Kimseye anlatamadm derdim

öyle yapacamcanım..datcaya gidecem.1hafta 10 gun kalıp dönecen..ama cok şükür düzeldi bizim sorunumuz..uzun uzun konustuk eşimle..evliligi istemiyosan bitirelim dedim.ama cok şükür herşey yoluna gırdı

Aa ben de yazanları görüp merak edip tekrar girdim topiğe..
Konuşmakla hemen halletmişsiniz, hem de hemen buraya topic açtığınız o günlerde... ilginç ve de sizin adınıza seviindirici..

Yani bu kadar büyük bir sorunken, 7-8 ay ilişkiye yanaşmayan bir erkeğin, bir konuşmadan sonra cinsellik konusunda normale dönmesi açıkcası beni çok şaşırttı, bu kadar kolay hallolacak gibi değil de mesele ama...CADIARZU

Biz de doktorlar, psikologlar bir sürü şey önermiştik hay Allah...laelaelaelaelae

Neyse mutluluklar size..

ba-ha-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bitmiyor bunların bahaneleri doktorluk bunlar başka çağre yok

Aa ben de yazanları görüp merak edip tekrar girdim topiğe..
Konuşmakla hemen halletmişsiniz, hem de hemen buraya topic açtığınız o günlerde... ilginç ve de sizin adınıza seviindirici..

Yani bu kadar büyük bir sorunken, 7-8 ay ilişkiye yanaşmayan bir erkeğin, bir konuşmadan sonra cinsellik konusunda normale dönmesi açıkcası beni çok şaşırttı, bu kadar kolay hallolacak gibi değil de mesele ama...CADIARZU

Biz de doktorlar, psikologlar bir sürü şey önermiştik hay Allah...laelaelaelaelae

Neyse mutluluklar size..

hmmm bu kadar basitmis demekCADIARZU
valla banada cok ilginc geldi konusmdan sonra adam tamam bosanmayalim seviselimmi dedi:smiley-cool:

Bence bir doktora gitmelisin güzelim..1-2 ay değil 7-8 ay gibi bir zamandan bahsediyosun...yolunda gitmeyen bir durum var bence inşallah tez zamanda herşey yoluna girer

Eşinizde bi problem olabilir...
Çünkü başka şeyler yaşanıyor ama oraya gelince duruyoruz diyorsun...
Doktora görünmeli eşiniz..

adam depresyona girmiştir binbir türlü neden olabilir erkekler herkonuyu hanıma anlatmaz

önce konuş bakim ne derdi varmış?

vallaha bi konuşmayla işi halletmişsin bravokaydirigubbakcemile5
ama ben hala bunun nasıl bu kadar kolay olduğunu anlayamadım

Bence seninle ilgisi yok eşinin sağlık ya da psikolojik problemi var diye düşünüyorum.
Doktora danışmaya ikna edebilirseniz ne mutlu.

hic doktora gitmeyi düsündünüzmü? belki bir problemi vardir seninle iliskiye girmek istiyordur ama olamiyordur, bilmem anlatabildimmi

7/8 ay çok uzun bir süre..kesinlikle bir sorun var eşinde..büyük ihtimalle aldatıyor..zamanı yok birlikte gidip geliyoruz demişsin ama hiç bir erkek bu kadar uzun süre dayanamaz ki bahanesi de çok saçma..

arkadaslar konu acilali da cozum bulunali da coook olmus...bence yoruma gerek kalmamis...ama bir konusmayla esinin duzelmesi herkesin kafasini karistirmis anlasilan...kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben evlendikten sonra yurt dışında yasadım bıs ısure.orda yatak mobilya fabrikamız vrdı..maddi durumumuz cok iyiydi.ama bazı sorunlardan dolayı ortagımıza bıraktık turkıyeye geldık(ortaklıımız devam edi,yo hala)burda yeni bi ş açtık krız dönemine gldigi için maddi manevi cok zor gunler gecırdık hala da tam olarak kurtulamadık.burda sizinde yorumlarınızdan yola cıkarak eşimle konuştuk sabaha kadar..neden böyle yaptıgını,eger beni istemıyosa hayatından cıkabılecegimi yada hayatında baska bırının olma ihtımallerini sordum.bana iş yüzünden zor durumda oldugunu kımseye sıkıntısını anlatamadıgını,kafası da bundan baska bısey olmadıgını,parayla oynaeken işinin yolunda gitmemesinin onun psikolojısını bozdugunu anlattı.sabah berarber işe gıdıp beraber geliyouz benım haytımda kım olabılır dedi.gercekten de gece dışarı cıkma alışkanlıgı yok eşimin.işler düzelsin hersey düzelecek emin ol dedi.nsanın beyni rahat olmayınca olmuyor dedi.senı bu bukadar rahtsız ediyorsa bundan sonra böyle olmayacak ama sende bana yardımcı ol dedi.allaha şükür şimdilik iyi gidi.inş tekar aynı sorunlar yaşanmaz

Anlattığın olaylar bi erkek için gerçekten zor
Parayla oynarken birden tepe taklak olmak kolay değil
Allah sizi korusun bu krizde ne zenginler intihar etti yuvalar yıkıldı
Bi erkek parayla ilgili sıkıntılarını kolay kolay anlatamıyor
Eğer seviyorsan ki sevmesen bu kadar çırpınmazsın
Harcamalarınla birikimlerinle ve en önemlisi sevginle eşine destek ol derim
Sevgiyle kal

sagol canı m tesekkür ederim önerilerin için.hersey insanlar için.hergün gelip geciyo.yeterki saglık olsun.az kaldı ıns eski günlerin gelmesine

tüm yorumlarınızı okudum hiç şaşırmadım eşiniz işkolikmi önce onu sorıyım annemin bi komşusunun kocası vardı onunda kocası mobilyacıydı ve aynı zamanda mütahitti adam işkolikti bi binaya başlıyınca o bina bitene kadar stresli olurmuş ve eşine hiç dokunmazmış işyerinde enufak bi şey olsa düzelene kadar bişey yapmazmış yani sizin eşinizde böle olabilir... tuhaf ama gerçek

Arkadaş gercekten 7-8 ay az bir süre değil sen ne yapıyorsun onu merak ediyorum normalde kadınlar daha düşkündür yada ben öyle üzüldüm bilmiyorum denedin mi de fantastik seylerle ilgisini tamamen ona odaklasan piskolajikse bile bi yarın saat de olsun kafsından onu silebilirsin diye düşünüyorum.Ailesine gelince bu denli etkileyebilecek ne yaptılar hayret doğrusu:(

Back
X