- Konu Sahibi myskybeatsyours
4 yıl boyunca pekçok kadınla takıldıysa adam ciddi şekilde sapık/psikopat diyorum. Bu nedir yaf, şok oldum.
Igrenc bir tipmis. Anlamadigim sey su: Bu adamla 4 yil beraber olan bir kadin bu igrencligi hic mi sezmedi?
Evet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.
En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...
Bu da yaptigi pisliklerin kilifi olmus.
@aylin_a, bak arkadasim. Evet, yasadigin seyler kotu ama yanilmis olmanin gucsuzlukle veya aptallikla alakasi yok. Suclama kendini.
Acik olacagim. Yasadiklarinin hayatina olan en buyuk yansimasi ne olur biliyor musun? Karsina cikacak her insana kuskuyla yaklasirsin. Bu kusku insani yer, bitirir. Tekrar ayni filmi izlemekten korkarsin. Hayata bakisin buyuk yara almistir cunku.
Guclu bir kadinsin sen. Hem hayallerin yok muydu senin? Bu tur olumsuz seylerin hayallerini gerceklestirmene engel olmasina izin mi vereceksin? Toparlan bir an once. Daha yapacak cok seyimiz var.
Yalniz degilsin. Bu platformda benzer hikayeyi yasayan kim bilir kac kadin var. Duygularini, hissettiklerini paylas ki bu surec kisalsin.
Guzel gunler senin olsun arkadasim.