- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Burda şimşekler çakıyorCeviz ve ekmeği severim ikisi birleşince dr yenir yani
Şuan sakin bikaç saat önce baya bi yağmur vardıBurda şimşekler çakıyor
Orda nasıl hava konyada
Burda da başladı şimdiŞuan sakin bikaç saat önce baya bi yağmur vardı
Ramazan böyle bereketli geçecek heralde. Buarada evine gittin demi gözün aydınBurda da başladı şimdi
Evet teşekkürler evimdeyimRamazan böyle bereketli geçecek heralde. Buarada evine gittin demi gözün aydın
Ahh bu erkekler... Dayanamayız biz yaparızEvet teşekkürler evimdeyim
Darmadağın olmuş hiç yapasım yoktu
Ama sonra kalktım temizledim Dayanamadım
Ne güzel siliyo ya emojiye bakAynen öyle
Düz gelinin konularından öyle bakmaya alıştınEvet ama en favorim şu
En favorim kendisi zaten çabucak çıkaydı şu mapıstanDüz gelinin konularından öyle bakmaya alıştın
Az kaldı heralde kaç gün sürüyor banEn favorim kendisi zaten çabucak çıkaydı şu mapıstan
Değişiyor hangi kuralı ihlal ettiğine göreAz kaldı heralde kaç gün sürüyor ban
Hiç bilmem ben tanışmadık banla daha Allah göstermesin dayanamam buraya gelmedenDeğişiyor hangi kuralı ihlal ettiğine göre
Bu defa fevri bir atışması olmadıAz kaldı heralde kaç gün sürüyor ban
Yakında sende alışırsınHiç bilmem ben tanışmadık banla daha Allah göstermesin dayanamam buraya gelmeden
Kitap okumayı çoook severim. Ama oğlum gün içinde izin vermiyo zaten fırsatta olmuyo akşama kalıyo ee akşamda yorgunluktan okuyamıyorum. Çalışırken haftada 2 kitap okurdum yaYakında sende alışırsın
Hem iyi oluyor
Ben iki kitap bitirdim şu son iki banımda
Bende çok seviyorumKitap okumayı çoook severim. Ama oğlum gün içinde izin vermiyo zaten fırsatta olmuyo akşama kalıyo ee akşamda yorgunluktan okuyamıyorum. Çalışırken haftada 2 kitap okurdum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?