Kimseye güvenmiyorum.

YeniBiHayatBu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
78
68
3
Bu konu beni iyice paranoyak yaptı. Eski eşim o kadar çok seviyor gibi görünüyor, hediyeler ve çiçekler alıyordu ki aldatıp bir de o kadınla evlenmesi benim herkese karşı güvenimi kaybetmeme sebep oldu. Bir de ailesi bize hiç destek olmamıştı ki sanırım onlar da biliyordu yani bir danışıklı dövüş içindeydim. İşte bu yüzden herkese karşı önyargılı ve güvensiz oldum. Anlatılan her şey yalan, söylenen her şey uydurma ve herkes yalancı gözüyle bakıyorum. Seviyorum diyene de inanmıyorum. Yıllardır tanıdığım bunu yaptıysa diğerleri neler neler yapar diyorum. Bu sorunu nasıl aşarım sizce?

İyi bir gözlemci ve kendinizi gerçekten seven biri iseniz aynı hataya düşmezsiniz.
Karşınızdaki kişinin yalan söylediği zaman yaptığı hareketleri, tavırları, mimikleri aklınıza kazıyın.
Abartılı sevgi de yalandır bunu da kazıyın zihninize.
Seviyorum diyene değil bunu zor zamanlarda da kanıtlayana inanın.
Boşanmanızın üstünden ne kadar çok zaman geçerse düşünceleriniz de o kadar berraklaşır.
Allah yardımcınız olsun.

Alkışlıyorum insnoglu cig sut emmiştir ve aileler ne olursa olsun cocugunu destekler

Alkışlıyorum insnoglu cig sut emmiştir ve aileler ne olursa olsun cocugunu destekler
Böyle bir durumda ben olsam çocuğumu desteklemek yerine, bu şerefsizliği yaparsa benim çocuğum olmayacağını ve hakkımı helal etmeyeceğimi söylerdim. Büyük konuşmak istemiyorum ama anne baba olabilmek bunu gerektirir diye düşünüyorum

herkesi aynı kefeye nasıl koyarsınki, meyve yerken biri çürük çıkınca, diğerlerini çöpemi atıyorsun...

Bi söz vardır "çok insan tanı azını sev hiçbirine güvenme" diye.
Güven duyulmaz zaten kazanılır.
Bir insan sana karşı gerçekten dürüst ve kendinden eminse senin zaten güvenini kazanır.
Senin ekstradan ben güvensizim ne yapabilirim demene gerek yok.
Bırak karşındaki insanlar bunu düşünsün ve seni kazanmaya çalışsın.
Birisinden şüphe duyuyorsan emin ol artık yalancıyı da dürüstü de ayırt edebilecek potansiyele erişmişsin demektir.
İyi bir gözlemci olmaya devam et ve topu karşındaki insanlara at. Gerçekten sevdikten sonra emin ol güvenini kazanan biri çıkacaktır.

yeryuzunde yasayan tum canlılar hata yapabılır
ama bu hepsını aynı kefeye koymamıza neden olamaz
ona bakarsak evlenmeden once ben baskasıyla sozluydum sozlum benı en yakın arkadasımla aldatıp evlendı

ee benım sımdı hıc arkadas edınıp kımseyle bırlıkte olmamam mı gerektı

bırsuru arkadasım da var evlendım de esım tum arkadaslarımı tanır ve ıcap ettıgınde gorusurlerde

bır kere aldatılan hep aldatılacak veya herkes aldatır dıye bırsey de yok

yasadıgınızı arkanızda bırakmanız gerekıyor bunu ogrenmelısınız

İyi bir gözlemci olmaya devam et ve topu karşındaki insanlara at. Gerçekten sevdikten sonra emin ol güvenini kazanan biri çıkacaktır.
Haklısınız ama karşımdaki insanları da bezdiriyorum bu şekilde. Yani noldu da bana güvenmiyorsun diyorlar, geçmişim yüzünden deyince de sıkıntı oluyor tabii ya da yalan olduğunu düşündüğüm şey doğru çıkıyor ve mahçup oluyorum

Güvensizlik duyuyorsan da bunu kendine sakla herkese geçmişinden bahsetme kuzum neden bu kadar belli ediyorsun ki

O zaman biraz içimde yaşamalıyım duygularımı. Sonuna kadar güvenmemeliyim ama sürekli de şüphe duymamalıyım

Güvenmek zaten bence hemen olacak bir şey değil ki.
Yani bu kadar güvensiz davranırsanız etrafınıza da kimsede kalmaz.
Bence bir uzmandan yardım almalısınız.

Aynı durumdayız maalesef. Ama biz ruh halimizi kendi kendimiz bozmadık. En güvendiklerimiz en sevdiklerimiz sağ olsun. 6 sene olacak yakında boşanalı. Hala kurtulamadım güvensizlikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…