- 2 Nisan 2019
- 78
- 68
- 3
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
-
İyi bir gözlemci ve kendinizi gerçekten seven biri iseniz aynı hataya düşmezsiniz.Bu konu beni iyice paranoyak yaptı. Eski eşim o kadar çok seviyor gibi görünüyor, hediyeler ve çiçekler alıyordu ki aldatıp bir de o kadınla evlenmesi benim herkese karşı güvenimi kaybetmeme sebep oldu. Bir de ailesi bize hiç destek olmamıştı ki sanırım onlar da biliyordu yani bir danışıklı dövüş içindeydim. İşte bu yüzden herkese karşı önyargılı ve güvensiz oldum. Anlatılan her şey yalan, söylenen her şey uydurma ve herkes yalancı gözüyle bakıyorum. Seviyorum diyene de inanmıyorum. Yıllardır tanıdığım bunu yaptıysa diğerleri neler neler yapar diyorum. Bu sorunu nasıl aşarım sizce?
AlkışlıyorumBu konu beni iyice paranoyak yaptı. Eski eşim o kadar çok seviyor gibi görünüyor, hediyeler ve çiçekler alıyordu ki aldatıp bir de o kadınla evlenmesi benim herkese karşı güvenimi kaybetmeme sebep oldu. Bir de ailesi bize hiç destek olmamıştı ki sanırım onlar da biliyordu yani bir danışıklı dövüş içindeydim. İşte bu yüzden herkese karşı önyargılı ve güvensiz oldum. Anlatılan her şey yalan, söylenen her şey uydurma ve herkes yalancı gözüyle bakıyorum. Seviyorum diyene de inanmıyorum. Yıllardır tanıdığım bunu yaptıysa diğerleri neler neler yapar diyorum. Bu sorunu nasıl aşarım sizce?
Böyle bir durumda ben olsam çocuğumu desteklemek yerine, bu şerefsizliği yaparsa benim çocuğum olmayacağını ve hakkımı helal etmeyeceğimi söylerdim. Büyük konuşmak istemiyorum ama anne baba olabilmek bunu gerektirir diye düşünüyorumAlkışlıyoruminsnoglu cig sut emmiştir ve aileler ne olursa olsun cocugunu destekler
herkesi aynı kefeye nasıl koyarsınki, meyve yerken biri çürük çıkınca, diğerlerini çöpemi atıyorsun...Bu konu beni iyice paranoyak yaptı. Eski eşim o kadar çok seviyor gibi görünüyor, hediyeler ve çiçekler alıyordu ki aldatıp bir de o kadınla evlenmesi benim herkese karşı güvenimi kaybetmeme sebep oldu. Bir de ailesi bize hiç destek olmamıştı ki sanırım onlar da biliyordu yani bir danışıklı dövüş içindeydim. İşte bu yüzden herkese karşı önyargılı ve güvensiz oldum. Anlatılan her şey yalan, söylenen her şey uydurma ve herkes yalancı gözüyle bakıyorum. Seviyorum diyene de inanmıyorum. Yıllardır tanıdığım bunu yaptıysa diğerleri neler neler yapar diyorum. Bu sorunu nasıl aşarım sizce?
Bir daha o meyveden asla yemediğim bile oluyorherkesi aynı kefeye nasıl koyarsınki, meyve yerken biri çürük çıkınca, diğerlerini çöpemi atıyorsun...
:)Bir daha o meyveden asla yemediğim bile oluyor
Haklısınız ama karşımdaki insanları da bezdiriyorum bu şekilde. Yani noldu da bana güvenmiyorsun diyorlar, geçmişim yüzünden deyince de sıkıntı oluyor tabii ya da yalan olduğunu düşündüğüm şey doğru çıkıyor ve mahçup oluyorumİyi bir gözlemci olmaya devam et ve topu karşındaki insanlara at. Gerçekten sevdikten sonra emin ol güvenini kazanan biri çıkacaktır.
bır kere aldatılan hep aldatılacak veya herkes aldatır dıye bırsey de yok
yasadıgınızı arkanızda bırakmanız gerekıyor bunu ogrenmelısınız
Güvensizlik duyuyorsan da bunu kendine sakla herkese geçmişinden bahsetme kuzum neden bu kadar belli ediyorsun kiHaklısınız ama karşımdaki insanları da bezdiriyorum bu şekilde. Yani noldu da bana güvenmiyorsun diyorlar, geçmişim yüzünden deyince de sıkıntı oluyor tabii ya da yalan olduğunu düşündüğüm şey doğru çıkıyor ve mahçup oluyorum
O kadar içim dışım bir biriyim ki saklayamıyorum duygularımıGüvensizlik duyuyorsan da bunu kendine sakla herkese geçmişinden bahsetme kuzum neden bu kadar belli ediyorsun ki
Olsun yinede bu senin hatan değil geçmişin böyle olmasa bile şuan ortam çok bozuk ve kime güveneceğimizi ayırt edemez hale geldik. O yüzden şüpheci olman senin yararına en azından zarar görmezsin birisindenO kadar içim dışım bir biriyim ki saklayamıyorum duygularımı
O zaman biraz içimde yaşamalıyım duygularımı. Sonuna kadar güvenmemeliyim ama sürekli de şüphe duymamalıyımOlsun yinede bu senin hatan değil geçmişin böyle olmasa bile şuan ortam çok bozuk ve kime güveneceğimizi ayırt edemez hale geldik. O yüzden şüpheci olman senin yararına en azından zarar görmezsin birisinden
Evet hayatım orta yolu bulmaya çalışmalısın ama kendini suçlamadanO zaman biraz içimde yaşamalıyım duygularımı. Sonuna kadar güvenmemeliyim ama sürekli de şüphe duymamalıyım
Bu konu beni iyice paranoyak yaptı. Eski eşim o kadar çok seviyor gibi görünüyor, hediyeler ve çiçekler alıyordu ki aldatıp bir de o kadınla evlenmesi benim herkese karşı güvenimi kaybetmeme sebep oldu. Bir de ailesi bize hiç destek olmamıştı ki sanırım onlar da biliyordu yani bir danışıklı dövüş içindeydim. İşte bu yüzden herkese karşı önyargılı ve güvensiz oldum. Anlatılan her şey yalan, söylenen her şey uydurma ve herkes yalancı gözüyle bakıyorum. Seviyorum diyene de inanmıyorum. Yıllardır tanıdığım bunu yaptıysa diğerleri neler neler yapar diyorum. Bu sorunu nasıl aşarım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?