- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.838
- 123
- Konu Sahibi designer23
İstanbulda staj dersim var. Ve belli katilimci sayısı gerekiyor projeyi geçmek için. Arkadaş, aile vs gibi kisilerimizi çağırmamiz gerekiyor.
Konu: Aile ilişkileri, karı-koca, anne baba çocuk.. ikili ilişkiler... İnsan tanıma sanatı .
Aylardır buna hazırlanıyorum. Katılımcı bulamadığım için kaldım bugün o kadar mutsuzum ki. Buraya yeni taşınmıştım. Ailemdeki kişiler de bu dersi aldığı için şartları sağlayamıyor. Velhasıl arkadaş çevrem olmadığı için kalakaldım.
Bu şehirde nasıl arkadaş edinebilirim?Evde durup dururken nasıl genisletecegim çevremi ?
Dipnot : Bu arada 1 hafta içinde ayarlamış olmalıyım. Tabi gerçekten arkadaş da edinmek istiyorum sadece hadi stajim var gel olayı da olsun istemiyorum çünkü insan seviyorum yani kaynaşmayı yakın olmayı.
Çalılmanla ilgili kimlere, hangi yaş aralığındaki insanlara ihtiyacın var? Hedef kitlen kim tam olarak? İnsanlar gönüllü olarak ailecek mi katılcaklar, onlarla yüz yüzr mi görüşeceksin online anket gibi mi?
Okulundan rica et, üniversite maillerine göndersinler bu çalışmanı. Mutlaka birileri bulunur.