Kimsesizim

Allah için adres verin, gelip ben temizleyeceğim apartmanı. Küçücük bebeğinizle zorunuz ne de kalkıp koca apartmanı temizlemeye kalkıyorsunuz? Size ne apartmandan, 1 haftada toplasan 10 dakika durmuyorsunuz o mekanda. Ya da birini tutsaydınız çok rahatsızsanız.

Merdiven falan umrum olmaz, madem temizlemiyorlar versinler parasını temizletsinler, onun dışında alın bebeğinizi açık alana gidin oturun bir yerde bir kahve, çay için parka gidin oraya gelen başka annelerde oluyor bu sayede tanısmısta olursunuz başka insanlarla, ben bebeğimi oyun kulübü, park bu şekilde götürürken başka annelerle tanısma fırsatım da oldu

Bence sizin acilen bir terapiye gitmeniz lazim. Bana gore insanlar cevrenizde var ve hala uzerinizdeki terkedilme korkusunu atamamissiniz. Cocugunuzun saglikli gelisimi icin saglikli bir anneye ihtiyaci var. Her an herkes sizi birakip gidecekmis gibi dusunup, insanlarla gercek bir bag kuramiyorsunz gibi hissettim ben. Bu sekilde devam ederseniz ayni davranislari cocugunuza da asilarsiniz. Ileride o da ayni sorunlarla bas etmek durumunda kalabilir. Lutfen en yakin zamanda bir terapiye baslayin.
Hatta merdivenleri de sizi sevsinler diye mi yikamaya kalktiniz, ne yaptiniz anlamadim.
Insanlar sizi birakip gitmesin cevresinizde olsun diye de sanki bir takim korkularin arkasina da siginiyor olabilirsiniz.

Eşim , çocuğum ve Allahtan başka kimsem yok demişsin
Daha ne olsun ?
Hayata boş tarafından bakmayı bırak
Dolu tarafından bak
Sahip olduklarına şükret

Terapiye uzun bir süre gittim dogumdan hemen sonra ama hiç bir fayda sağlamadı maalesef. Hatta bebeğim için gittim en çok çünkü annemin bana davrandığı gibi davranmaktan korktum bebeğime.

Hiç aklıma gelmedi birini tutmak ama ben sanırım yukarda bir arkadaşın dediği gibi beni görsünler istedim. Dün eşimle bana kapının önüde çok kirlenmiş bir ara süpürün dedi, sabahta coraplar bitmiş yıkayın diye evden çıkmıştı. Bende yine bastım kavgayı yıkayın derken ???? Dedim bebeğim mı yıkasın çoraplarını ya da kapının önünü kim süpürsün dedim bu evde sende yaşıyorsun kız kardeşinde bana söylemek yerine ona neden söylemiyorsun , portakalsuyu yetişemiyor Süpür abicim şuraları demiyorsun dedim. Ne yaparsam yapayım görünmüyor. Kavga edince bana tamm iki dakikalık iş diye söylemiştik.diyor ama benim iki dakikalık bir sürü isim var zaten, kardeşi banyodan cikar saçlar kalır, tuvalete fırça sürmezler yaa banyo dolaplarınin kararlarını bile kapatmayan kıza bişey demiyor ama bana o iş iki dakika diyor. Belki bana kızacaksınız görümce düşmanı diye kıskanç diye ama bana garip geliyor kız kardeşinin sorumsuzluklarını görmeyip çocuk değilsin 24 yaşında kızsın diyeceğine herşeyi bendne bekliyor. Kimse bana yardım etmek zorunda değil ama arkasınıda ben toplamak zorunda değilim bence

Kimsenin hayatında önceliğim olmadığını gördüğüm için kendimi kimsesiz hissediyorum. Yoksa evet etrafımda insanlar var ama gerçekte kim var ??

Önceden kimsesizim die yakınmış çıkıp aile apartmanına gelmıssınız suanda da kimsesizsiniz öyle söylüyorsunuz..
ama sizin onlardan bisey beklemek yerine zaten birikim yapmak ıcın oraya geldıgınızı unutmamanız lazım . Siz onların duzenı üzerine gittiniz onlar öyle alışmışlar herkes aynı düşüncede olabılır bu apartmanda tek yaşamıyoruz herkes temızlesın diyebilirler akraba apartmanıymış oturun gün belirleyin herkes sıra sıra her ay temızlesin bu sizin eşinizle kavga konunuz OLAMAZ ! Yada Eşinizle kavga etmek yerine görümcenizle iletişim kurup haydi bi şuralara el atalım diyip ev içinde aynı şekilde temızlık günü yapabilirsiniz .yada gorumcenıze saçların kalmış onları temizler misin ordan diyebilin yani yada tuvalete en son kim girip öyle bıraktı demek kavga etmekten daha basit bi yöntem malum ne eşiniz ne siz kimsenın gıcını takip edemezsiniz . 3-5 söyler utandırırsınız başkalarından siz onların evine gittiniz para biriktireceksiniz die değişmesini beklemeyin . Boşuna demiyorlar azıcık aşım ağrısız başım die .
Kendınızı yalnızım kimsesizim die konumlandırmışsınız da kimse zaten birileriyle değil . herkes sabah kocasını gönderip çocuğuyla vakit gecırıyor evinde .

öbür türlü sosyalleşmek sizin elinizde, koca aile apartmanında 1 kişiyle arkadaşlık edemıyorsanız sizde de bi problem olmalı bi de bu açıdan bakın.
bahaneler yerıne çözüme bakın yoksa para birikirken sağlığınızdan olacaksınız.

Eşiniz ve çocuğunuz dışında kimsenın hayatında öncelik falan olamazsınız herkes kendı düzenine sahip çıkma peşinde sizin gerçeğiniz onlar . aileniz yokmuş ama inanın varlığı yokluğundan beter aileler var . Herkesin hayatında bi kalabalık var ama kim kalıyor yanınızda evlat bile gider günün sonunda eşiniz olur daha da adam arayan kimse yoktur emin olun sizde eşinizle elalem için kavga etmek yerine birbirinize sarılın . Genclıgı elalemın bokuyla kılıyla apartmanının tozuyla gecırmeyın

Sunu da eklemek istiyorum eşiniz sizinle evlenirken de çocuk yaparken de ev bakacağından kiralardan haberdardı . Aile apartmanına gidelim isteğinizle kendı bacağınıza sıkmışsınız

Son düzenleme:
Sorunda burda zaten ben eşimdende bu desteği Göremediğimi düşünüyorum. Aile apartmanı evet ama yaşları zaten büyük insanlar ve maalesef arkadaş edinip komşulara dedikoduya gidip ertesi gün yanındaki insanın dedikodusunu yapmak beni rahatsız eden şeyler soğuk değilim ama arkadaş olarak da göremiyorum kızlar da küçümsemek için söylemiyorum liseyi bitirmemiş okumak istemeyen tiyatro kitap hatta genç etkinliklerinden bile uzak biraz amiyane tabirle kenar mahalle kızı gibi tek etkinlikleri parkta çekirdek olan kızlar görümcemi tenzih ederim o üniversite okumasada en azından daha görgülü. Ama ben yüz göz olmamalıymışım gibi düşünüyorum yani arkalarını toplamaktan gocunmuyorum tamam bazen kızıyorum düşüncesizliklerine ama ben eşimin görmeyisine kızıyorum bana kapının önünü süpür demek yerine bu kadın zaten arkamızı topluyor birde çocuk bari buraya abicim sen süpür demeli diye düşünüyorum. Bana süpür demek yerine

Eşinizi o aile büyüttü o apartmandan çıktı bilmediği bisey mı sizce tüm bunlar ? Suan görmesi gerektiğini düşünüyorsunuz da oda aynı fabrikanın mahsulü değil mi

Bence eşinin karakteri umursamaz,empati yoksunu bu seninle alakalı değil huyu öyle ben olsan 1 çocuktan başka çocuk böyle empati yoksunu adama doğurmazdım
Bunun devamı olacak değişmezse buna öküz erkek diyoruz böyle biri ile evlenmişsin onu gerçek tanımadan
Zaten herşey sonradan ortaya çıkıyor
Şimdi biliyorsun onunla gelecekte hayatın nasıl geçecek ona göre gardını al hazırlıklı ve bu gerçeği kabullen
O asla değişmeyecek zaten hep kadınlar değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…