kimseye güvenmiyorum,kabuğuma çekiliyorum ben :(

hayalperestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
68
Samsun
uzun zamandır bana aşık olduğunu,benim için her şeyi yapabileceğini söyleyen bir adam vardı.ben her defasında hayır dedim.sonra aşık olduğuna inandım görüştüm,konuştum.telefonda tanımaya çalıştım.çünkü gerçekten aşıktı.öyle hissettim.ama asla evet demedim.söz vermedim.bunu ona da söyledim.ben seninle konuşuyorum,tanımaya çalışıyorum.çünkü bana gerçekten çok değer verdiğini hissediyorum dedim.ama ben sana aşık değilim dedim.yine ısrar etti bırakmadı.yine konuşmaya başladık.
biraz önce ben sana aşık değilim cevabım hayır.seninle bir şey yaşamak istemiyorum kesinlikle.çünkü içimden gelmiyor.umarım mutlu olursun dedim.gerçekten de öyle.zorla olmuyor.bu sefer hakaret,beddua etmeye başladı.benim tek suçum böyle bir adama yüz vermek bence.haksız mıyım.aşık olan adam beddua eder mi hakaret eder mi.biranda 180 derece döndü.bana bakınca gözleri dolan adam canavar oldu resmen.çok sinir oldum kızlar ya.ne bu şimdi.kimseye güvenemeyecek miyim.o kadar kötü beddualar etti ki kızlar.kötü hissediyorum.keşke hiç görüşüp konuşmasaydım.kimseye güvenmiyorum artık:(

o kadar kötü beddualar etti ki.huzursuz oldum.ben kötü birşey yapmadım ki.evet demek zorundamıyım.benim için çok emek vermiş.çok çabalamış.tamam çok uğraştı benim için.ama ben istemedim ki.bedduaları tutmaz dimi.tamam konuştum belki olabilir diye.ama hep dedim onada bak ben sana söz vermiyorum.olmaya da bilir diye.

aşık olamayacağını düşündüğün birini neden tanımak istedin ki. sonuçta karşındaki erkek ve gururunu incitmişsin oda sana bu şekilde tepki vermiş. ben sizi haksız buldum. bence gönlünü alın yaptığınız yanlış insanlara güvenmemek yerine doğru adımlar atmaya çalışın.

zamanla tanıyınca aşık olabilirim diye düşündüm.ama olamadım.başlarda tanımadan hayır deyip kestirip attım ama bırakmadı senelerce uğraştı.ikna etmeye çalıştı.

yani ben öyle gönül eğlendiren peşimden koşsun bana ne diyen kızlardan değilim.olabilir diye düşündüğüm anlarda oldu.ama kendimi zorladığımı hissettim.

zamanla tanıyınca aşık olabilirim diye düşündüm.ama olamadım.başlarda tanımadan hayır deyip kestirip attım ama bırakmadı senelerce uğraştı.ikna etmeye çalıştı.

hmm anlıyorum canım ama erkekler çabuk sinirleniyorlar. keşke hiç konuşmasaydın. ümitlenmiştir yoktan yere. artık konuşmak istemiyorsun değil mi?

Deyelimki haklı, verdiği tepki şekli yinede ürkütücü ve onun başka olaylarda vereceği tepkiler içinde bir ipucu bence..Boşver hayırlısı neyse o olsun...

ortak ortamımız yok şükür ama yaşadığım yer küçük çarşıda pazarda görürüm.hiç dışarıya çıkmak istemiyorum artık.ne onu ne arkadaşlarını hiç görmüyüm:(

Back
X