teşekkür ederim canim Allah razi olsun o kadar doldum ki rabbim ailesiyle insani sinamasinUzakta ev tutun, akrabalarinin hepsiyle az gorus. Mecbur kalmadikca gorusme hatta.
Yeni bir dunya kuracaksin kendine. Sadece istediğin insanlari dahil et. Seni mutsuz edenleri disarida birak. Eger bu seni zorlarsa mesela yengene az görüşelim diyemezsin belki o zamanda esim yalniz cikmami sevmiyor dersin, sen gitmedikce o gelmez.
Gittiğin aileye uyum sagla. Ufak şeylerden sorun cikarsa uyma. Her sey yoluna girer zamanla unutma.
Sabirli ol simdi, son bir ay. Dayan.. hepsi bitecek.
Amin...'
teşekkür ederim canim Allah razi olsun o kadar doldum ki rabbim ailesiyle insani sinamasin
bu yıl nisanlim da bunu öğretti bana birşey oluyor haksızlık inan susmuyorum kimsenin hayatı hakkında yorum yapma hala üzerine geliyorlarsa mesafe koy araya ..ogle iste bende koydum kendi kardesim artik azarlamiyor el kızı gibiyim soguk samimiyetsiz ..inan anlamıyorum yoruldum EMEK sevgi demek benim için o kadar emek verdim ki hiç mi ulaşmaz bir yerlere ulaşmadı hayırlısı bakalım nisanlim çok düzgün bir adam 4 senedir tanıdım birinde olmasa birinde insan anlıyor ne mal olduğunu afedersin de nisanlim gibi erkek var mi bilmiyorum o kadar diyim onun ailesi de problemli bana hep HAYATTA TEK TUTAR DALIM SENSIN der benim de o zaten ..anne-baba bakıma muhtaç olursa bakarız onun harici ben kendi ailemle çok fazla görüşmem dedi bakarsan bende istemiyorum her ay uçakla annenin yanına gönderirim yalnız hissetme diyor ben 1 yılda bi kez istiyorum düşün ..bi görsen bizi dersin ki ne kadar kenetlenmiş herkes hayran kalıyor onca olumsuzluk ve ASK ..bana kalırsa ASK ne biliyor musun mücadele,sabır ,fedakarlik ,emek ..ay şöyle elektrik aldım felan değil zaten tanımadan sevemez bir insanı birini ..velhasıl öğleBen boyle aileleri olanlara; evleniyosun, yeni bi baslangic yap yeni hayatina yeni bi anme babayla basla diyorum. Bu anne babada esinin ailesi olsun diyorum. Anne babayi silmek olmaz deriz ama bu senin annen baban sana kederden baska bisey vermiyor. Halbuki onlar canin kanin. Ama su yapilanlari kv ve kp yapsa bu kadar koymaz diye dusunuyorum. O yuzden ailenle mesafe koy ve daha az uzul. " bilindik kv/kp" diyip gecersinde kendi ailenin her canini yaptiklarinda canindan can gider. Kisi en cok sevdgine kirilmisya, o hesap. Kirilmana izin verme artik.
ay
bu yıl nisanlim da bunu öğretti bana birşey oluyor haksızlık inan susmuyorum kimsenin hayatı hakkında yorum yapma hala üzerine geliyorlarsa mesafe koy araya ..ogle iste bende koydum kendi kardesim artik azarlamiyor el kızı gibiyim soguk samimiyetsiz ..inan anlamıyorum yoruldum EMEK sevgi demek benim için o kadar emek verdim ki hiç mi ulaşmaz bir yerlere ulaşmadı hayırlısı bakalım nisanlim çok düzgün bir adam 4 senedir tanıdım birinde olmasa birinde insan anlıyor ne mal olduğunu afedersin de nisanlim gibi erkek var mi bilmiyorum o kadar diyim onun ailesi de problemli bana hep HAYATTA TEK TUTAR DALIM SENSIN der benim de o zaten ..anne-baba bakıma muhtaç olursa bakarız onun harici ben kendi ailemle çok fazla görüşmem dedi bakarsan bende istemiyorum her ay uçakla annenin yanına gönderirim yalnız hissetme diyor ben 1 yılda bi kez istiyorum düşün ..bi görsen bizi dersin ki ne kadar kenetlenmiş herkes hayran kalıyor onca olumsuzluk ve ASK ..bana kalırsa ASK ne biliyor musun mücadele,sabır ,fedakarlik ,emek ..ay şöyle elektrik aldım felan değil zaten tanımadan sevemez bir insanı birini ..velhasıl öğle