- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi bir hayaldi
Korkunç bir son, sonu olmayan korkulardan daha iyidir. Bence ablana kesinlikle söylemelisin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence söyle ablan o pislikten kurtulsun biranönce..Arkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
Arkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
eniştenle konus ve ailesine bu yaptıgını söyleyeceğini söyleArkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
Arkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
Konusmalari cok samimi balim faln la sesleniyo msj da enistem kadin da ben bosuna yasamisim iyiki varsin faln diyopeki konuşmalar nasıl? yani ilişkisi var mı ,bu konuşmalardan ilişkiden emin oldunuz mu?
adam resmen önceden kuma getirmiş ablanın üzerine ,ablanızın dağılması normal değil mi?bence ömrü boyunca çekmektense 1 sefer daha dağılır,çocuklarıyla sizle ailesiyele beraber yaralar sarılır..en azından sornasında mutlu olur ablanız..
ben biraz salağım heralde,bu tür konularda hep arkadaş ,abla vs söylenmeli diyorum...sonradan barışsa da söylenmeli..içim rahat olur en azından,vicdanım rahat olur.gerisi kendi kararı..genelde söyleme derler de insanlar..
Bende oyle yapcam yegenim konusmalari kopyalasin yoksa inkar eder eniste bile demek istemiyorum o adam cok yalanci dediginiz gibi delil toplycmAcı ama gerçek öyle böyle yüzleşmek zorunda ve güçlü olmak.. Bence delil toplama şansın varsa konuşmadan önce delil topla sonra konusursun.