- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi sarisinprenses
Benim de olmadi.Olmaz da artik anladim.Sitem etmek bile anlamsiz benim icin.Yaslaniyorum zaten artik.Yakinda benden gecti de derim o olur.Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında
Mutlu gibi yapmaktan yoruldum birgün gerçekten mutlu olcakmiyim acaba bende
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..
Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor
Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
.Benin bu dunyadan alacagim bukadarmis, bu anlamda aciymis sadece..