Kimseye güvenmicem artıkk

asliceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
134
29
38
Arkadaşlar bişey sorucam size benim erkek arkadaşım vardı yeni ayrıldık daha. çocukluk arkadaşımla tanıştırmıştım 2 kere yüzyüze geldiler. ayrılınca ogrendimki bu benim kardeşim dediğim kız konuşuyomuş eski erkek arkadaşmla. neden konuşuyosun diyorm o benimde arkadaşım diyo deli olcam baya bağırdm çağırdm bugün konuşmıcam dedi ama güvenmiyorum. sizde bu normalmi ya konuşmaması lazım bence nerden arkadaşı oluyo sankii

Evet konuşmaması lazımdı bi de çocukluk arkadaşın yani niye konuşuyo ki sonuçta senin eski sevgilin iki gündür tanıdığı bi insanla ne ara siki fiki oldu iste o yüzden ciddi adımlar atılmadan bence kız arkadaşlarla sevgililer tanistirilmamali bu kızlara sevgilisi olan erkekler daha cazip geliyo cunku

Keske tanistirmasaydin diyecegim ama tanistrmissn bir kere arkadasinin da gercek yüzünü görmüş oldun boylece bir daha asla guvenme o arkadasina bence

konuşması nasıl bir konuşma? yani böyle flörtleşme gibi mi yoksa naber,nasılsın falan mı?
hani çok yüzeysel selam,sabah geyik tadında konuşmalarsa belki cidden arkadaşça konuşuyorlardır.gerçi bendeki de saflık,art niyet olmadan muhabbet etselerdi siz kızınca hemen konuşmayacagım demezdi herhalde?öyle ya dostane bir konuşma varsa ortada sizi rahatlatması,gerekirse kaç yıllık arkadaşınım,ne yani dünyada adam kalmadı senin sevgiline mi yazacağım gibi çıkışması gerekirdi.
sıkmayın canınızı bir "sözde" arkadaşın daha gerçek yüzünü görmüşsünüz.

kusura bakma canım ama o arkadaşın tam olarak fırsatçılık yapıyo şuan..
senin exe konmasa bari..

nasıl insanlar bu dünyada ya şuraya bak ..değil kardeş kadar yakın olmak böyle bir kalleşlik düşmana yapılmaz vay be ..sizin açınızdan iyi bir durum bir yerde bundan sonra kolay kolay herkese kardeşim demezsiniz.. yazıklar olsun ikisinede..

Valla benzer bir vaka niversitedeyken benim de basima geldi. Dost kazigi yedim yani, kazik atan o....u sevgilisinden yeni ayrilmisti, arkadassizim, yalnizim diye kendini acindirdi, ben de arkadaslarimla bulusmaya bunu da goturdum , sonra film koptu. Burdan cikacak dersler:

a. Kimseye yardim etmeyin, basiniza dert acarlar.

b. Kardes ayni anadan babadan oldugunuz kisiye denir, el kizindan kardes olmaz.

c. Zaman bozdu, kim iyi kim kotu kim o...u anlamak zor, kendimizi kollayalim.

Beni çekiştiriyolarmış. eski erkek arkadaşım beni anlatıyomş o da ona akıl veriyomş. Kızda var fenalık sonuçta kuyruk sallamasa neden konuşsunlar.

Kimseye güvenmem ki bu saatten sonra...

Pislik midem bulandi o kizdan daha gormeden. Senin eski manitaya atlayacak benden soylemesi
Ya bide sevgilisi var biliyomusun. Ama çocuğu umursamıyo parası için onunla. ben erkek arkadaşımla beraberken zaten durup durup çok yakışıklı diyip duruyodu ama kotu niyetli düşünmediğimden aklıma hoşlanıyodur gibi bi durum gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…