- Konu Sahibi ebruli_ebru
ohhh söylediklerin birde eşinin son tepkisi. çok iyi olmuş yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen hala içinde kalan hırsını onalra deme derdindesin.Daha yazın gelebilme ihtimalleri de sebebin olmuş aramışsın.Bir lavabo tıpasını dert etmişsin.O bile içinde kalmamış demişsin.Bak kayınpederin telefonda sürekli eşime anne demedin diyor.Ben anne bile demeye tenezzül etmediğim,düğün zamanında bana sıkıntı yaşatan insanın evinde,her ne sebeple olursa olsun kalmazdım.İşi iyice ağız dalaşına çevirmişsiniz karşılıklı.Tamam sana haksızlık yapılmışıtr,kırılmışsındır,üzülmüşsündür ama insanları değiştiremezsin veya terbiye edemezsin.Sen senden özürdilemelerini telafi etmelerini beklersin ama karşı tarafın özürdilemek için kendisini haksız görmesi seni haklı görmesi lazım.
Senin burada muhatap olacağın kişi eşin.Sen kayınvalideni buraya hangi yüxle geleceksin demek için arama cesaretini gösterdiğine göre,hiç aramadan direk eşine ben buraya gelmelerini istemiyorum diyebilirdin.Ki eşin ailesiyle nereye kadar görüşmeyecek.Bugün seni istediği kadar desteklesin eşin,yarın yine ailesiyle görüşecek.En zor zamanında kovulduğu halde görüşmüş eve bekliyor.
Bazen bazı şeyleri ardına atmak,zamana bırakmak gerek üzülmemek için.Sen ne dersen de eşinin anası babası kardeşi.Yapabileceğin tek şey mesafe koymak,yüzgöz olmamak.Belki onlarda geleceğinden değil de,yolunu yapıyorlardır görüşmek için.Daha yaza var.Burda konuşması gerekn biri varsa o da eşindi.Anne tamam gelmek istiyorsunuz da sizin aranızda ben çalışıyorum izin alamam,eşimle de problemleriniz var nasıl olacak demeliydi.
arkadaşa katılıyorum. bazen bu tip olaylarda eşler sussa dahi ileriki zamanlarda, sende şöyle demiştin deniveriyor (yaşadım)... fevri davranmak hiç bir zaman karlı olmuyor. bundan sonra; bu gibi konularda konuşacağın zaman bir müddet düşün. eşinle istişare et. sonra konuş...
şunuda unutma eşin anne ve kardeşlikten hiç bir zaman çıkartamıyacak onları. hep annesi ve kardeşi olarak kalacaklar... hatalarıyla sevaplarıyla...
aradan bilmem ne kadar zaman geçmiş. tozlu raflardan defteleri çıkarıp açmanın mantığı ne? arif olan zaten onları yapmazdı. konuşmak sadece yeni bir macerayı körükler...evet herkesin anlayağı bir dil vardır, sözlü ya da sözsüz...
Anladigim kadariyla aradan cok ta bir vakit gecmemis. Esi zaten uvey evlat muamelesi goruyor gorunuse gore. Zaten ezmisler, sanmam annesi babasi ve kardesiyle seviyeli ve cesur konusma yapsin. Zaten oglunu insan yerine koyan evinden atmaz gelin acayip cazgir olmadigi surece. Konu sahibi bence cok iyi etmissin. Baksana ben etmedime cevirilmis birde yuzsuzluk yapiyolar, ve araya kayinpeder giriyor. Kayinvalideye anne dememen buyuk problem olmus ayrica. Neyse olan olmus artik. Bundan sonra seviyeli bir mesafe koy ins. Gereksiz yere de hic bir munakasaya da girme derim cunku bizde bir laf vardir b. lu da olsa herkesin kendi annesi. icindeki zehir akmis artik seni yiyip bitirmez bundan sonra, bence iyi de olmus.
ohhh söylediklerin birde eşinin son tepkisi. çok iyi olmuş yaa.
Bence ne arayin ne de gelmesinler diye diretip esinizi ortada birakin..Ne kadar kotu de olsa kaba da olsa onlar esinizin ailesi yani et tirnaktan ayrilmaz..Siz isteseniz de istemeseniz de surekli goruseceksiniz.Birakin onlar yaptigi ayipla kalsinlar ben kisasa kisasa olayina karsiyim.Eger onlar gibi davranirsaniz onlardan ne farkiniz kalacak bosverin ve affedin..Affetmek insani rahatlatiyo bana kalirsa bi de bu kayinvalide tripleri ezelden beri var 3 gunpuk dunya arkdasim salla gitsin...
Bence ne arayin ne de gelmesinler diye diretip esinizi ortada birakin..Ne kadar kotu de olsa kaba da olsa onlar esinizin ailesi yani et tirnaktan ayrilmaz..Siz isteseniz de istemeseniz de surekli goruseceksiniz.Birakin onlar yaptigi ayipla kalsinlar ben kisasa kisasa olayina karsiyim.Eger onlar gibi davranirsaniz onlardan ne farkiniz kalacak bosverin ve affedin..Affetmek insani rahatlatiyo bana kalirsa bi de bu kayinvalide tripleri ezelden beri var 3 gunpuk dunya arkdasim salla gitsin...
Su an kusuz zaten ahh dolayli olarak anliyacak olsalar keske .... Ama yalan soylemis olmayayim ben fevriyim tabiki konusurken hakarett etme sovle gibi birsey yapmadim ama pat pat direk soyluyorum kurtulmam lazim bundan
Ben onlari gezdirsem de gezdirmesem de durup durup laf sokarlar esimle konusurlar benimle kimse konusmaz saksi gibi oturucam?
Bunlar hep yasadim ben de esimle konusurum onlar yok gibi davraniyim diyince tv sesini acmalar araya girip sanki ben konusmuyorum gibi biseler anlatmalar hic gelmesinler daha iyi
asla eşinle kavga etme.. onların yanında asla.. ama konuş isteklerini söyle. istemesini bilerek.. sakin,yapıcı.Valla haklisin esimle aram bozulurmu gorucez artik ama esim de cok kirgin kizgin zaten
yani mutlaka öyle olacaktır.. haksız da olmaz.. çünkü kendin biliyorsun ailesine kırgın kızgın olsa da ailesi sonuçta.Oyle dersem kimse gelmesin gibi olur abileri gelebilir annemler gelebilir bu sefer onlar da gelmesin diyebilir diye cekiniyorum
Gecen yil gorumcem geldi bize o zaman yurtdisindaydik
Bir odali evde kaliyorduk gorumcem birak sofra kendi yatagini bile bir gun bile toplamadi ilk uc gun ben topladim sonra orali olmadim salonda yatak durdu kaldi oyle
Biri bana danissaydi ben de bunlari derdim ama cok zor gelip benim evimde beni saksi yerine hizmetci yerine sofor yerine koyacaklar yasamak zor inan