Kimseye güvenemiyorum..

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba kızlar, sebebini bilmiyorum ama ben de insanlara karşı bir güvensizlik var. Sanki herkes kötü kalpliymiş gibi hissediyorum. Hatta bazen bana iyilik yapıldığında bile bu iyiliği çıkar için yaptıklarını düşünüyorum. Bu hisler beni duygusal anlamda olumsuz etkiliyor. Çünkü çevremdeki insanlarla görüşmek istemiyorum bazen. Ben (karşılıksız!) yardım etmeyi çok seven, insanlara, özellikle yakın çevreme çok değer veriyorum. Ama zaman zaman bu samimi niyetimin suistimal edildiğini farkediyorum. Belki şimdi güvenememe sebebim budur. Sizce bunu nasıl aşabilirim? Şimdiden teşekkürler

Tam tersine güvenerek. Böyle hayat geçmez çünkü.Ayrıca siz melek değilsiniz bunu unutmayın sakın.

Güvenmekle iyi niyetinin suistimal edildiği durumu ayırt edebilirsen biter bu durum.
Yani baktın ki suistimal ediliyor kes iletişimi kafan rahat olsun.

Güvenini suistimal edenlerden uzak dur ama yeni ilişkilere yeni dostluklarada kapını kapatma...
Hepimiz bu yollardan geçiyoruz olumsuz olma... hayatın tadını çıkar..

Uyuyamadin mi her konuda bi sen varsın bi ben, bi de simdi farkettim ki Mune aktif
Uyuyamadım yaa zaten erken uyuyanlara imreniyorum o değil de sanki boşa yazıoz sabaha yeni konular acılır içerikler aynıdır millet konuyu okumadan boşan yazar falan hahahaha fakelerde olmasa buralar hareketlenmez
Hu huuuu mune sende buyur gel

Yok yok, canli konular tam gaz devam ediyor, kavga kiyamet

Bende asla ve asla guvenmiyorum. Bazen insan olmasaydim keske diyorum cevremde ki insanlardan o derece tiksindim. Guven sorunumu da asmak istemiyorum, nasilsa hic bir konuda yaniltmiyorlar, saf gibi guvenip sonra dimdizlak kalmaktansa en bastan dikkatli davranmak en guzeli. Insanlarla arama mesafe koydugumdan beri mutlu ve huzurluyum. Insan yalnizligin tadina vardigi zaman kimseye ihtiyac duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…