- Emoji Skoru
- 130
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz o zaman benı sevıyorsunzYok kız bize yazıyorsun ya
Benim de öyle malesef çok zor bir durum buMerhabalar, yargılamazsanız bir şey sormak istiyorum. Benim derdım sıkıntım olduğunda arayacağım kimsem yok ya ben bu hayatta bu his ile nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.içime mi atacağım her seyı
Biz burada birbirimizi seviyoruz da fikirlerimiz uyuşmuyor o zaman da kavga dövüş geçinip gidiyoruzsiz o zaman benı sevıyorsunz![]()
Benim de yok bacım merak etme buraya dök içiniMerhabalar, yargılamazsanız bir şey sormak istiyorum. Benim derdım sıkıntım olduğunda arayacağım kimsem yok ya ben bu hayatta bu his ile nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.içime mi atacağım her seyı
Biz burada birbirimizi seviyoruz da fikirlerimiz uyuşmuyor o zaman da kavga dövüş
Biz burada birbirimizi seviyoruz da fikirlerimiz uyuşmuyor o zaman da kavga dövüş geçinip gidiyoruz![]()
İnsan hastaneye gittıgınde aranmak istiyor ya Vallahı hayatta bazı şeyler büyük nımetmısBenim de yok bacım merak etme buraya dök içini
benim bi fikrim var ama daha yeni banım açıldı nasıl söylerim bilmiyorumNeden hiç arkadaşınız yok ki ?
İnanın çok fazla arkadaşım var ama bu farklı bi his yaNeden hiç arkadaşınız yok ki ?
Dök içini ayol konuşuyoruz ya işteMerhabalar, yargılamazsanız bir şey sormak istiyorum. Benim derdım sıkıntım olduğunda arayacağım kimsem yok ya ben bu hayatta bu his ile nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.içime mi atacağım her seyı
Aynenbenim bi fikrim var ama daha yeni banım açıldı nasıl söylerim bilmiyorum
tamiş en son ne zaman çimene dokundun söylesene biAynensizin yorumunuzu ben tahmın edıyorum geçin dalganızı
![]()
Kendinizi açamıyor olabilir misiniz? Yani hep mesafeli olma gayretiniz varsa belki paylaşım yapmıyorsanız arkadaşlık ilerlemezİnanın çok fazla arkadaşım var ama bu farklı bi his ya
benim de yok valla yalnız değilsinizMerhabalar, yargılamazsanız bir şey sormak istiyorum. Benim derdım sıkıntım olduğunda arayacağım kimsem yok ya ben bu hayatta bu his ile nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.içime mi atacağım her seyı