Kimsesizim

Allah için adres verin, gelip ben temizleyeceğim apartmanı. Küçücük bebeğinizle zorunuz ne de kalkıp koca apartmanı temizlemeye kalkıyorsunuz? Size ne apartmandan, 1 haftada toplasan 10 dakika durmuyorsunuz o mekanda. Ya da birini tutsaydınız çok rahatsızsanız.

Merdiven falan umrum olmaz, madem temizlemiyorlar versinler parasını temizletsinler, onun dışında alın bebeğinizi açık alana gidin oturun bir yerde bir kahve, çay için parka gidin oraya gelen başka annelerde oluyor bu sayede tanısmısta olursunuz başka insanlarla, ben bebeğimi oyun kulübü, park bu şekilde götürürken başka annelerle tanısma fırsatım da oldu

Bence sizin acilen bir terapiye gitmeniz lazim. Bana gore insanlar cevrenizde var ve hala uzerinizdeki terkedilme korkusunu atamamissiniz. Cocugunuzun saglikli gelisimi icin saglikli bir anneye ihtiyaci var. Her an herkes sizi birakip gidecekmis gibi dusunup, insanlarla gercek bir bag kuramiyorsunz gibi hissettim ben. Bu sekilde devam ederseniz ayni davranislari cocugunuza da asilarsiniz. Ileride o da ayni sorunlarla bas etmek durumunda kalabilir. Lutfen en yakin zamanda bir terapiye baslayin.
Hatta merdivenleri de sizi sevsinler diye mi yikamaya kalktiniz, ne yaptiniz anlamadim.
Insanlar sizi birakip gitmesin cevresinizde olsun diye de sanki bir takim korkularin arkasina da siginiyor olabilirsiniz.

Eşim , çocuğum ve Allahtan başka kimsem yok demişsin
Daha ne olsun ?
Hayata boş tarafından bakmayı bırak
Dolu tarafından bak
Sahip olduklarına şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…