- 25 Aralık 2020
- 5.990
- 21.560
- 298
- 41
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
. Ta ki o kişi karşıma çıkana kadar. İlk yazdığında 4 saat aralıksız konuştuk. İletişimimiz o kadar iyiydi ki o kadar eğleniyordum ki onunla konuşurken ilk defa uzun süre sonra kalbim de heyecan oluştu. Ona yaşadığım acıları anlattım. Aldatılan insanlar var bu hayatta bu acı mı deyip beni teselli etmeye çalıştı. :) Güvenmek istedim. İnanmak istedim. Belki doğru kişidir dedim. Benden hoşlandığını yanıma gelmek istediğini söylüyordu. Yaklaşık bir hafta konuştuk ama numara verme olayı vs olmadı kendini sakladığını hissediyordum ki bir gece bana sevgilisi olduğunu söyledi bir daha konuşmayalım dedi engelledi ve çekti gitti..
şimdi bu kişi size yazdı
herhalde sosyal medyadan bir yerden
numarasını bile almış değilsiniz
1 kere olsun yüz yüze gelmediniz
ve ona "yaşadığınız acıları" anlattınız
yaşadığınz acılar da sevişip pişman olmak...
yine adam iyiymiş bu ona buna "vermiş" bi de bana verir diye gelmemiş yanınıza
epi topu (!) sevgilim var demiş gitmiş...yalnız şu çok iyi: "sen ne yaşamışsın ki aldatılıyor insanlar" diyen herif de sevgilisini senle aldatıyor

yahu çocuk musunuz nette tanışıp, tüm hayatını hatalarını acılarını filan anlatmak nedir?
hele bi görüşün hele bi adı ilişki olsun
kimsenin bedduasını almamışsınız da 14-15 yaşında yaşanması gereken ilk flörtler 24 yaşında ve direkt cinsel ilişkiyle yaşanınca insan tuhaf oluyor
ben de gerek kendi yabaniliğimden
gerek yetiştiğim ortamdan çok ileri yaşlarıma kadar sevgili yapmamıştım, oradan biliyorum
sindirirsiniz, geçer
ama gözünüzü seveyim normal kanlı canlı erkek mi yok biraz öyle flört edin
illa sevgili olmak zorunda değilsiniz tanışın çıkın görüşün
biraz büyüyün.