Kimse samimi gelmiyo bana ne yapabilirim?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Selâmün aleyküm arkadaşlar çevremdeki herkes sahte gibi eşim ailem komşular arkadaşlar. . Ben ne yapayim bilmiyorum!? Psikolojik midir nedir bilemedim? Akıl verin nolur güçlü olmak istiyorum hayatta herseyin üstesinden gelmek istiyorum ama bazen çok Güçsüz hissediyorum kendimi kimsesiz eşimle çok problemimiz oldu eski konularımda bahsetmiştim ciddi güven kaybı oldu sevdik evlendik ama birbirimizi anlamıyoruz en son facede bişey gördüm yazmış ki birine güzel bir hatıra olarak kal yabancı olma hesabını sordum açıkladı bi kız arkadaşı ona duygularıni açmış o da terslemis sözde kızı o mesajları görmedim çünkü sonra kırdım onu diyerekten yazdığım mesajı atmış ben sana ihanet etmem diyo sana ihanet edersem oğluma da ihanet etmiş olurum diyo ben aynısını yapsam beni bosardin dedim yada çok kötü döverdin haklısın diyo yanlış yaptım yazmakla ama asla sana ihanet etmedim diyo guvenemiyorum hicc

Bencede herkes sahte herkes ayri bir alem ozelliklede sosyal medyada! Ama bence sizin esinizle aranizdaki problem herkese olan guveninizi sarsmis kendinizi kandirilmis hissediyorsunuz. Ise esinizden baslayin...

Bencede herkes sahte herkes ayri bir alem ozelliklede sosyal medyada! Ama bence sizin esinizle aranizdaki problem herkese olan guveninizi sarsmis kendinizi kandirilmis hissediyorsunuz. Ise esinizden baslayin...
Kim varsa çevremde öyle geliyo bu büyük bi sorun benim için zevk almıyorum ki hiç bişeyden profilimde yazdığım gibi durumum

Ve aleykumselam. Ben olsam ben bi guzel doverkizin ismini soylemezse bosanacagimi soyler ismi aldiktan sonra ayni yerden kizaevli bi adamla ugrasmamasi gerektigini anlatan birseyler yazardim. Esim herhangi birine karsi cikarsa yine ayrilirdimcunku ya yalan soyluyor ya da kizi koruyordur

eşinizle yaşadıgınız sorunlardan ötürü bu şekilde düşünüyorsunuz. onunla sorununuz kalmasa düzelirsiniz ama ne kadar affedilsede bir insan affeden kişi soguyup uzaklaşıyor evlilik devam etse bile

Ve aleykumselam. Ben olsam ben bi guzel doverkizin ismini soylemezse bosanacagimi soyler ismi aldiktan sonra ayni yerden kizaevli bi adamla ugrasmamasi gerektigini anlatan birseyler yazardim. Esim herhangi birine karsi cikarsa yine ayrilirdimcunku ya yalan soyluyor ya da kizi koruyordur
Şifrelerini hrp biliyorum herseyi ortada gizli bişey imiz yok eğer bişeyler karıştırsa gizlemez mi bundan sonra buna bnzer bişey olursa beni kaybedersin dedim bende

Bence bu direk esinizle sizin aranızdaki bu guven probleminden dolayı hissettiğiniz bir durum. Yanı baska bir örnek vermemişsiniz. Konunun basında ailem arkadaslarim falan demişsiniz ama esinizden devam etmişsiniz. Esinizle olan bu guven sorununu çözerseniz, bu sekilde düşünmezsiniz bence.

Bikmi
Bence bu direk esinizle sizin aranızdaki bu guven probleminden dolayı hissettiğiniz bir durum. Yanı baska bir örnek vermemişsiniz. Konunun basında ailem arkadaslarim falan demişsiniz ama esinizden devam etmişsiniz. Esinizle olan bu guven sorununu çözerseniz, bu sekilde düşünmezsiniz bence.
Bilmiyorum aslında genel olarak güvenmiyorum kimseye insan eşine güvenmek istiyo eşi de böyle yapınca güven iyice sarsiliyor ya aslında hersey boş geliyo tat alamıyorum hiç bişeyden oğlum herseyim o olmasa hepten kafayı yErim abim var evli iyi bi arkadaştık öyle biliyorum olan sorunlardan dolayi onunla da koptuk gibi karısının ağzına bakıyo sadece dolduruyor mu eşi bize karşı onu da bilmiyorum evet eşini kardeşim gibi gördüm öyle de davrandım ama bakıyorum o da bi tuhaf kimseye çok değer vermiyeceksin bu hayatta

merhaba arkadaşım, depresyon yaşıyor olabilirsin ki duruma bakıcak olursak doğal. geçmiş olsun arkadaşım. valla evli bir erkeğe ilgi duyan kızı terslemesi normal ama sonra kalkıp da kırdım deyip başka anlamlar çıkacak duygusallıkta yazmak pek ilginç. sinek küçük ama mide bulandırır.

"birine güzel bir hatıra olarak kal, yabancı olma"

bir kadın olarak iç sesine güven. kadın hisseder.

merhaba arkadaşım, depresyon yaşıyor olabilirsin ki duruma bakıcak olursak doğal. geçmiş olsun arkadaşım. valla eşinin kendisine (evli bir adama) ilgi duyan kızı terslemesi normal ama sonra kalkıp da kırdım deyip başka anlamlar çıkacak duygusallıkta yazması da pek ilginç. sinek küçük ama mide bulandırır.

merhaba arkadaşım, depresyon yaşıyor olabilirsin ki duruma bakıcak olursak doğal. geçmiş olsun arkadaşım. valla evli bir erkeğe ilgi duyan kızı terslemesi normal ama sonra kalkıp da kırdım deyip başka anlamlar çıkacak duygusallıkta yazmak pek ilginç. sinek küçük ama mide bulandırır.

Bende çok saçma buldum niye muhatap oluyosun ki dedim demekki kırılıp kırılmaması önemli senin için Hayır diyo öylesine attım diyo ne güzel bi hatırası dedim biz seninle yabancı olmusuz ona diyosun ki yabancı olma bu ne demek ya çok pişman olmuş yazdığına ama benim kafamda soru işaretleri acaba mesajlasip mesajları siliyo mu hiç bilmiyorum ve surekli aldatma konusunda bana çok ağır konuşur seni gebertirim keserim hissedersem öyle bişey diyo o bana karşı bu kadar tepkiliyken ben napayım ortada elle tutulur bişey yok ama bilmiyorum ki

Bikmi

Bilmiyorum aslında genel olarak güvenmiyorum kimseye insan eşine güvenmek istiyo eşi de böyle yapınca güven iyice sarsiliyor ya aslında hersey boş geliyo tat alamıyorum hiç bişeyden oğlum herseyim o olmasa hepten kafayı yErim abim var evli iyi bi arkadaştık öyle biliyorum olan sorunlardan dolayi onunla da koptuk gibi karısının ağzına bakıyo sadece dolduruyor mu eşi bize karşı onu da bilmiyorum evet eşini kardeşim gibi gördüm öyle de davrandım ama bakıyorum o da bi tuhaf kimseye çok değer vermiyeceksin bu hayatta
Son cümleye katılıyorum kesinlikle. Kimseye cok değer vermiceksin. Tek geldik tek gidiceZ. Banada insanlar cok samimi gelmiyor zaten samimi değiller de. Ama esine güvenmeden yasayamazsın cok mutsuz olursun. Herkesi bosver ama esinle arandaki sorunu çöz derim ben.

Son cümleye katılıyorum kesinlikle. Kimseye cok değer vermiceksin. Tek geldik tek gidiceZ. Banada insanlar cok samimi gelmiyor zaten samimi değiller de. Ama esine güvenmeden yasayamazsın cok mutsuz olursun. Herkesi bosver ama esinle arandaki sorunu çöz derim ben.
Ben her zaman yanındayım onun bazen diyorum arkamda benim beni tutuyor birakmiyo eziyet de etti çok kavga da ettik çok kırdı da böyle olunca çok üzülüyorum bana değer verdiğini soyluyo ama kırıyor hakaret ediyo sinirlenince ben sana deger verdiğm için kırıyor um diyo yoksa kapının önüne koyarmis beni çok konuştuk borçlarından dolayi kafayı yemek üzereyim diyo bende destek olmak istiyorum işte arıyorum zaten bilmiyorum o zaman düzelir mi

Ben her zaman yanındayım onun bazen diyorum arkamda benim beni tutuyor birakmiyo eziyet de etti çok kavga da ettik çok kırdı da böyle olunca çok üzülüyorum bana değer verdiğini soyluyo ama kırıyor hakaret ediyo sinirlenince ben sana deger verdiğm için kırıyor um diyo yoksa kapının önüne koyarmis beni çok konuştuk borçlarından dolayi kafayı yemek üzereyim diyo bende destek olmak istiyorum işte arıyorum zaten bilmiyorum o zaman düzelir mi
Esinizin sorunlarının ne oldugunu bence oturup konusun esinizle. Guzel bir dille kavga etmeden. Ben senin esinim sana yardımcı olmak istiyorum ben seni seviyorum deyin. Sorunlarınızı çözmeden, ancak yeni sorunlar eklersiniz ustune ve isin icinden çıkılmaz bir hal alır.

eski konularını okudum.
eşinin ailesi tarafından hırsızlıkla suçlanmışsın, eşin de dahil olmuş.
çekip gitmişsin, peşinden gelmişler, özür dileyeceklerine çocuğunu senden koparmaya çalışmış kocan. geri dönmüşsün mecbur.
dayak yeiyorsun, küfür işitiyorsun.
kocan seni köle gibi kullanıyor.
arkadaşlarınla görüştürmüyor, yalnızsın. eşin tarafından izole edilmiş bir hayat yaşıyorsun.
şimdi de bu.

arkadaşım, nasıl yaşıyorsun?
kocan psikopat. seni keserim, çocuğu alırım, öldürürüm vs. tehditler, korkutmalar.
ailem arkamda değil demişsin, sırf bu yüzden sanırım gidemiyorsun. fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorsun iyice sindirmiş seni adam.
değişir diye bekliyorsun ama değişmeyeceğini de içten içe biliyorsun.
diğer arkadaşlara dediğim gibi şiddet görüyorsan arkana bakmadan git, kurtar kendini ve çocuğunu demek istiyorum sana. çünkü çocuğun büyüdükçe o da dayaklardan küfürlerden nasibini alacak, bu doğanın kanunudur.
ama yapabileceğini zannetmiyorum, çok yorulmuşsun daha savaşmadan. o yüzden diyemiyorum.
allah yardımcın olsun arkadaşım..

şunu unutma bu ülkede hiçbir mahkeme annesine ihtiyacı olan bir çocuğu anasından koparıp da şiddet uygulayan ruh hastası bir babaya vermez. kimse de kaçırıp götüremez çocuğunu, büyük cezası var. düşünürsen bir gün ciddi bir şekilde aklında bulunsun..

Zaten sahte. Dostluk arkadailık evlilik aile hepsi yalan dolan. Darbe yiye yiye artık kimseye güvenmemeyi öğreniyosun zaten.

Esinizin sorunlarının ne oldugunu bence oturup konusun esinizle. Guzel bir dille kavga etmeden. Ben senin esinim sana yardımcı olmak istiyorum ben seni seviyorum deyin. Sorunlarınızı çözmeden, ancak yeni sorunlar eklersiniz ustune ve isin icinden çıkılmaz bir hal alır.
Sorun hem maddi hem manevi bende ne yapacağımı şaşırdım bi sürü borç ve elde avucta bişey yok ne ev ne araba üç bine yakın maaş alıyo çok rahat gecindi4ir borç olmasa ama artık yetişemiyorum diyo ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum ama çalışmak zorunda da hissediyorum kendimi toparlamamiz için onun bu yaptığını görünce de haketmiyo diyorum :s

Back
X