Kimsenin ayağına gitmeyin

Günaydın.
Dikkat edelim polemik olmasın.
Konum kapansın istemiyorum.
Zira toparlandiktan sonra hepinizden fikir isteyeceğim şu foto olayı için.
Güzel kardeşim ben sana gayet samimi yorum yazıyorum kendine gel toparlan diye sen kalkıp benim yorumumu beğeniyorsun birde bana olumlu cevap yazıyorsun eeee sonra biri anti parazit yorum yapıp benim anneliğimi sorguluyor bana hakaret ediyor sen kalkıp onun bu yorumunu da beğeniyorsun ben anlamadım yani senin ne yapmaya çalıştığını.
Ayrıca kimseyle polemiğe girdiğim yok Apla ne demek onu da bilmiyorum?
Sadece sordum bunun polemikle alakası ne? O kişi benim anneliğimi sorgulayıp beni aşağılarken sen ona da polemiğe gerek yok diye bir uyarı yaptınmı?
Çünkü o bahsettiğin polemiği başlatan ben değilim o ve sen onun polemik dolu yorumunu beğenirken kalkmış beni uyarıyorsun.
Senin bu yaptığın etikmi peki?
Neyse ben artık senin konunu takip etmeyi bırakıyorum fikirlerimi kızıma saklanmam söylendi bende öyle yapayım bari.
Sende gereken bilgileri Aplandan alırsın artık ;)
Hoşçakal.

Güzel kardeşim ben sana gayet samimi yorum yazıyorum kendine gel toparlan diye sen kalkıp benim yorumumu beğeniyorsun birde bana olumlu cevap yazıyorsun eeee sonra biri anti parazit yorum yapıp benim anneliğimi sorguluyor bana hakaret ediyor sen kalkıp onun bu yorumunu da beğeniyorsun ben anlamadım yani senin ne yapmaya çalıştığını.
Sadece sordum bunun polemikle alakası ne? O kişi benim anneliğimi sorgulayıp beni aşağılarken sen ona da polemiğe gerek yok diye bir uyarı yaptınmı?
Çünkü o bahsettiğin polemiği başlatan ben değilim o ve sen onun polemik dolu yorumunu beğenirken kalkmış beni uyarıyorsun.
Neyse ben artık senin konunu takip etmeyi bırakıyorum fikirlerimi kızıma saklanmam söylendi bende öyle yapayım bari.
Sende gereken bilgileri Aplandan alırsın artık :KK66:
Hoşçakal.

Ben tum yorumlari begendim.
Begenme nedenim : okudum mesajinizi deme amacliydi.

Ben sizin yorumlariniza kizmadim ki.
Hata size "belki de siz haklisiniz" yazmisim iki kere.

Lutfen polemik olmasin demem de karsi taraf mesajinizi gorunce polemige girmesin amacinda.

Sanirim abla demek istemis ama yanlislikla p yazmis.

:)

Burda hard disk de oldugunu yazmis.
21 mart a ayit bir konusma...

Eklentiler

• 20160821_133706.webp
    20160821_133706.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 149

Alabilseniz iyi olur ama birde fakeder de resimleri almaya çalıştığınızı alamazsaniz iyice kinlenir o zaman dağıtabilir saga sola. Bence ortadan kaybolun numara face insta vs herseyi degistirin yani adinizi bile unutsun rezil serefsiz kopek

bir daha yolunuz yanına düşerse bence bastırın ve yanınızda silmesini sağlayın. savcılığa falan gitmekle tehdit edin. şantaj yapıyo resimlerle dersen arama yapılıp resimlere el konulmaz mı acaba :)

Mart ayında resimleri silmedim diyor sen hala görüşmeye devam etmissin. Mahkemeye verir donuna kadar alırız güçlü aileyiz demişsin ya o aşamaya kadar adam manyaksa seni rezil eder o resimlerin internette bile yayılır. Bu tarz birsürü dava var ve olan hep bayanlara oluyor

Mart ayında resimleri silmedim diyor sen hala görüşmeye devam etmissin. Mahkemeye verir donuna kadar alırız güçlü aileyiz demişsin ya o aşamaya kadar adam manyaksa seni rezil eder o resimlerin internette bile yayılır. Bu tarz birsürü dava var ve olan hep bayanlara oluyor

Canım biz o dönemde hala sevgiliydik..
2015 Mayıs ayında bu resim olayı başlamıştı. :(((

Sende gereken bilgileri Aplandan alırsın artık :KK66:
Hoşçakal.

Merak etme aPlasından gereken bilgileri alacak!
Sende iki dil konuşup yazabilseydin sende karıştırırdın bazı kelimeleri. Kafayı buna taktıysan, yazık sana. Hadi gülüm Hoşçakal anca gidersin tschüss. :halay:

Bu durumda da ben isteyerek göndermis oluyorum. Yani suclu sayilmiyor...
isteyerek gönderdin ama artık ayrıldın ve bunu sana karşı kullanıyor olamaz mı ? :) suçsuz birini bu şekilde şikayet etmek olmaz tabi de o adama karşı böyle baskı uygulayabilirsin belki

Yapacak insan pc vs dinlemez gider yapar. Zira PC'den silsen flaşa kaydeder illa ki yedeklemiştir. Böyle şeref yoksunu insanları ancak musibet durdurur. O musibeti de insallah konu sahibinden degil de kandırdığı baska masumlardan alır insallah.

Bu pislik erkekleri toplayıp meydana yakasım geliyor. Hele ki duyguları yakıp yıkıp pişkin pişkin konusunca iyice yoldan cıkıyorum sinirden. Allah'ından bulsun

Canim benim BlueDew immm:KK200::KK200::KK200:
Ağzımızı bozmaya bile değmez.
Ben sadece allah'a havale ediyorum.
Şu resimlerimi de alsam başka da birşey istemiyorum.

Her acı geçiyormuş. Ne kadar güçlü olduğumu anladım.
Aynı anda da ne kadar iyi biri olduğumu anladım.
Aklımda tek bir kötülük bile geçmiyor.

Hayallerim var benim. Onun olmadığı hayallerim.

Geçti bitti.

Şu fotografları da kurtalsam tamam dır. Çok güzel bir hayat beni bekliyor olacak.

Bu arada lütfen genç kizlar cıplak resimler kimseye gondermeyin. Eşiniz bile olsa öyle bir hata yapmayın...

isteyerek gönderdin ama artık ayrıldın ve bunu sana karşı kullanıyor olamaz mı ? :) suçsuz birini bu şekilde şikayet etmek olmaz tabi de o adama karşı böyle baskı uygulayabilirsin belki

Avukat arkadaslara danismak gerek.
Burda kimler avukat biliyorsaniz tag lasaniz cok sevirim :))

Biraz kafanı topla tatile çık. Sosyal medyadan her şeyden uzak dur. Kendini toparlamaya başladığında da fotoğraf mevzusunu yeniden düşün. Her şey insanlar için seni kesinlikle yargılamıyorum ama zaten sen de bir sonraki ilişkinde fotoğraf konularında dikkat etmen gerektiğinin farkına varmışsındır. Yorumlardan aslında güçlü bir kadın olduğun ortada. Aslında o adamdan kurtulduğuna sevin. Sana bu kadar acımasızca anlatması belki de canını daha çok yakmak için olabilir. Aslında iyi bile olmuş en azından gerçek yüzünü görmüşsündür. İçindeki sevgi kırıntılarını da silip süpürmüştür.

Biraz kafanı topla tatile çık. Sosyal medyadan her şeyden uzak dur. Kendini toparlamaya başladığında da fotoğraf mevzusunu yeniden düşün. Her şey insanlar için seni kesinlikle yargılamıyorum ama zaten sen de bir sonraki ilişkinde fotoğraf konularında dikkat etmen gerektiğinin farkına varmışsındır. Yorumlardan aslında güçlü bir kadın olduğun ortada. Aslında o adamdan kurtulduğuna sevin. Sana bu kadar acımasızca anlatması belki de canını daha çok yakmak için olabilir. Aslında iyi bile olmuş en azından gerçek yüzünü görmüşsündür. İçindeki sevgi kırıntılarını da silip süpürmüştür.

Aynen çok iyi oldu gerçekleri anlatması :)))

Back
X