KİMSENİN VAZGEÇİLMEZİ OLAMADIM BU HAYATTA

Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında

Mutlu gibi yapmaktan yoruldum birgün gerçekten mutlu olcakmiyim acaba bende
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..

Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor

Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
Benim de olmadi.Olmaz da artik anladim.Sitem etmek bile anlamsiz benim icin.Yaslaniyorum zaten artik.Yakinda benden gecti de derim o olur.
.Benin bu dunyadan alacagim bukadarmis, bu anlamda aciymis sadece..

Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında

...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..

Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor

Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
Benden de aynı tek değilsin

Canim belki sen kimsede kuyruk acısı olusturmamissindir. Ya da o iliskiler erkeklerin icinde ukde kalmistir cunku iliski zirvedeyken kizlar bitirmistir. Erkek hevesini almadan kiz bitirmistir yani.
Aynen erkek hevesini almadan kiz bitirince o kiz unutulmaz oluyor gibi.

Konuna cvb yazayim diye girdim bildigin aglama krizine girdim.adam bana prenses gibi hissettirdi 30 yasima kadar gormedigim ilgiyi gordum dun bana hakaret etti herkesin asik olduguna ben.olmam demistim tukurdugumu yalatmak istemis.boylesine rol yapan gormedim.oyle deger goreceksen gorme bacim.insan hickirarak aglarmi simdi agliyorum
Kimisi oyle hirs yapiyor rol yapiyor.Asiri yapmacik ilgi varsa o bilki yalan.

Senin sorunun hic kimsenin vazgecilmezi olmaman degil, sadece o bir kisinin olamamissin diye kendini yiyip bitiriyorsun. Hersey filmlerdeki gibi degil yani senin icin olurum biterim diyen adam bulmak zor yukardaki arkadasin dedigi gibi leyla ile mecnun tarih oldu. iyi insanlarla karsilasmak senin elinde, sosyal medyada oturup mutlu rolu yapmaktansa belki gercekten kendin icin biseyler yapsan bu kadar depresif durumlara dusmessin. Eminim seni seven insan coktur ama o bi kisi deger bilmedi diye hayata kusemessin
Ondan sonra ailemdede hic deger gormedigimj hissettim aylarca...belki bu da imtihanin bir parcasiydi.belkide tam anlamissiniz beni tesekkur ederim.drvam edemiyorum istr baskasiylada olmuyo acisi icime oturdu kaldi....2yil gecti bitmedi..bilmiyorum ne zaman gecer

Bende bazen hastalikli dusunceye sahip oldugumu dusunuyorum cok sevileyim istiyorum ama illada karsi cins yada ask muhabbetiyle degilde toplumda sevilen bi karakter olmayi cok isterdim

Ama seninki karsı cinsin serefsizligi yuzunden boyle dudunmebe neden olunmus bisey lutfen boyle dusunme o bi adilik yapmis diye neden sevilmedigini dusunuyorsun ki
Cok da degil belki onune ilk cikana tercih edilmicek kadar sevsin istedim olmadi.kimsenin ahini almadim dusunuyorumda.sinav oldugunu da biliyorum 2yil gecti acisi kaldi.baskasiylada olmuyo.arada bir beynime vuruyo acisi mutlu takilmaya calissamda.disarda kiza sevkafli davranan birini gorunce burdayim diyo acisi

Kimisi oyle hirs yapiyor rol yapiyor.Asiri yapmacik ilgi varsa o bilki yalan.
yorumumdan alıntı yapmışsınız.iyi de yapmışsınız :) benmi yazmışım bunları kim için yazmışımki oldum birden.şimdide itin biri için hıçkırarark ağlamışım ben diye kahkaha attım.onun ilgisi yapmacıkmış kendi kaybeder yanar dönerlik adamlık değildir.ama beni çok seven ailem ve dostlarım var çok şükür

Ondan sonra ailemdede hic deger gormedigimj hissettim aylarca...belki bu da imtihanin bir parcasiydi.belkide tam anlamissiniz beni tesekkur ederim.drvam edemiyorum istr baskasiylada olmuyo acisi icime oturdu kaldi....2yil gecti bitmedi..bilmiyorum ne zaman gecer
Yasin kac.?Kucuksundur .Bunu bukadar erken yasadigin icin inanilmaz sanlisin.Bunu ileri yaslarda veya bosanmadan sonra yasamasi vardi.:KK43:

ben de kimsenin vazgeçilmezi olmadım bugüne dek. 31 yaşındayım. biri de çıkıp demedi ki seni asla bırakmam. sen benim kadınımsın.. dışardan bakınca fazla hülyalı sözler gibi ama gerçekten bir kadına böyle hisseden mert erkekler de var. benim için vazgeçilmez biri oldu mu diye düşünüyorum da..olmamış.

tezer özlü'nün sözü geldi aklıma:

herkes herkessiz yaşayabilir.

Valla 27 yasindayim ikinci bebegime hamileyim ailem ve cocuklarim haric hickimse vazgecilmez degil benim icin esim bile olsa affedilmiyecek bir hata yapsin silerimmm acımam

21 yasindayim ve malesef benide bu kadar seven olmadi. Yasitlarimin koleksiyonu var ben hala deneyimsiz bir sekilde geziyorum ortalikta.

öyle irşeyin garantisi yok ki. 10 yıllık evliyim eşim gönlüm birine kaydı boşanmak sitoyrum diyebilir. yada ben diyebilirim. 42 yıllık evli annem ile babam ayrıldı. hele ki sevgili...

bende olamazdım kimsenin vazgeçilmezi , kimseye de eyvallahım olmadı. gidene yol yakıştı kalana yer. gerçi kimse kalmadı o ayrı da :) hayırlısı herşeyin Allah alnımıza yazdıysa olur arkadaşım

bende olamazdım kimsenin vazgeçilmezi , kimseye de eyvallahım olmadı. gidene yol yakıştı kalana yer. gerçi kimse kalmadı o ayrı da :) hayırlısı herşeyin Allah alnımıza yazdıysa olur arkadaşım
Herşeyin hayırlısı tabi.daha çok sevgimi sevildigimi yasayabilseydim en azından diyorum sonra ayrilsaydik. ...gerçi o zamanda hiç altından kalkamazdim belkide zaten 2yildir kimseye en ufak bişey hissetmedim. ...onun gibi olmuyo onlada olmaz.hayirlisi

Back
X