Kimseye anlatamadm derdim

ebru82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
91
0
86
42
Diğer
kızlar cok utanıyorum bunu yazarken ama artık nedenleri düşünmekten çatlayacam..eşimle genel olarak hiçbir problemimiz yok.mutluyuz.ama benim canımı sıkan şey 7 8 aydır ilişki diye bieşy yok..başka şeyler yaşanıyo ama oraya gelince duruyoruz.hayatında başka biri yok emınım..çünkü sabah birlikte işe geliyoruz (aynı yerde çaliışıyoruz)aksam benden 1saat sonra eve geliyo..aksam 7deyınce evine gelen bi adam..kimseye bişey anlatamıyorum.millet çocuk yokmu diye sorunca canım sıkılıyo..eşimle konuştum bu konuyu annesigille olan problemleden dolayı tartışmamız olmuştu..neden diye sorunca hep annemgil yuzunden tartışıyoz onun için diyo ama cinselligi etkileyecek kadar tartışmadık da..neden böyle davranıyo neden böyle oluyo anlamıyorum ya..

canım eşininbaşka bir problemi olabilir biraz sabırlı olmalısın,eğer bir sorun varsa bunu sana anlatmasını sağlaman gerekiyor bence, sonuçda bu olay evliliği etkileyen bişey ve seninle paylaşmalı.

7-8 ay iliskiye girmek istemeyen bir erkekde mutlaka ters giden birseyler var arkadasim.

Ailesi olan tartismalari bahane olarka gösterdigni düsünüyorum...ne alaka yani anlamadim.:delphin:

Bence esini iylikle güzellikle konusarak mutlaka bir doktora gitmek icin ikna et....ya saglik acisindan yada piskolojik acidan bir problemi var bence.CADIARZU

kızlar cok utanıyorum bunu yazarken ama artık nedenleri düşünmekten çatlayacam..eşimle genel olarak hiçbir problemimiz yok.mutluyuz.ama benim canımı sıkan şey 7 8 aydır ilişki diye bieşy yok..başka şeyler yaşanıyo ama oraya gelince duruyoruz.hayatında başka biri yok emınım..çünkü sabah birlikte işe geliyoruz (aynı yerde çaliışıyoruz)aksam benden 1saat sonra eve geliyo..aksam 7deyınce evine gelen bi adam..kimseye bişey anlatamıyorum.millet çocuk yokmu diye sorunca canım sıkılıyo..eşimle konuştum bu konuyu annesigille olan problemleden dolayı tartışmamız olmuştu..neden diye sorunca hep annemgil yuzunden tartışıyoz onun için diyo ama cinselligi etkileyecek kadar tartışmadık da..neden böyle davranıyo neden böyle oluyo anlamıyorum ya..

biraz açık yazacağım kusura bakmayın.. eşiniz bir iki defa ilişkiye girmekte başarısız olduysa, sonraki ilişkilerinde de başarısızlık korkusuyla aynı olay tekrarlanıyormuş..

eşinizin söylediği sebebte etkilidir ,, bazı erkekler ilişki anında bir anda aklıllarına eşleriyle olan kavgaları vs gelebiliyormuş. ve o anda ilişkiden soğuyorlarmış..

eşinizin olayı tamamen psikolijik..

dr a gitmeye yanaşmaz sanırım..

ilişkinizi daha hareketli ateşli yaşatmayı deneyin..

mümkün olduğunca bu konuda konuşmayın.. kavgalarınızı hatırlatmayın..

biraz açık yazacağım kusura bakmayın.. eşiniz bir iki defa ilişkiye girmekte başarısız olduysa, sonraki ilişkilerinde de başarısızlık korkusuyla aynı olay tekrarlanıyormuş..

eşinizin söylediği sebebte etkilidir ,, bazı erkekler ilişki anında bir anda aklıllarına eşleriyle olan kavgaları vs gelebiliyormuş. ve o anda ilişkiden soğuyorlarmış..

eşinizin olayı tamamen psikolijik..

dr a gitmeye yanaşmaz sanırım..

ilişkinizi daha hareketli ateşli yaşatmayı deneyin..

mümkün olduğunca bu konuda konuşmayın.. kavgalarınızı hatırlatmayın..

canım başarılı olamama gibi bişey hiçolmadı..o yönden bi sıkıntımız yok..ama eşimin ailesi bizi psıkolojık olarak mahfetti..belki bunlar sebeptir bilmiyorum

valla biz her türlü eksini yapiyoz barisincada hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masallah is oraya gelince benim kocanin aklinda kavga mavga kalmiyor aslan gibim saldiriyor
normal degil esinizi doktora gitmeye ikna etseniz iyi olur

7-8 ay çok uzun bir süre...
bence uzman bir doktordan mutlaka yardım almalısınız,
çünkü gidişat normal değil...

canım kaç yıllık evlisiniz yani 7-8 ay önce herşey normalmiydi
yani eğer hayatında yada aklında başkası yoksa o zaman gerçektende yaşadığınız tartışmalar onun konsantresini bozuyor olabilir
bencede ilişkinizi biraz daha ateşli bi hale getirmeniz belki etkili olur belki yeni bi parfüm sexi gecelikler falan :sm_confused:

canım kaç yıllık evlisiniz yani 7-8 ay önce herşey normalmiydi
yani eğer hayatında yada aklında başkası yoksa o zaman gerçektende yaşadığınız tartışmalar onun konsantresini bozuyor olabilir
bencede ilişkinizi biraz daha ateşli bi hale getirmeniz belki etkili olur belki yeni bi parfüm sexi gecelikler falan :sm_confused:

başka bırının oldugunu düşünmüyorum.genelde böyle en son ramazanda olmuştu ondan öncede 4 5ay gecmişti

1 yıl yurt dışında kaldık bız o zaman hersey normaldi.turkıyeye geldik geldigimiz günden itibaren kaynanamgil olmadık seyleri problem yaptı..bende elımde olmadan bu konu da eşimin üstüne gittim belki..ondan sonra cinsellik kalmadı bızde

eşin demekki yaşanılanların etkisinden kurtulamıyorfisfisfis
ama bir erkek nasıl bu kadar dayanabilir bilmiyorum,normalde de çok mu kinci eşiniz..

canım başarılı olamama gibi bişey hiçolmadı..o yönden bi sıkıntımız yok..ama eşimin ailesi bizi psıkolojık olarak mahfetti..belki bunlar sebeptir bilmiyorum

başka bırının oldugunu düşünmüyorum.genelde böyle en son ramazanda olmuştu ondan öncede 4 5ay gecmişti

Ailesi ne yaptiki cinsellikten soguyacak kadar mahfoldu esin...Inanki anlamadim...??benneyaptımki

Vallaha duydugum kadariyla genc saglikli ve cinsel partneri olan bir erkek en az haftada
2-3 defa birlikte olmak ister...:delphin:

Hadi bunu minimuma indirelim...Haftada bir defa oluyor desen, ehh demekki adam cinsellige pek merakli degil derim...lakin böyle uzun süre birlikte olmak istemeyen bir erkekde mutlaka sorun vardir diye düsünüyorum...:kahve:

1 yıl yurt dışında kaldık bız o zaman hersey normaldi.turkıyeye geldik geldigimiz günden itibaren kaynanamgil olmadık seyleri problem yaptı..bende elımde olmadan bu konu da eşimin üstüne gittim belki..ondan sonra cinsellik kalmadı bızde

Canım sorun kaynanan falan değil, sorun başlı başına eşinde. Öyle sıkıntılıyım yapamıyorum lafları palavra. Hiçbir erkek annem huzurumu kaçırıyor ben seks yapamıyorum demez.
Büyük ihtimal eşinin bir uzmana ihtiyacı var, eşinde bunun farkında ama gururuna yediremiyor ve suçu annesine yıkıyor. Yani minare kılıf olayı. Sen kaynana faktörünü aradan bir çıkart. Eşinle konuş ve hemen tedaviye başlasın.
Bizde de ne sorunlar oldu, kaldıki benim eşimin yaşıda var (tabiki benimde yaşım var) ama kavga mavga hak getire. Yani iş ona geldimi erkek milleti takmıyor kavgayı huzursuzluğu.

Aklı sıra sana ceza mı veriyor diye düşündüm biran ama 7-8 gibi bir süre için çok mantıksız..

Hani 2-3 sefer böyle olsa, kesin ailesi ile ilgili sorunlar yüzünden seni cezalandırır derdim sana öyle gibi de değil..

Ortada büyük bir sorun var..
--Eşinin çok büyük sorunları varsa maddi ya da manevi anlamda etkileyebilir.
--Başka bir kadın unsuru(yok demişsin ok)
--Cinsel anlamda bir eksikliği varsa istemeyebilir.

çözüm yine ikinizde..

açıkca sordun mu? 7-8 ay nasıl istemiyorsun? sorun nedir diye? ne dedi?

7-8 ay diyosun yahu 1-2 ay desen dahi cok derdim..
kesinlikle sizin olayiniz doktorluk olmus canim..
esiinle guzel ve sakin bir bicimde konusmalisin..
benim yapim boyle felan derse de sakin inanma.. saglikli bir erkek yaninda yatan karisina 8 ay el surmez mi yahu.. cok uzun bir sure bu..
kesinlikle doktora gidin.

He valla sağlıklı bir erkek, ''kavgalıyım yaklaşmayım ya da annemle sorunu var bunun, ayıp olur anama ben yine yaklaşmayım buna der mi yav..?

Dese de hadi 1 ay desin inatlaşsın, sonra tutamazsın valla..Yani öle olması lazım..

Kaynana falan değğil sorun kanımca başka birşey var..

masallah is oraya gelince benim kocanin aklinda kavga mavga kalmiyor aslan gibim saldiriyor

teşekkürler bu durum için çok gerekli bir bilgiydi bu..

konu sahibi arkadaşım lütfen zaman kaybetmeden dr a gidin bi sorun yoksa muhakkak bir psikoloğa gitmenizi öneriririm..

zaman kaybı durumu güçleştirebilir...

canım yaa o zaman ailesiyle olan sıkıntıları unutalım falan desen yani hepsi eskide kalsın falan desen ve sende kayınvalidenle yaşadığın sorunları uzatmasan eşine taşımasan yani eğer seviyosan eşini ve başkası olmadığına kesin eminim diyosan bazı şeylere katlan canım önemli olan senin eşinle olan huzurun ya annesinin sizin ilişkinizi bu denli etkilemesine izin vermemelisin
uff ne bileyim aklıma başka şeylerde geliyor ama :uhm:

hemen hemen her ailede sorunlar vardır arkadaşım,
eşler arasında tartışmalar da olabilir ama
bu ilişkinizi neden etkilesin,yani kayınvalideniz oğlunu dolduruşa getirip,
acaba sizden soğumasına mı neden oldu diyeceğim ama
diyemiyorum,çünkü yakınlaşıyoruz diyorsunuz...
gerçekten anormal bir durum,
kesinlikle eşinizin kendisiyle ilgili sorunu var....
ve lütfen bu sorununuzu önemseyin...
sevgiler...

Back
X