dedi cevap verme bana
Sonra elinde ki sigarayı yüzüme fırlattı (Allah'm korudu gelmedi bana sigara)
+Lanet olsun sana dedim ağlayarak uzaklaştım yanından hızlı adımlarla
-Geldi nasıl itekliyor beni nasıl çağresizim bağrıyorum bırak beni diye
+Defalarca vurdu bana

Sonra hiç konuşmadık
Sabah kalktım gittim işe yazmadım hiç bu sürü mesaj attı bitti mi dedi cevap ver dedi evet bitti dedim sadece deliye döndü aradı defalarca açmadım akşam bekle beni dedi sürekli mesaj attı yazmadım evine gelirim bekle dedi yazmadım biliyordu beklemicemi Bürodayım dayısının yanında çalışıyorum öyle tanışmıştık zaten kapıyı bi açtım müşteri geldi sandım Lia gözü dönmüş telefonumu aldı sen dedi ayrılamazsın benden dedi kim verdi sana bu aklı dedi yapamazsın dedi dayısının yanında tartıştık Çık dışarı Lia dedi bağırdı gitmedi bitemez dedi ben özür dilerim olmucak dedi ben saf ben salak yine kandım düzeldi herşey devam etti sürdü bi 5 ay daha en azından düzeldiğini sandam facebooklarımızı ikimzde kapatmıştık ilk tanıştığımızda hatlarımızı değiştirmiştik kimsede yoktu numaralarımız sadece ikimize ait bi dünyü kimseyi sokmamıştık hayatımıza herşeyimiz özeldi
Sonra face açtı azarlamaya başladı beni nerdesin dedim hesap mı soruyosun sen bana dedi adam akıllı bi cevabı olmadı sabır dedim sabır Gözlerim körermişti O kadar aşıktım taa ki düne kadar kuzenim geldi evli işleri vardı büroya geldi dayısı da büroda mesajlaşıyorum
X abim geldi dedim gitti mi dedi yok dedim gitmedi kahve yaptım kahve içiyolar dedim Hemen X abicine kahve mi yaptın falan dedi bişiler saçmaladı yine aptal insan sonra küfürler ediyo falan sonra bana aileni koruma lan dedi s*çtırma ailene dedi aradı açmadım dayımı aradım çıkmışsın ben seni kaç kere uyarıcam dedi bürodan çıktığında yazıcaksın diye dedi aradı açmadım son kez diyorum ara dedi yine aramadım artık bu ilişki yürümez daha da arama beni tamam mı hakkını da ister helal et ister helal etme canın sağolsun sen bilirsin son mesajım Allaha emanet ol
aynen böyleydi mesajı gece hiç uyumadım sadece düşündüm çok değişmişti hayatım çok yapranmıştım ne sevgi kalmıştı ne aşk bu şekilde gitmiceni anladım pişman değilim yaşadıklarım için önüme daha iyi bakmamı sağladı bu ilişki gözlerim açıldı birden
Kimseye taviz vermeyin size hakaret eden erkekleri çekmeyin o körelmiş gözlerinizi açın
Teşekkürler okuyan herkese :)
Mutlu kalın,,,

Son düzenleme:
Bence en büyük tavizi ona siz vermişsiniz cesaretini sizden almış...Şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama bu insanla bir arada olunmaz.

Bence en büyük tavizi ona siz vermişsiniz cesaretini sizden almış...Şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama bu insanla bir arada olunmaz.

Haklısın ben verdim en büyük tavızı çok sevdim ilkimdi kıyetlimdi çok mutluydumm ama işte ben çok kaldırdım o popusunu şimdi bıraktım onu kendi haline
iyiyim şu an hiç bu kadar bitirmemiştim onu silmemiştim çok yıprandım son zamanlarda bunu yapmanın zamanı gelmişti şimdi onu görmek daha istemiyorum...

Haklısın ben verdim en büyük tavızı çok sevdim ilkimdi kıyetlimdi çok mutluydumm ama işte ben çok kaldırdım o popusunu şimdi bıraktım onu kendi haline
iyiyim şu an hiç bu kadar bitirmemiştim onu silmemiştim çok yıprandım son zamanlarda bunu yapmanın zamanı gelmişti şimdi onu görmek daha istemiyorum...

Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız..Üzücü bir durum.Sizi çok iyi anlıyorum.

Bu ne bicim bir iliskiymis? Yok arkadaşlarını sil yok bilmem ne. Sacma sapan. Ilkinde size neler yapmis affetmissiniz pes vallahi.
Bari yine affetmeyin yoksa 3.sayfa haberlerine cikarsiniz bu gidisle..

Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız..Üzücü bir durum.Sizi çok iyi anlıyorum.

Bunu yapmak zorundaydım bu hareketleri devam edecek son zamanlarda mutluluk denilen bişi kalmamıştı zaten şu an hakkımda en hayırlısını diliyorum zamanla geçicek :)
İçiim rahaat kendi yazdı kendi oynadı bu da ona en büyük ceza oldu susarak gittim unutucanı hiç sanmıyorum..

Bu ne bicim bir iliskiymis? Yok arkadaşlarını sil yok bilmem ne. Sacma sapan. Ilkinde size neler yapmis affetmissiniz pes vallahi.
Bari yine affetmeyin yoksa 3.sayfa haberlerine cikarsiniz bu gidisle..

Yook Yook bitti artııık :)
Aşkıın Gözüü kördüü bende göz denilen biişi kalmıcaktı ucuz atlattım bilmiyorum nasıl oldu ama bitirdim ben onu tamamen...

Artık evlenseydiiik her gün konu açardım kocam hakaret ediyo kocam dövüyo kocam çok değişti kocam çoçuklarla ilgilenmiyo kocam çok sorumsuz kocam bırakıp bırakıp kaveeyee gidiyo diye
Ayy Allah Korudu :KK73::KK73:

Back
X