Kimse samimi gelmiyo bana ne yapabilirim?

eski konularını okudum.
eşinin ailesi tarafından hırsızlıkla suçlanmışsın, eşin de dahil olmuş.
çekip gitmişsin, peşinden gelmişler, özür dileyeceklerine çocuğunu senden koparmaya çalışmış kocan. geri dönmüşsün mecbur.
dayak yeiyorsun, küfür işitiyorsun.
kocan seni köle gibi kullanıyor.
arkadaşlarınla görüştürmüyor, yalnızsın. eşin tarafından izole edilmiş bir hayat yaşıyorsun.
şimdi de bu.

arkadaşım, nasıl yaşıyorsun?
kocan psikopat. seni keserim, çocuğu alırım, öldürürüm vs. tehditler, korkutmalar.
ailem arkamda değil demişsin, sırf bu yüzden sanırım gidemiyorsun. fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorsun iyice sindirmiş seni adam.
değişir diye bekliyorsun ama değişmeyeceğini de içten içe biliyorsun.
diğer arkadaşlara dediğim gibi şiddet görüyorsan arkana bakmadan git, kurtar kendini ve çocuğunu demek istiyorum sana. çünkü çocuğun büyüdükçe o da dayaklardan küfürlerden nasibini alacak, bu doğanın kanunudur.
ama yapabileceğini zannetmiyorum, çok yorulmuşsun daha savaşmadan. o yüzden diyemiyorum.
allah yardımcın olsun arkadaşım..

şunu unutma bu ülkede hiçbir mahkeme annesine ihtiyacı olan bir çocuğu anasından koparıp da şiddet uygulayan ruh hastası bir babaya vermez. kimse de kaçırıp götüremez çocuğunu, büyük cezası var. düşünürsen bir gün ciddi bir şekilde aklında bulunsun..
Allah razı olsun canım okuyup analiz ettiğin için evet en başlarda ailesiyle görüşmuyotuz diye burnumdan getirdi ama şimdi o kadar değil en son bu yaptığı çok mahçup beni sevdiğini soyluyo öfke kontrolü yok ama içinde pismanlik oluyo az da olsa bi merhamet var yanlış ortamda ağzında küfür var oğluna çok düşkün her türlü ihtiyacimiz i karşılıyor maddi durumum yerinde giderim çok rahat yaşarim da ama ortada bi evladım var diyorum kimse alamaz evladımi benden biliyorum hala onda yana ümitli olduğum için bekliyorum iste

Allah razı olsun canım okuyup analiz ettiğin için evet en başlarda ailesiyle görüşmuyotuz diye burnumdan getirdi ama şimdi o kadar değil en son bu yaptığı çok mahçup beni sevdiğini soyluyo öfke kontrolü yok ama içinde pismanlik oluyo az da olsa bi merhamet var yanlış ortamda ağzında küfür var oğluna çok düşkün her türlü ihtiyacimiz i karşılıyor maddi durumum yerinde giderim çok rahat yaşarim da ama ortada bi evladım var diyorum kimse alamaz evladımi benden biliyorum hala onda yana ümitli olduğum için bekliyorum iste

bir insan neyse o dur ben bunu bilirim arkadaşım. sen böyle düşünüyorsan ne diyeyim o zaman, umarım beklediğine değer.

Sorun hem maddi hem manevi bende ne yapacağımı şaşırdım bi sürü borç ve elde avucta bişey yok ne ev ne araba üç bine yakın maaş alıyo çok rahat gecindi4ir borç olmasa ama artık yetişemiyorum diyo ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum ama çalışmak zorunda da hissediyorum kendimi toparlamamiz için onun bu yaptığını görünce de haketmiyo diyorum :s
Oyle düşünme bence cok ciddi birşey deil bence anlattığın. Yanı eger borçlarınız varsa seninde calisman iyi olur Tabiki. Cocugunu bırakabileceğin kimse yoksa güvendiğin evden biseyler yapabilirsin. Katolog satisi gibi, evden yemek yapıp satmak gibi demeyebilirsin.

Oyle düşünme bence cok ciddi birşey deil bence anlattığın. Yanı eger borçlarınız varsa seninde calisman iyi olur Tabiki. Cocugunu bırakabileceğin kimse yoksa güvendiğin evden biseyler yapabilirsin. Katolog satisi gibi, evden yemek yapıp satmak gibi demeyebilirsin.
Kayinvalideye bırakıcam ama istemiyorum onun bakmasını da eşim de başkasına baktirmaz is arıyorum da Allahtan hayırlısı maddi olarak eşimin ailesine minnet etmek istemiyorum artık o da var

Utanmadan bıde döverdim mi dıyo ..
O anda o şeyı yaptğı için kafasına bişey fırlatıp kaçardım ne çabuk ınanıyorsunuz böyle şeylere.

Utanmadan bıde döverdim mi dıyo ..
O anda o şeyı yaptğı için kafasına bişey fırlatıp kaçardım ne çabuk ınanıyorsunuz böyle şeylere.
Valla bilmiyorum affettim ama unutulmuyo işte yemin ediyo sadece cevap verdim hata yaptım diyo nasıl yakistirirsin bana böyle bişeyi diyo bende yakışmıyor zaten dedim Allaha havale ediyorum yaparsa da Allah versin cezasını çekip giderim

Valla bilmiyorum affettim ama unutulmuyo işte yemin ediyo sadece cevap verdim hata yaptım diyo nasıl yakistirirsin bana böyle bişeyi diyo bende yakışmıyor zaten dedim Allaha havale ediyorum yaparsa da Allah versin cezasını çekip giderim
Vala sana sadece şunu soyluyorum sen kocanın senı hırsız yerıne koymasına bıle göz yummussun bunada yumarsın..

Vala sana sadece şunu soyluyorum sen kocanın senı hırsız yerıne koymasına bıle göz yummussun bunada yumarsın..
Bu konuda haklısın çok pişman oldu diye bi şans verdim döndüm dediğim gibi ciddi güven kaybı oldu ama üste çıkıyolar hala ailesi de diyo kendi de bi hata yapıldı hata ama nelere mal oldu oğlum için şans verdim sonumuz Hayır olsun elimden geleni yaptım ve hala daha yapıyorum çok taviz vermişim bakıyorum da çok haksizliğa uğramışım aldatır sa ne bileyim bunu hiç affedemem diyorum ama Allah göstermesin yine de

Bu konuda haklısın çok pişman oldu diye bi şans verdim döndüm dediğim gibi ciddi güven kaybı oldu ama üste çıkıyolar hala ailesi de diyo kendi de bi hata yapıldı hata ama nelere mal oldu oğlum için şans verdim sonumuz Hayır olsun elimden geleni yaptım ve hala daha yapıyorum çok taviz vermişim bakıyorum da çok haksizliğa uğramışım aldatır sa ne bileyim bunu hiç affedemem diyorum ama Allah göstermesin yine de
Hakkında hayırlısı 1 kere yapan bır kere daha yapar mantıgında oldugum ıcın afffedemem gibi gelıyo senın affetııgın seylereı tabıı yapıı meselesı umarım hersey gönlunce olur.

Back
X