kimsem yok :(

Canim ya içimi sızlattın insallah dilerim rabbimden cok ama cok mutlu huzurlu olursun bunu tüm kalbimle diliyorum

'
teşekkür ederim canim Allah razi olsun o kadar doldum ki rabbim ailesiyle insani sinamasin

üzülme canim bende öğle hissediyorum bazen bence MUTLULUGUMUZLA onlara cevabını verecez :-*

Gerçekten büyük bi sınavdan geciyosun. Ama kimse yok deme Rabbin var senin ya. Nişanlı n var evleneceksin çocukların olacak. Bırak yengenı abini sen mutlu ol esinle onlar aklına bile gelmeyecek. Benim Ailem hep yanımda oldu. Ama eşim öyle bişey yaptı ki dünyam başıma yıkıldı çünkü hayatım suan onunla aile geride kalıyo bunu anlarsın ilerde. İnşallah iyi birini secmissindir.Rabbim ordan yüzünü guldurur merak etme

Boşver evleniyosun sende kimseyi arama sorma esinle bir hayat kur yüzün e vliliginde guler inşallah..kimseyi alma hayatına meraba meraba aile gibisi yok tabi abin yengen çok beter ama ezdirme kendini dişli ol.gelmesinler ne gerek var.sana tavsiyem kimseden birşey bekleme mutluluk budur...

Ben boyle aileleri olanlara; evleniyosun, yeni bi baslangic yap yeni hayatina yeni bi anme babayla basla diyorum. Bu anne babada esinin ailesi olsun diyorum. Anne babayi silmek olmaz deriz ama bu senin annen baban sana kederden baska bisey vermiyor. Halbuki onlar canin kanin. Ama su yapilanlari kv ve kp yapsa bu kadar koymaz diye dusunuyorum. O yuzden ailenle mesafe koy ve daha az uzul. " bilindik kv/kp" diyip gecersinde kendi ailenin her canini yaptiklarinda canindan can gider. Kisi en cok sevdgine kirilmisya, o hesap. Kirilmana izin verme artik.

ay
bu yıl nisanlim da bunu öğretti bana birşey oluyor haksızlık inan susmuyorum kimsenin hayatı hakkında yorum yapma hala üzerine geliyorlarsa mesafe koy araya ..ogle iste bende koydum kendi kardesim artik azarlamiyor el kızı gibiyim soguk samimiyetsiz ..inan anlamıyorum yoruldum EMEK sevgi demek benim için o kadar emek verdim ki hiç mi ulaşmaz bir yerlere ulaşmadı hayırlısı bakalım nisanlim çok düzgün bir adam 4 senedir tanıdım birinde olmasa birinde insan anlıyor ne mal olduğunu afedersin de nisanlim gibi erkek var mi bilmiyorum o kadar diyim onun ailesi de problemli bana hep HAYATTA TEK TUTAR DALIM SENSIN der benim de o zaten ..anne-baba bakıma muhtaç olursa bakarız onun harici ben kendi ailemle çok fazla görüşmem dedi bakarsan bende istemiyorum her ay uçakla annenin yanına gönderirim yalnız hissetme diyor ben 1 yılda bi kez istiyorum düşün ..bi görsen bizi dersin ki ne kadar kenetlenmiş herkes hayran kalıyor onca olumsuzluk ve ASK ..bana kalırsa ASK ne biliyor musun mücadele,sabır ,fedakarlik ,emek ..ay şöyle elektrik aldım felan değil zaten tanımadan sevemez bir insanı birini ..velhasıl öğle

Ne mutlu size. O zmn kimsem yok deme, dag gibi bi sevdgim var o bana yeter de :)
Geriside tiri viri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…