• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimselere anlatamadım aklımı yitireceğim lütfen bir teselli verin!

• Konu Sahibi Konu Sahibi byn.eskisehirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçerik nedeniyle konunuz”Aşk & Sevgi Köşesi- Aşk Acısı Çekenler”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

ama seviyorum bırakmak istemiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum böylede nasıl olacak bilmiyorum keşke o beni bıraksa diyorum ben bırakırsam çok üzüleceğim eminim buna ama hiç de evlenmek istediğim yapıda bi insan değil sorumsuz gayretsiz çapasız ama onun için herşeyden geçtim ama onun yaptığı da bu iştee.........

Canim bu dediklerinden sonra ben sana hala devam etmeniz bence yanlis.
En iyisi ayril...

yaa seviyorum aslında hemde çook ama gayretsiz durumu çok yıprattı beni soğuyorum böyle olunca ama onsuz da olamam :(((((((

yanlış bir insan.kendine daha fazla haksızlık etme canım...

tecrübelerimle bu erkek modeli sabittirrr
kesinlikle bi saniyeni böyle bi erkeğe verme
yazık olur sanada,geleceğinede,hayallerinede
nolduğu belli bunun yolu beli kendi belli
umursamaz bi erkek canlandı gözümde
evleneceğin adamın umursamaz olmasından daha korkunç bişey olamaz bence
kısmetlerini falan tepme
onun üstüne varırsan kendini iyice bişey sanıcak kanımca sonuda yok
bi yerleri kaldırılmış erkekler grubunda can yakmaya devam edicek bu zat

biz kızlar erkekleri bu hale getiriyoruz ne acı

sevgilisinden ayrı olanlar yani arasında çok mesafesi olan kızlara soruyorum,sevgiliniz ne kadar sürede bir geliyor sizin zorunuzla mı yani artık gel baya geçti aradan deyince de mi geliyor yok sa kendisi siz söylemeye fırsat vermeden mi geliyor ,ben söyliyim sevgilim 9 ay da bir geliyor ben gel artık çok oldu diyorum ancak geliyor bi keresinde hadi gel artık seni özledim çok zaman geçti dedim param yok benim dedi sizinkiler de böylemi çok merak ettim ???:jeyyar:CADIARZU

cnm bnde 9 ay görüşmüorum tel msn harici sadece yazın 2 buçuk 3 ay kadr beraber oluyoruz onun dışında bu dedğim 9 ay süre içerisnde görüşmüoruz çğırsam gelir ama benm ailem sıkı olduğu için pek dışarı çıkamıorum o yzden pek gelmesni istemiorum ama çok özlüyorum tabikide :):(

ben size derdimi daha öncede anlatmıştım yine yazıyorum bi fikir verin bana,erkek arkadaşımla başta herşey güzeldi 2 yıllık ilişkimiz var demiştim baştan kararlıydı ilerde şöyle yaparız şu zamanda evleniriz diye ama şimdi hiç bişey eskisi gibi değil kendine güvensiz ne yapacanı bilmiyo ne zaman askere gideceğini ne zaman evleneceğimiz bilmiyor demiştim benim bu şekilde içim hiç rahat değil çok mutsuzum senağlama,sıkıştırıyorum ama rahatına bakıyo beni düşündüğü yok ailemde bilmiyo isteyenler oluyo para biriktir diyorum karalarını ver diyorum bunları düşününce midem ağrıyo diyo diye anlatmıştım sizlere yine konuştum bu konuları onunla bu seferde yaza kadar bana zaman ver karalarımı o zaman verecem diyo aa benim güvenim kalmadı artık ha 5 ay öncesi ha şimdi ancak zamanı geçiriyo 5 ay sonra karar verme mekanizması mı gelişecek hiç sanmıyorum:1shok:evlilk tarihi nasıl vereyim sana hiç bişey belli değil daha diyo ben hemen evlenelim demiyom zaten 3 yıl sonra diyom bu zamanda birikim yap diyom önda daha hayal bile yok karar bile yok aklımı kaçırıcam sürekli ağlıyorum senağlama:çok üzgünüm:bi akıl verin bana ....

her bölüme aynı konuları açamazsınız şimdi konunuz "Aşk acısı" taşınıyor editör arkadaşlarım gerekeni yapacaklardır bilginize

oncelikle lutfen aglama arkadasim ya :(
erkek arkadasini cok sevdigin belli
ama arkadasinin kararli olmasi gerek!
bence guzel bi sekilde konusman lazim sonucta evlilik tarihi vermesi gerekmez aileler tanisir soz olur ilerler yani boyle nereye kadar dedigin gibi :(
kendini uzme mantiginida kulanmaya bak umarim en guzeli olur senin icin hersey duzelir arkadasim

Back
X