haklısınız ancak ben kendi evimde kahvaltısına varasıya hazırlamış biriyim silemiyorum aklımdan bi silsem dua ediyorum sürekli silinsin diye sanki hiç var olmamış gibi olsun diye bide yanlış anlamayın ama ben olaylara takılı kalan biri değilim unuturum çoğu olayı ama bunda duygular var ve acı çekiyorum hiç değerim yokmuş diye sanıyorum ki herkez onun gibi
bi aşkı daha büyük bir aşk bastırır diyosunuz belkide haklınız yaralarım kapanırken zamanla birinin desteği iyi olabilir
ama yanımdaki kişiye sürekli ondan bahsedersem ki bahsedebilirim karşımdakini de incitirim en büyük korkum ise
ilerde daha kötüsüyle karşılaşırımda bunu ararım keşke dermiyim diye bu zamana kadar yaptıkarımdan pişmanlık
duymadım herşey bilinçliydi ama içinde sevgi ve duygular olunca zayıf kalabiliyorum şuan iyikide bıraktım diyorum ama
başına birşey gelse yada arasa diye de istiyorum çıkmazın içindeyim
Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır. çok haklısınız bunlar asıl etken büyük ihtimalle ama kızla kendimi kıyaslamıyorumUnutamamazlık değildir o.
Kuyruk acısıdır.
Senin o kadar canını yaktı.
Ama şimdi gitti o kızla mutlu.
Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır.
Deneyimledim oradan biliyorum.
O yüzden unutmayı unut.
O kızla kendini kıyaslamadığın zaman unutursun.
haklısınız çok sağolunSanırım yasin küçük tatlım yeni çevre yeni aktiviteler yeni arkadaşlar hobiler evet ama
Yeni bir ilişki için içindeki fırtınayi dindirmeden başlamanı tavsiye etmem bence kendine zaman tanı hoşca zaman geçirebileceğin sosyal ortamlarin olsun
Hayatında illekıde heran birileri olmak zorunda değil
Zaten bence evvela kendini tanı tamamla doğru insanla karşılaşacağın zamana kadar kişisel gelişimine yönel hayatında yapmak isteyip yapmadığım bir çok şeyi yapmaya çalış keskelerin uktelerin kalmasın
Böylece kendine olan güvenin de daha artar doğru adamda o zman gelir seni bulur güçlü bir kadın olmaya bak
bencede kimse haketmez çok ağrıma gidiyordu o kadar şey feda ederken hiçbirşeyi karşılıklı yapmadım ama doğum gününüzde yabancı biri bile bilse iyi ki doğdun diyor fikirleriniz bana çok yardımcı oldu teşekkür ederimBence burda önemli kilit cümleyi siz zaten söylemişsiniz. "Doğum günümü bile kutlamayan birini nasıl unutamam" .Sizce neden size değer vermeyen birini bu kadar düşünüyorsunuz bunu sorgulayın. Sizce böyle değersiz bi muameleyi hak ediyor musunuz? Bence hiçkimse hak etmez, herkes çok değerli ve eminim siz de değerli bi insansınız. Öncelikle lütfen kendinizi sevmeye çalışın, benlik algınızı yükseltin, zedelenen özgüveninizi yeniden inşaa edin. Hepimiz sevmek sevilmek isteriz ama ne zamanki bu ihtiyaçlarımızı yanlış kişilerde karşılamaya çalışıyoruz işte o zaman acı çekiyoruz. Kendinizin kıymetini bilin, kendi değerinizi kendinize hatırlatın.
Kızla kıyaslamaktan kastım.Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır. çok haklısınız bunlar asıl etken büyük ihtimalle ama kızla kendimi kıyaslamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?