• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimseye anlatamiyorum zor bi durum yardim edin!!

bir hayaldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
98
11
3
28
Arkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum

Ablana söyleme tabi o kendi gerçeğini bulana kadar
, ama boşanmak isterse şahit olarak nahkemede ifade verirsin

neden söylemeyeceksin ablanın aldatılması daha mı hoşuna gider sanıyosun.
kendini koysana yerine bi ne olursa olsun bilmek istemez misin? ben olsam isterim
yine de sana kalmış

kaç yaşında yeğeniniz? o_O Canım benim şahit olduğu şeye bakın, of üzülüyorum o yavrucaklara:KK43:
tiksiniyorum o yavruları şu durumlara düşüren ana babalardan.

Bence soyle. Kendini onun yerine koy bilmek istemez miydin? Ben olsam isterdim. Daha öncede yapmış su anda da tekrarliyor olması muhtemel. Ablanız kurtulsun bu adamdan bir an önce.

16 yasina yeni girdi onunda pisklojisi cok kotu oda ne yapcagini bilmiyo :KK43: bitek bna anlatti

İçinde tutamamış işte nasıl tutulur ki böyle bi durum..

İşte çocuğunun gözünde küçültüyorlar kendilerini, Allah ıslah etsin hepsini.

İçinde tutamamış işte nasıl tutulur ki böyle bi durum..

İşte çocuğunun gözünde küçültüyorlar kendilerini, Allah ıslah etsin hepsini.
Babasin dan nefret ettigini soyledi bnde cok zor durumda kaldim ne yapicam ablam da bu ayin sonunda gelcek nasl soylenir ki bu durum inslh kendisi gorur yakalar onu

Arkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
Eniştenizi ödüllendiriyorsunuz.

Neden başkasında olur evli insanın gözü anlamıyorum ..
elindekiyle yetinmiyorsan,boşarsın gider ..
aldatmak niye !
bence ablanın aldatılmasına göz yumma ..
söyle. .

psikolojik destekci esliginde soyleyin. ilerde ogrenicek hersey daha zor ve karisik hale gelmesin/ enistenizin tiyniyetine tukurebili miyim? evet yapabilirim tesekkurler.

Niye söylemiyorsun? Benım ablam olsa duramam söylerdim yazık degıl mı? Benım arkadasım sevgılısını aldatıyor dıye benım uykularım kaçıyor valla, ben ettım sız etmeyın

Niye söylemiyorsun? Benım ablam olsa duramam söylerdim yazık degıl mı? Benım arkadasım sevgılısını aldatıyor dıye benım uykularım kaçıyor valla, ben ettım sız etmeyın
Ablama soylersem cok kotu olcak bbu ikinci oluyo digerinde bi kadin getirmisti ablam cok kotu gunler yasadi :(

psikolojik destekci esliginde soyleyin. ilerde ogrenicek hersey daha zor ve karisik hale gelmesin/ enistenizin tiyniyetine tukurebili miyim? evet yapabilirim tesekkurler.
Bende nefret ediyorym boyle insanlardan ablam memu ayaklari uzerinde durabiliyo ama sanirjn enisteni de seviyo bu durumu ogrenirse tabi birakir ama piskljk olarak yipranir

Çok üzüldüm canım:((

Back
X