Kimsenin ayağına gitmeyin

Bu bölümdeki herkesin konusundaki erkek tipi aynı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz neredeyse nasıl sevmeden seviyorum diyip aldatıyorlar aklım almıyor nasil bi karakterleri var. Siz şuan hayal kırıklığı yaşayıp vicdan azabi hissediyorsunuz ya bu insanin gerçek yüzünü bir anda görmenizden kaynaklanan bir şok bu bence.Siz tum kalbinizle masumca sevdiğinizden yalansiz duygularinizi yansittiginiz icin onu da kendiniz gibi iyi gormuşsunuz. Aldatildiginizi yalanlari gorseydiniz zaten bastan siz de tepkinizi koyar ona hakettigi gibi davranirdiniz. Vicdan azabi duyması gereken kişi siz degilsiniz sizin duygularinizla oynayan onun vicdan azabindan kivranmasi lazim ama duygusuz olduklarindan hissetmezler. Cunku vicdan azabi duymak merhamet sahibi olan insanlarin yasayabilecegi bir duygudur. Siz ona gittiyseniz bunlari bilmeden kurtarilmaya degecek bir iliskim vardir diye sevgiden gittiniz. Simdi bunlari duyduktan sonra soguyup tum guveninizi kaybetmissinizdir zaten. Yasadigimiz her kotu sey birer tecrubeden ibaret her sey atlatilir atlatildiginda herseye daha realist bakip daha mutlu oluyorsunuz zaten

Merhaba tesekkur ederim mesajiniz icin..
Atlatacagim zaten. Cok iyi de bir tecrube oldu..
O mu ? O vicdan azabi cekmez ki.

allaşkına ya. şu doğanın dengesini bozmayın. 26 yaşında çıtır pıtır bir genç kızsın, 37 yaşında yalancı hovarda bir herifle ne işin vardı? hiç mi anlamadın 4 senede ne karaktersiz olduğunu? ben bile biriyle görüştüğümde ikinci buluşmaya anlıyorum adamdaki yalancılık potansiyelini. sen 4 sene geçirmişsin hiç mi anlamadın? kurtulduğuna şükret ve arkana asla bakma asla!!

Merhaba tesekkur ederim mesajiniz icin..
Atlatacagim zaten. Cok iyi de bir tecrube oldu..
O mu ? O vicdan azabi cekmez ki.

Bende aldatıldım aynen benimle de sadece sevişmek için birlikte olsugunu belli etti aldattigini hic sevmedigini duydum sizin gibi guclu durdum sildim attim. Haklisiniz cekmiyorlar vicdan azabi falan toprak bile kabul etmeyecek onlari bu kadar aha bedduaya. Biz de guvenmeyiz bundan sonra her seviyorum diyene iyice tanimadan bu yonden bir deneyim oldu gozuyle bakalim

Evet... merhaba.
Daha dün size bana kötü hiç birsey yapmadı demiştim. Hatırlıyormusunuz ?

Merak etmeyin. Aşk meşk bir gram kalmadı içimde.
Güçlü bir insanım ben.
Bir suru hayalim var... mutlu olacagim.
O benim ilk ask ve ilk sevgilim oldugu icin bir cok hata yaptim...

Ama artik bitti.
ah evet oyle demistin:))
Eski sevgiline de kendine de iliskinize de cok guvendigin belliydi yorumlarindan.
Oysa adam bir numarali playboy mus.
ben suphelenmemeni cok garipsedim cidden.
bu kadar mi kaptirdin kendini.
Bu kadar hovarda bi adam pek cok falso vermistir oysa.
Ama sen cok kucukmussun.
Malesef tecrubesizlikten kaptirmissin kendini adama.
gozun gormez kulagin duymaz olmus.
adamda fotolarin mi var bir de.
Acik sacik fotolar deme sakin.
aralari okumadim anlayamadim o yuzden.
uff eger oyleyse cok hata yapmissin cok.

His anlamında mı hiç kimseyi sevmiyormuş. Ilişki yaşamak ona göre değilmiş.
4 yıl boyunca neden bana o sözleri verdin diye sorduğumda.
Hepsi oyunmuş.
Bu şekilde eģleniyormuş insanlar ile.

Beni zamanı geldiğinde anlayacaksın dedi.
Bende eskiden senin gibi saf ve iyi bir insandım dedi.

Zaman geçtikçe sende benim gibi olacaksın dedi...
Beni nasıl gördüğüne dair hiç bir fikrim yok.
Ben onunla tüm ilklerimi yaşamistim.
Ilk ask, ilk sevgili... vs.... anladınız.
Çok emek verdim.
Ikimiz için para biriktirdim. Geleceğimiz için.
En zor durumlarinda destek oldum.
Elini hiç birakmadım.
Daha bir çok sey.
Maddi manevi her daim yaninda olmustum.

Ama onun için diger kadinlar gibi siradanmisim.
Adam hasta ruhlu biriymiş, kurtulduğuna şükret.

abiniz sorun çıkarmayacaksa yardım alın. adamın siz fotoları silin dedikten sonraki iğrenç tepkisinden zerre güven duyamayacağınız ortada. eşine dostuna da atar. adamın ahlak sınırları yok ki yapmaz diyelim. sonradan acaba diyeceğinize bu işi baştan halledin. adam aşırı rahat ya inanılır gibi değil.

Oda birsey mi.
Ben 3 senelik iliskiden sonra sozlenmis ve 1 hafta sonrasi ayrilmistik. Sonrasi mi, ayrildiktan sonra tam 3 sene de yeniden toparlayalim diye neler yapmadim, yeri geldi yalvardim, nefes alamadim cogu kez, o 3 sene cok uzdu beni ,ara ara gorustuk ve ben taliplerim olmasina ragmen hep onla ugrastim, sonunda da yaptiklariyla ve konustuklariyla bitirdi kendini icimde. Gercekten degmezdi.
Sonra artik hazirdim esimle 6 ay icinde evlendik, 7 sene bitti, iyi ki olmamis diye ne kadar dua etsem az.
Eminim hakkinizda hayirlisi olmustur. Gecip gidiyor inanin.

ah evet oyle demistin:))
Eski sevgiline de kendine de iliskinize de cok guvendigin belliydi yorumlarindan.
Oysa adam bir numarali playboy mus.
ben suphelenmemeni cok garipsedim cidden.
bu kadar mi kaptirdin kendini.
Bu kadar hovarda bi adam pek cok falso vermistir oysa.
Ama sen cok kucukmussun.
Malesef tecrubesizlikten kaptirmissin kendini adama.
gozun gormez kulagin duymaz olmus.
adamda fotolarin mi var bir de.
Acik sacik fotolar deme sakin.
aralari okumadim anlayamadim o yuzden.
uff eger oyleyse cok hata yapmissin cok.

Evet o şekilde fotograflarim bulunuyor...

abiniz sorun çıkarmayacaksa yardım alın. adamın siz fotoları silin dedikten sonraki iğrenç tepkisinden zerre güven duyamayacağınız ortada. eşine dostuna da atar. adamın ahlak sınırları yok ki yapmaz diyelim. sonradan acaba diyeceğinize bu işi baştan halledin. adam aşırı rahat ya inanılır gibi değil.

Ben o herifle bir daha katiyen muhatap olamam ne yazili ne de sözlü...
Bir cok arkadas fikir paylasmis cok tesekkur ederim ama ben gidemem yapamam.
Benim yerime anca abim yapabilir.

Evet benim en yakin arkadasim abim.
Onun benden gizlisi saklisi yoktur benimde ondan.

Yani ben onu göremem edemem şeklinde zaten bişeyi halledemezsin. Adam resmen neler demiş sen öle ağlamışsın. Ki önceki konularında da adamın ne bok olduğu o kadar belliydi ki. Bide kaç yaşında herif ya ne çıkcaktı altından.

Biraz akıllansan mı. Kendin halledemezsen abine söyle. Şimdi abini içine sokucağın durumda kan çıkar yani. Abin o fotolarını mı görücek düşünsene.

Yani bana çok pasif geliyosun gerçekten :kızgın:

Ben o herifle bir daha katiyen muhatap olamam ne yazili ne de sözlü...
Bir cok arkadas fikir paylasmis cok tesekkur ederim ama ben gidemem yapamam.
Benim yerime anca abim yapabilir.

Evet benim en yakin arkadasim abim.
Onun benden gizlisi saklisi yoktur benimde ondan.

zaten adamın gözünün korkması lazım biraz. sizden bir çekincesinin olmadığı zaten ortada. abiniz gitsin madem. hatta yanında birileri daha olsa iyi olur belki. abin teke tek konuşur onlar da yanında olur.

Yani ben onu göremem edemem şeklinde zaten bişeyi halledemezsin. Adam resmen neler demiş sen öle ağlamışsın. Ki önceki konularında da adamın ne bok olduğu o kadar belliydi ki. Bide kaç yaşında herif ya ne çıkcaktı altından.

Biraz akıllansan mı. Kendin halledemezsen abine söyle. Şimdi abini içine sokucağın durumda kan çıkar yani. Abin o fotolarını mı görücek düşünsene.

Yani bana çok pasif geliyosun gerçekten :kızgın:

abi o tarz bir abi değilmiş. her şeyi paylaşabiliyormuş. o yüzden kan çıkma durumu olmaz bence. ama en azından ortalığı boş bulmamış olur bu herif. konu sahibinden zaten çekincesi yok.

abi o tarz bir abi değilmiş. her şeyi paylaşabiliyormuş. o yüzden kan çıkma durumu olmaz bence. ama en azından ortalığı boş bulmamış olur bu herif. konu sahibinden zaten çekincesi yok.
Hayır öyle bi adamki bu, abisinden tırsıcağını hiç sanmam. Böyle bi durumda kim sakin kalabilir, adam orda kalkıp afedersin gevşek bi laf etse olabilcekleri bi düşün.

Hayır öyle bi adamki bu, abisinden tırsıcağını hiç sanmam. Böyle bi durumda kim sakin kalabilir, adam orda kalkıp afedersin gevşek bi laf etse olabilcekleri bi düşün.

o zaman oturup bekleyecek konu sahibi. abisiyle bazı şeyleri paylaşabiliyorsa olgun biridir diye düşündüm ben. hemen gaza gelmez herhalde. adamın zaten gevşek olduğu ortada. bilemiyorum ya ama adam çok rahat konuşmuş foto konusunda. yani riskli bir şey tamam oldu deyip susmak. fotonun sahibi istemiyor sen hangi hakla saklıyorsun değil mi. pişkin pişkin cevap vermiş bir de.

Çat kapı gitsin girsin içeri. Sonra çantasından çıkardığı 1buçuk litrelik suyu boca etsin bilgisayara, sonra çekip gitsin. Adam zaten şok olur. Hatta ve hatta bilgisayarın olduğu odaya girsin, adamı mutfağa yollasn su getir diye, kapıyı kitlesin. Suyu boşaltsın sonra okkalı bi küfür edip suratına gülüp gitsin konu sahibi. Götümde değilsin der gibi gülsün köpeğe
Harddiski çıkartıp çizsin kullanılmaz hale getirsin.
Hatta bilgisayarı açıp tüm sosyal hesaplarına ben gayım yazsın
Hatta bi su getir deyip bilgisayarı pencereden atsın
Hattaaa ve hatta o egosu kabarık herifi atsın

o zaman oturup bekleyecek konu sahibi. abisiyle bazı şeyleri paylaşabiliyorsa olgun biridir diye düşündüm ben. hemen gaza gelmez herhalde. adamın zaten gevşek olduğu ortada. bilemiyorum ya ama adam çok rahat konuşmuş foto konusunda. yani riskli bir şey tamam oldu deyip susmak. fotonun sahibi istemiyor sen hangi hakla saklıyorsun değil mi. pişkin pişkin cevap vermiş bir de.
Bu foto işi öylece kalır ben diyim

Back
X