Kimsenin ayağına gitmeyin

Detaylari merak ettim.

4 yıl iliski yasadim kendisi ile. Kendisi 37 yasinda.
4 yillin ilk iki yil i ayni sehirde son 2 yil i ise farkli sehirlerde..

Fazla uzatmiyim.
2 ay once soguklu girdi araya. Ayrilma degil. Iletisim kopuklugu. Bende dun onun sehrine gittim biseyleri duzeltme adina.

Ama gozyaslarim ile geri dondum.

Nasil biri oldugumu itiraf etti.

Daha cocukmusum ben onun yasina geldigimde onu anlayacakmisim.

Benim durdugum yerde zamaninda oda durmus.

Hersey oyunda hayatimda olan kadinlardan birisiydin dedi.

arkadaşı da madem sizi uyaracak kadar düşünceliydi neden dört sene bekledi. araları bozulmadan da sizi uyarabilirdi. bu kadar kalbiniz kırılmazdı belki o zaman. gerçi yine eski sevgiliniz anlatmış. üzülmeyin demek elbette boş ama hiç anlatmasaydı bunları size hala sevip özlüyor olacaktınız. kurtulduğunuza sevinin. onun da dediği gibi daha çok gençsiniz. önünüzde güzel bir hayat ve bu hayatı dürüst insanlarla yaşama şansı var.

S...tirsin manyağa bak. O yaşa gelince sen de mi ahlaksız olacakmışsın?

Ehh panpa gençsin güzelsin senin 37 yaşındaki herifle ne işin vardı? Boşver kurtulmuşsun kart horozdan.

Benim durduğum yerde zamaninda o da cok durmus.

Onu da cok aldatmislar. Cok aci cekmis.

Gercekten aci cekseydi bana aynilarini yasatirmiydi ? Sanmiyorum. Soylenen herseyi koca bir yalan.
Kendisinde itiraf etti A dan Z ye herseyin yalan oldugunu zaten.

Benim durduğum yerde zamaninda o da cok durmus.

Onu da cok aldatmislar. Cok aci cekmis.

Gercekten aci cekseydi bana aynilarini yasatirmiydi ? Sanmiyorum. Soylenen herseyi koca bir yalan.
Kendisinde itiraf etti A dan Z ye herseyin yalan oldugunu zaten.

His bakımından ne söyledi peki? Yani sevdiğini inkar mı etti? Başka ciddi ilişkileri de olmuş mu yoksa sen bir kenarda dururken gelip geçici kadınlar mı olmuş?

Ya kusura bakmayın, genelleme yapmak da istemiyorum ama bu yaşta bu koşullarda bir adam işi ciddiyete dökmek istemiyorsa ve bir şeyleri gizli yaşamayı seçiyorsa onun mayasında bir b.kluk vardır zaten.

His bakımından ne söyledi peki? Yani sevdiğini inkar mı etti? Başka ciddi ilişkileri de olmuş mu yoksa sen bir kenarda dururken gelip geçici kadınlar mı olmuş?

Ya kusura bakmayın, genelleme yapmak da istemiyorum ama bu yaşta bu koşullarda bir adam işi ciddiyete dökmek istemiyorsa ve bir şeyleri gizli yaşamayı seçiyorsa onun mayasında bir b.kluk vardır zaten.

His anlamında mı hiç kimseyi sevmiyormuş. Ilişki yaşamak ona göre değilmiş.
4 yıl boyunca neden bana o sözleri verdin diye sorduğumda.
Hepsi oyunmuş.
Bu şekilde eģleniyormuş insanlar ile.

Beni zamanı geldiğinde anlayacaksın dedi.
Bende eskiden senin gibi saf ve iyi bir insandım dedi.

Zaman geçtikçe sende benim gibi olacaksın dedi...
Beni nasıl gördüğüne dair hiç bir fikrim yok.
Ben onunla tüm ilklerimi yaşamistim.
Ilk ask, ilk sevgili... vs.... anladınız.
Çok emek verdim.
Ikimiz için para biriktirdim. Geleceğimiz için.
En zor durumlarinda destek oldum.
Elini hiç birakmadım.
Daha bir çok sey.
Maddi manevi her daim yaninda olmustum.

Ama onun için diger kadinlar gibi siradanmisim.

Aman sende o üzülsün bu kart yaşında çıtır hatunu kaybettiği için ben anlıyorum seni kaybettiğin dört yılına yanıyorsun belki ama böyle durumlarda zararın neresinden dönersen kardır lafı çok işe yarıyor aksini yaparsan kaybettiğin zamanın yasını tutarsan bu kez de yine olan sana ve zamanına oluyor yeni ufuklara yelken aç derim

kendıne neden acıyorsun kı?
sen ıyı nıyetlı davranmıssın hepımızın hayatında bırılerı oldu hepımız zaman zaman kandırıldık
hayat bu boyle oyrenıyoruz ıste
sonucta evlı bı adamın yuvasını yıkmadın
bıle bıle bırıne zarar vermedın

pekı 4 yıl boyunca hıc mı suphelı hareketlerı olmadı adamın bunu merak ettım

Hepsi oyunmuş.

Çok emek verdim.
Elini hiç birakmadım.
Daha bir çok sey.

Yuh
Ruh hastası manyak

Çocukmuymuşsunuz! Sevişirken çocuk değildiniz ama dimi.... Pis sapık, dengesiz hanzo! Siz üstüne çok düşüp götünü kaldırmışsınız bu pisliğin...
Boş verin, gerçeği görmenize, sevginizi dizginlemeye vesile olmuş bu görüşme.
Zaten herifin kurduğu cümleler de bi tuhaf. Fazla mı Hint filmi izlemiş acaba :)))))

Bak önce o adamla aynı yaştayım,ve sneın yaşında iken o adamın yaşında bırı tarafından kandırıldım,hatta 18 dim,ay şeyleri yaşadım,ama halen 18 yaşındaki gibi temiz dugularım,o admaın yaşına geldiğim halde,ama ınan bana bir gün çok şükür etceksın,bırı gelcek,nasıl ole birini aevdim diceksın,belkıde oda bıtecek,sonra başka bırı,yürek en gizemli organımızdır,oyunu kendı kuralıma göre oynar,ama sanırım bir bedel illa ödenıyor yürek adına,aramıza hoşgeldin,bedelini odedın,bındna sonra çok daha mutlu dopru akıllı tercıh yapacaksın,o adam imtıkamı yanlış kişide almış

Evet arkadaşlar.
Kimsenin ayağına gitmeyin. O hataya düşmeyin.

Dün'e kadar böyle düşünmüyordum. Insanlar sevdikleri için "herşey'i yapmalı, yapabilmeli" kafasındaydım. "Gurursuzluk değil bu insan sevdiğini beli etmeli" düşüncesindeydim.

Not tuttun arkadaşlar : ben dün gururumu ezip geçtim ve anladım ki insan gururunu kaybedince çok daha fazla acı çekiyormuş.

Çevremdekiler, arkadaşlarım, ailem ve burdaki sevgili insanlar sizler anlatmaya çalışmıştınız çoğu zaman ama gönlüm anlamak istedim. Herkes arkamdan bağırdı benim kulaklarım darbe aldı duymadım.

Sevdiğim tek adam, ilk sevgilim, ilk aşkım, seve seve tüm güzeliklerimi sunduğum adam bana dün geçirdiğimiz 4 yıllın koca bir yalandan ibaret olduğunu söyledi. 4 yıl sadece koca bir oyunmuş. Ve artık perdeler kapanmış. Oyun bitmiş.

Ben 4 yıl boyunca bir oyun için emek vermiş sabretmişim.

Hayatındaki tek kadın asla ben olmamışım benim gibi aynı anda kandırdığı bir sürü kadın varmış.

Bu kadar güçlüyken, zekiyken bu oyunun nasıl içine düşmüşüm ?
Hayatımda kendi emeğim ile elde ettiğim bir çok başarı varken neden bu oyunu görmeyi başaramamışım onca yıl ?

Hakikaten aşkın gözü körmüş... söylerlerdi inanmazdım.

Şimdi bu 4 yıllın enkazı nasıl kaldıracağım en az hasar ile.
Dün duyduklarımı gördüklerimi nasıl unutacağım ?
Başkasına nasıl güveneceğim.

O bakışları nasıl kafamdan silip atacağım.

Bu acılar da kuşkusuz ki geçer... ama biliyoruz ki unutmayız... adının her harfi acılarımın üzerinde olacak.

En acısı da ben artık kendime nasıl bakacağım ayna da ? Annemin babamın gözlerine nasıl bakacağım ?

Ailem benim... çok güzel bir aile ye sahibim şanslıyım. Dün kızlarının düştüğü durumu bilseler... ne kadar acı çekerlerdi.

Kendime bunu yaptığım için kendimi cok zor affedebileceğim...

Benim gibi özgür, ayakları yere basan biri bu hale düştüyse.. herkes düşebilir.

Lütfen verdiğiniz kararlara dikkat edin...

Gurur denen o şeyi de kaybedince... herşey daha zor bir hale geliyor.

26 yaşındayım. 4 yıllım koca bir yalanmış...

Çok üzgünüm çok...
Offf offf:-( ne yazacağımı bilmiyorum. Bildiğim su ki sen güçlü birisin ... Geçecektir. Acısı zor olur belki ama gecer elbette. Geçmeli... İnsallah cok daha iyisi olur senin için

Hepsi oyunmuş.

Çok emek verdim.
Elini hiç birakmadım.
Daha bir çok sey.

Hangi oyun dört yıl boyunca sürdürülebilir ya. O kadar karaktersiz o kadar alçak bir adam ki bu sinirden dişlerimi sıkıyorum okudukça. Acı çekerek geberse zerre üzülmem.

Cok üzgünüm ya:-( gidip bogasım geldi o adi insanı... İyi ki gitmişsin yoksa senin için hep keske olarak kalacaktı. Gercek yüzünü gördün ki düzelmen için iyi olur bu

Evet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.

En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...
İşte bence sorun 37 yaşında olması. Adam yaşayacağını yaşamış bir baltaya sap olamamış hayatını kuramamış hala ailesiyle yaşıyor. Siz daha hayatin başında sayılırsınız. Bir pislik olacağı belliydi onceki anlatimlarinizda da. Dua edin kurtulmussunuz.

Back
X