Kimseye anlatamıyorum lütfenn yardımcı olun

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.201
2.856
133
28
Öncelikle ben yeni üyeyim bu konuyu sormak fikir almak için açtım kimseye anlatamıyorum arkadaşlarıma. 2 senelik bir ilişkim var nişanimiza 2 3 hafta kala ben ayrıldm instgram yüzünden 1 ay kadar ayri kaldık telefonunu elime aldığında 3 4 eskorttan msjlar gelmiş buluşma yeri vs ayarlanmamis foto atmışlar buna tinderdan bulduğunu onlari sadece merak ettiği için yazdığını ve bakir olduğu için ihtiyaçlarım var bu şekilde karşılıyorum diye savunma yaptı yani sanal sex gibi gitmediğine emin olsamda benim midem bulandı bi kere barışmış bulundum birakmadi yalvar yakar o gün bana normal bir şey her erkek yapar kaç yaşındayım kimseyle yattıp kalktığım yok gibi şeyler söyledi ama benim içim hiç rahat huzurlu değil abartıyormuyum ben yoksa onun bahsettiği gibi Önemsiz bir konumu bu yargılamadan akıl verecekler yazsin lütfen

Güven kırıcı hareketler bunlar. Açıkçası midem bulanırdı benim ve devam edemezdim

Gitmediğine nasıl emin oldun anlamadım? Ayrıca her erkek yapıyor diye bir savunma olamaz
Her erkek yapmıyor, her kadın yapmıyor.
Genellestirince masumum ben ayağına yatacak.
Konu sahibi de yapsın o zaman. Her kadın yakışıklı adama bakıyor, yazıyor ama ben bulusmadim desin. Kabul etmesini istesin.
İşte O zaman ahlak bekçisi kesilirler.

Cok saçma savunma erkek yapar ne ya
Pişkin pişkin
Pis kokular yalan laflar

Haberimiz olmadan belki de hepimiz bir kere bile olsa aldatıldık. Ama bunu bildikten sonra eskisi gibi olabilir misiniz? Ben olamam mesela, unutamam, sürekli laf söylemek isterimi kavga ederim.
Evet işte ben bunu bile bile nasıl edeyim annemler çok seviyor üzerimde o konuda da baskı hissediyorum barıştım ama içim huzursuz rahat degil

Keşke barışmasaydın. Ama yinede neresinden dönsen kârdır.

Şimdi bahanesi sadece sanaldan gerçekte birlikte olmuyorum her erkek yapıyor der. İki gün sonra evlenince de en ufak bir kavgada yine o eskortlara gider napim senle aramız kötüydü sanaldan oldu der...

Ayrıca gerçekten olup olmadığını bilemezsin ki!!

Yol yakınken ayrılmak daha iyi olur senin için...

Evet işte ben bunu bile bile nasıl edeyim annemler çok seviyor üzerimde o konuda da baskı hissediyorum barıştım ama içim huzursuz rahat degil
Annenlere adamın eskortlarla yazışmalarını söylersen sevmezler. Kendin affetmek ve devam etmek istersen edersin, annenleri bahane etme

Adam çok pişkin. Piskinliginden midem bulandi. Ee bakiresiniz, sizin de ihtiyacınız var siz de birileriyle sanal seks yapsanız size fotoğraf falan atsalar normal mi karşılayacakmis? Cinsellik sadece erkeklerin ihtiyacı değil ki. Hiç güven vermiyor ama tabii siz bilirsiniz.

Annenlere açık açık söyle beni eskortlarla aldatıyor de... Bu durumda ailende sevmez olur. Hem sen istemedikten sonra kimse seni zorla evlendiremez..

Erkek olunca ne kadar rahat gevşek gevşek konusu geçiyor,neymiş ihtiyaçları varmış. Cinselliğe kadınların ihtiyacı yok mu ben de bunu anlamıyorum,o zaman siz de gidin ihtiyacınızı giderin başkalarıyla böyle saçma bir savunma şekli olabilir mi ve bunu nasıl yüzünüze rahatça söyleyebilir ayrıca? Her erkek de yapmıyor bu iğrençliği kendi pisliğine kılıf uydurmasın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…