• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin Ahi yerde kalmaz, ,buna inanirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Bu söze katiliyormuşunuz : "Herkes er yada geç hak ettiğini bulur, kimsenin Ahi yerde kalmaz" sözüne katiliyormusunuz?
Tecrübeniz varmı bu konuda, varsa lutfen paylasirmısınız?

Not: Türkçem pek iyi değil hatalar olabilir şimdiden afola
Aşırı katılıyorum

Ben ınanıyorum .
Rabbım suana kdr hep ahımı yerde kalmadıgını gösterdı .
Bana edende buldu .
Bende başkasına haksızlık etmıştım bende buldum.

Ama ohh olsun dıyemedım .
Yınede üzüldüm.
Ay benim de öyle vicdanıma tüküreyim üzülüyorum yine de, düşmanına bile üzülen insandan ne zarar gelebilir ki..

• Beğen
Reactions: H E
sizin uğraşcak işiniz, okulunuz vs. yok mu allah aşkınıza ? sürekli intikam içerikli konular..
herkes yaşadı bunları. bitirin artık

İyi ki bı sevgılınden ayrıldın. Ne teksin ne de son. Dünyada mılyonlarca kadın ılıskı yasıyor bıseyler oluyor ayrılıyor. Ama hayat bu devam etmek lazım. Abarttın artık

ben inanıyorum Allah adalet sahibidir hiçkimsenin yaptıgı yanına kalmaz bir şekilde çıkıyor kimin canını yakmışsan seninde yanar herkes er yada geç ettigini bulur .

Eski patronuma ettiğim ah’lar buradan Mars’a yol olur ama adamın ayağına taş bile değmiyor hatta işini büyüttükçe büyütüyor,inşallah takdiri ilahi ya da karma artık adı her neyse ondan vardır !

Ben inanıyorum ama şimdiye kadar bir kez bariz bir şekilde başıma geldi. 3 aylık hamileydim ex kaynanam o zaman hiç suçum yokken olay çıkarıp sonra da karnıma bakarak " inşallah Allah çocuğundan çıkarır" demişti. Ben o zaman öylece kaldım bu kadar kötü olunamaz diye düşündüm ama hamile halimle ne kadar üzüldüğümü Allah biliyor. Ama ah etmedim. Tam üç ay sonra diğer oğlunu iyi maaş alırken sebepsiz yere işten çıkarmışlardı yalan yok nasıl mutlu olmuştum anlatamam :KK49:

şey değil mi o :) ilahi adalet :)

yani bazen şunu düşünüyorum aslında.
çok gördüm ahını alanında başına gelen şeyleri ama birine kötülük yapanın da ya bu benim niye başıma geldi ben ne yaptım da böyle diyenini görmedim ya kendinde en ufak bir yanlış görmüyorlar...
ama şöyle de bir olay olmuştu... yıllarca milletin, kızlarının dedikosunu yapan kadının (hiç saymadığım bir akraba) kızının kendinden 25 yaş büyük 3 çocuklu bir adamla evlendi. ağlamalar bizi mi cezalandırıyorsunlar izin vermemeler falan kız da 30 yaşında ama sevmiş işte.

düğünde bir tane kadın geçti karşısına hayırlı olsun x kişisi dedi... benim kızıma demediğin laf kalmadı zamanında evlenmiş boşanmış adamla evlendi diye bak kimsenin ahı kimsede kalmıyor dedi herkesin içinde benzetti kadını:KK59:

aslında bir kerelik ısrarcı olmayan kötü davranışlar konusunda adalet beklemem onlar insana tecrübe kazandırıyor.
ama ısrarcı bilerek bana kimse birşey yapamazcı buraların agası benim edalarına bürünen fıtratı kötülük de bezenmiş insanın hakkını HAKKA bıraktım
adalet şaşmadı öyle oldu ki başına gelen belalar ile ugraşmaktan başını kaşıyamaz kötülük yapmaya fırsat bulamaz oldu
çok şükür rahatladık ara da mola veriyor hayatın tadına bakıyoruz

inanırım. inançlı biriyim: Allah’a havale ediyorum ve inanın er yada geç cezasını çekiyo insanlar. #sabır #şükür. ksksks

İnaniyorum ve yasadim. Lisedeydim bir erk arkadasim vardi. Biz yazin memlekete gitmistik. Sevgilim ve ailesi de bizim memlekete tatile gitmislerdi( tatil yoresi sayilir) sevgilim tatildeykem ben seni gormeye gelecem diye tutturdu ve geldi. Neyse sadece bir kere gorustuk bir iki saat ve o tatilime devam etti ben ettim ayri ayri. Neyse gun gecti teyzem bunun beni gormeye geldigini duydu. Anneme yetistirdi annem perisan oldu( cunku nedense hic istemezdi o cocukla gorusmemi) ben kotu oldum annem kotu oldu neyse konu kapandi. Yillar sonra teyzemin kendi kizi internetten tanistigi bir cocukla yine yazin gittigimiz memlekette saatlerce ve gunlerce gorustu gizli gizli. Duzgun bir iliskileri dahi yoktu. Teyzem bu olayi hic ogrenmedi. Ama allah biliyor goruyor. Ve ben de sahit oldum. Benim 2 saatlik gorusmemi olay yapan insanin kizi hic tanimadigi birisiyle saatlerce gunlerce gorustu. İlahi adalet er ya da gec geliyor. Bence gecikmiyor bile.

Inaniyorum. Ah etmeseniz bile kendi icimzden gecirdigimiz dusuncelerin Allah tarafindan ilahi adaletin yerine geldigini bile dusunuyorum. Birine haksizlik veya icinde ukte kalmasina sebep olan insanlari Allaha havale etmekten baska care yok. Allah buyuktur elbet suan yasadiklarimi ,duygularimi o kisininde yasacagini dusunuyorum diyim

Beddua edip yorulmaya gerek yok çünkü içiniz yandığı zaman karşı tarafa allah bela veya buna benzer sıkıntılar verir. Allah’ın takdiri ve mazlumların tek tesellisi....
Gözyaşınız yere düşmeden karşı taraf ettiğini bulacaktır

inanmıyorum ah mah falan yok. sizi üzenleri unutup önünüze bakmak en doğrusu.

Merhaba arkadaşlar,

Bu söze katiliyormuşunuz : "Herkes er yada geç hak ettiğini bulur, kimsenin Ahi yerde kalmaz" sözüne katiliyormusunuz?
Tecrübeniz varmı bu konuda, varsa lutfen paylasirmısınız?

Not: Türkçem pek iyi değil hatalar olabilir şimdiden afola
Tabiki de kalmaz bit kac ornek vereyim. Kayinvalide beni ayirmaya calisirken kendidi benden once 30 yillik evliligi bitti kocasi onu bosadi. Esim denecek adam cok titizdi oda beni aldatti pis pasaklinin tekiyle evlendi sonra :))) Ama hic beddua etmedim. Allahim sen nasil biliyorsan oyle yap dedim.

Can yakıp da kalp kırma ey insanoğlu;
Senin de gül benzin solacak bir gün .
Her canlının kalbi Allah`a bağlı ,
Herkes ettiğini bulacak bir gün . . .

Back
X