- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Laptop to kitchen sink derim.
So, He shouldn't be at home.. how I will do.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laptop to kitchen sink derim.
Ben zaten yurt disinda okudum, fransa da. 5 yildir sadece turkiyedeyim.
Mezun oldugum okul milano yu onerdi.
Italya yi biliyorum tatil olarak gitmistim ama yasamadim hic.
milano nispeten pahalı diyebilirim
moda ve alışveriş merkezi çünkü ancak çok gelişmiştir
gezmek için değil de alışveriş için tercih edilecek bir yer daha çok ancak floransa, venedik gibi yerlere yakın olacaksın ve italyanın tren sistemi çok iyi
önceden bakarsan çok ucuza hızlı trenler bulabilirsin
3 saatte romadan venediğe seyahat edebiliyorduk mesela ki roma orta italyada kalıyor :))
tadını çıkar
çok güzel aperetivolar, pizzalar, makarnalar hele tatlılar yiyeceksin
bir sürü sanat etkinliğine katılma şansın olacak ve gittiğin her şehirde tarih ve mimariye hayran kalacaksın
her şehri mi tarih kokar :))
öyle bir ülke
böyle adamlar çok var . özellikle böyle yaşı büyük olanlar bir on on beş yaş fazla 30 u aşmış parası işi gücü olan erkekler kızları kolay avlıyor . olgun erkek modundalar gözleri hep dışarda 20 lik kız bulayım takılayım derdindeler . çok zor evleniyorlar zaten istediklerini elde ediyorlar .
boşver kendini suçlama yapıcak birşey yok . sen sevgi adına yapmışsın yaptıklarını . bir dahaki sefere daha dikkatli olursun . hata yapa yapa öğrenilir . erkeklere çok fazla değer vermiceksin bende bunu anladım çok iyi . en azından evlenmeden öönce fazla fedakarlık yapmayacaksın ayağına gitmeyeceksin o gelicek o çalabalayacak o arayacak . diğer türlü olunca şımarıyor erkekler o yüzden yapmıcaksın . zaten hayat kısa henüz gençsin bence zaten bitmesi iyi olmuş senin adına böyle bir salakla ne yapıcaksın ömür geçmez bunla . bu kadar anlam yükleme ona .
bende hiç takdik yapmadım olduğum gibiydim ama kimse kıymet bilmiyor . o yüzden kendini bulunmaz hint kumaşı gibi satıcaksın ki karşındaki gerçekten öyle sansın . erkekler böyle istiyor sonrada havalı bilmem ne diyolar . ama nedense herkes o tip kızların peşinde . erkek milleti işte nankör . benimde şimdi kafama dank etti . açıkcası artık takdik yapmam yine yapmam ama kendi kıymetimi daha çok biliyorum kendimi daha çok seviyorum . elin sümüklüsü için yerlerde sürünmek istemiyorum yine .Ben hiç tbenaktik uygulamazdım/uygulamadım. Olduğum gibiydim ama işte başıma neler geldi. Iyi ki de geldi ve bunları yaşamışım. Ufkum genişledi biraz daha olgunlaştım. Tecrübe oldu, yeni şeyler kattım kendime :)
bende hiç takdik yapmadım olduğum gibiydim ama kimse kıymet bilmiyor . o yüzden kendini bulunmaz hint kumaşı gibi satıcaksın ki karşındaki gerçekten öyle sansın . erkekler böyle istiyor sonrada havalı bilmem ne diyolar . ama nedense herkes o tip kızların peşinde . erkek milleti işte nankör . benimde şimdi kafama dank etti . açıkcası artık takdik yapmam yine yapmam ama kendi kıymetimi daha çok biliyorum kendimi daha çok seviyorum . elin sümüklüsü için yerlerde sürünmek istemiyorum yine .
Insallah bende yapabılırım dedıklerını. Bazen yaptıgım seyler cok anlamsız gelıyor, bazen de alış Özlem dıorum hayat boyle. Senın kaybettıgın bırsey yok o dusunsun. Bu gel gitlerim bitecek ve normalınden daha guclu olarak başlayacagım inşallah tekrarOnunla yaşadığım 4 yılı affetim.
Ve seçimine saygı duymam gerektiğini anladım.
Evet karşımda ki insan yalancı, düzenbaz, şeref yoksunu biri. 4 yıl içinde beni milyonlarca kez aldatmış benim ruhum duymamış. Ama aldatmak ta kendi seçimi.
Benim saygı duymam gerekiyor.
İçimde en ufak kin yok.
Bunun sayesinde iç huzurumu kazandım. Ve fark ettim ki kendimi tekrar dan kazanmışım.
4 yıl önce aşkı tanımayan aylin olduğumu fark ettim.
Bunun dışında spor yapıyorum. Hafta sonları çalışmadığım için vaktim oluyor.
Kendimi özgür hissediyorum :)
cok guzel demıssın. Bole olanlara kıymet verıyorlar galıba. Ama biz de onlart gibi olsak kendımıze saygımız kalmıcak. E ben kendıme saygı duymadıktan sonra başkalarının ne dusundugunu napim. Vallahı bak yıne gaza geldım. Dısı dag gibi ama için kof olan biri için kılımı kıpırdatmam bende artık. Benım gıbı yuregı olmayan cıkmasın karsıma bı daha.bende hiç takdik yapmadım olduğum gibiydim ama kimse kıymet bilmiyor . o yüzden kendini bulunmaz hint kumaşı gibi satıcaksın ki karşındaki gerçekten öyle sansın . erkekler böyle istiyor sonrada havalı bilmem ne diyolar . ama nedense herkes o tip kızların peşinde . erkek milleti işte nankör . benimde şimdi kafama dank etti . açıkcası artık takdik yapmam yine yapmam ama kendi kıymetimi daha çok biliyorum kendimi daha çok seviyorum . elin sümüklüsü için yerlerde sürünmek istemiyorum yine .
Insallah bende yapabılırım dedıklerını. Bazen yaptıgım seyler cok anlamsız gelıyor, bazen de alış Özlem dıorum hayat boyle. Senın kaybettıgın bırsey yok o dusunsun. Bu gel gitlerim bitecek ve normalınden daha guclu olarak başlayacagım inşallah tekrar
yasi zaten cok buyukmus sana gore bosverEvet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.
En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...
cok guzel demıssın. Bole olanlara kıymet verıyorlar galıba. Ama biz de onlart gibi olsak kendımıze saygımız kalmıcak. E ben kendıme saygı duymadıktan sonra başkalarının ne dusundugunu napim. Vallahı bak yıne gaza geldım. Dısı dag gibi ama için kof olan biri için kılımı kıpırdatmam bende artık. Benım gıbı yuregı olmayan cıkmasın karsıma bı daha.
daha sosyalleşemedım cnm, sadece hsonları ıcın kursum var. ama yavaş yavaş açılıyorum ınsallah. zıhnımı sureklı mesgul edıorum, özellikle aklıma geldiği anlarda once Allah ım ya sabır dıorum sonra başka şeylere gecıorum. Ve cok sukur herhalde vicdan rahatlıgından anında kalbim hafiflio. Iste o zamanlrda daha bı guclu hıssedıorum ve oh dıorumBaşka şeylere odaklan canım.
Zihnini sürekli meşkul et.
biri için degişmek mi bir daha asla. benı seven boyle sevsın bir omur. Cok sukur ayıbımız yok bişeyimiz yok. Bi erkek için bir daha hahaaaayttttt tırnak boyumu bıle degıstırmemBen değişmeyeceğim.
Olduğum gibi olacağım.
Beni inciteni de alsa incitmeyeceğim.
Onları allaha havale edip kendi yoluma devam ediyorum :)
biri için degişmek mi bir daha asla. benı seven boyle sevsın bir omur. Cok sukur ayıbımız yok bişeyimiz yok. Bi erkek için bir daha hahaaaayttttt tırnak boyumu bıle degıstırmem
saol cnm, inşallah bu gazla yasamaya devam ederim:)Çok haklısın :)
Canim bu soyledigin seyi cok iyi anluyorum. Sahsen yasadigim icin
17 yasimda ilk sevgilim ilk sevdigim ilk elini tuttugum ilk gozune baktigimdi
Ailemi zorla ikna ederek evlendim onun icin yasadigim sehri ulkeyi okulu arkadaslarimi sevdiklerimi terkettim
Hayatimi tamamen ona gore duzenledim
Sirf askimdan sevgimden sefkat eksikliginden
Ne oldu peki? o ne yapti?
Annesiydi tek varligi.. Hayati yasama kaynagi gir dese girer cik dese cikardi sev dese sever sevme dese sevmezdi calis dese calisir calisma dese calismazdi Sanki beynin bi kismi anne karninda kalmis gibiydi
Bebegim oldu (hayir kaza degildi emin olunveya duzelsin diyede degildi) o istedi ve bende istedim. Hamile kaldiktan sonra herseyin oyun oldugunu yuzume vuran cok isime gelmiyosa annemin evine gidebilirdim --> onun soyledigi
Evlilik bu sevgili hayati degilki, kadiniz ya disi kurar ya yuvayi napmali mucadele etmeli....
Bebegim dogdu kucagima aldigimda artik dunyada baska bir sevgi beklentim degildi
Goze aldim herseyi... madem biz boyle olmuyoruz.. Ben bebegimle hayatimi kurarim ya bismillah diyip hayata atildik
Sukur ailemin destegi cok oldu
Ama suan Kendimdende cocugumdanda gurur duyuyorum
Neyse konu bu degil :)
anladim dedim baskasina uymam dedim.. amaaaaa..... az kalsin yine yapiyodum....
Bir adam sevdim Beni bastan sona degistirdi yasamimi gulusumu bile ama agzim bikere yandi sutten
dedim "Sandriyon" kendine gel
bu adamla bir omur gecmez onun icin herseyi degistiriyosun olmaz boyle dedim 6 ay suren iliskiyi sonlandirdim
biraz uzun oldu ama simdi soyleyecegim sey onemli***
Su an kendi ayaklari uzerinde durabilen bi kadin olarak (ozellikle karakteri oturmus) kimseye kendimi bnegendirme cabasinda degilim... (arkadas olsun akraba olsun is hayatimda olsun.....) benii seven boyle sevsin kabul eden boyle etsin
emin olun kendinize guveniniz geliyo
Cok gecmis olsun kotu tecruben icin ama unutma bizi olgunlastiran tecrubelerdir
(Herseye pozitif bakiyuorum buda insanlarn gicigina gidiyo)
bravo vallahi, tebrıkler. cok iyi yapmışsınız. darısı başımıza :)Canim bu soyledigin seyi cok iyi anluyorum. Sahsen yasadigim icin
17 yasimda ilk sevgilim ilk sevdigim ilk elini tuttugum ilk gozune baktigimdi
Ailemi zorla ikna ederek evlendim onun icin yasadigim sehri ulkeyi okulu arkadaslarimi sevdiklerimi terkettim
Hayatimi tamamen ona gore duzenledim
Sirf askimdan sevgimden sefkat eksikliginden
Ne oldu peki? o ne yapti?
Annesiydi tek varligi.. Hayati yasama kaynagi gir dese girer cik dese cikardi sev dese sever sevme dese sevmezdi calis dese calisir calisma dese calismazdi Sanki beynin bi kismi anne karninda kalmis gibiydi
Bebegim oldu (hayir kaza degildi emin olunveya duzelsin diyede degildi) o istedi ve bende istedim. Hamile kaldiktan sonra herseyin oyun oldugunu yuzume vuran cok isime gelmiyosa annemin evine gidebilirdim --> onun soyledigi
Evlilik bu sevgili hayati degilki, kadiniz ya disi kurar ya yuvayi napmali mucadele etmeli....
Bebegim dogdu kucagima aldigimda artik dunyada baska bir sevgi beklentim degildi
Goze aldim herseyi... madem biz boyle olmuyoruz.. Ben bebegimle hayatimi kurarim ya bismillah diyip hayata atildik
Sukur ailemin destegi cok oldu
Ama suan Kendimdende cocugumdanda gurur duyuyorum
Neyse konu bu degil :)
anladim dedim baskasina uymam dedim.. amaaaaa..... az kalsin yine yapiyodum....
Bir adam sevdim Beni bastan sona degistirdi yasamimi gulusumu bile ama agzim bikere yandi sutten
dedim "Sandriyon" kendine gel
bu adamla bir omur gecmez onun icin herseyi degistiriyosun olmaz boyle dedim 6 ay suren iliskiyi sonlandirdim
biraz uzun oldu ama simdi soyleyecegim sey onemli***
Su an kendi ayaklari uzerinde durabilen bi kadin olarak (ozellikle karakteri oturmus) kimseye kendimi bnegendirme cabasinda degilim... (arkadas olsun akraba olsun is hayatimda olsun.....) benii seven boyle sevsin kabul eden boyle etsin
emin olun kendinize guveniniz geliyo
Cok gecmis olsun kotu tecruben icin ama unutma bizi olgunlastiran tecrubelerdir
(Herseye pozitif bakiyuorum buda insanlarn gicigina gidiyo)