Kimseye güvenmiyorum

Loner3544

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
21
21
3
40
Kısaca anlatacağım. Çok çocukça gelebilir ama ben de sizlere akıl danışacağım bu olayı nasıl çözebilirim diye. Bir arkadaş grubum var. İçimizden biri aylar önce bana küstü ve gruptan ayrıldı. Herkes de olayda bana hak vermişti. Sonra olay sadece merhaba merhabaya döndü. Bir müddet sonra mesaj gruplarımızda her gün mesaj yazanlar tek tek sessizliğe bürünmeye başladı. En sonunda benden habersiz onunla görüşmeye başladıklarını öğrendim. Aslında Sadakatsiz dizisindeki gibi. İki tarafla da araları iyi. Ama birbirlerine birşey anlattıkları yok. Şimdilik hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ama siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Sürekli nasıl buluşma, organizasyon yapılıyor ayol?
Burada her yer kapalı!

Küsmelerini beklemiyorum. Ama bana yalan söylüyorlar ve bu yalanları yakalıyorum.
Valla ben sizin yerinizde olsam kendimi bi sorgularım. Neden benden saklıyorlar, yoksa ben onunla görüştüklerinde arıza yapacak kadar kompleksli ve sıkıntılı bir izlenim mi verdim arkadaşlarıma diye.

Sizi o olayda haklı da bulsalar, karşı tarafın vazgeçilmez tarafları var demek ki. Mesela muhabbeti çok iyi, çok huzur veren, neşeli biri olabilir.

Ama sizin sanki gergin bir izleniminiz var gibi

Acıkca söyle o zaman neden görüstügünüzü saklıyorsunuz diye? Benim icin no problem de .

ben bir arkadaşımla küsmüşsem ben küsmüşümdür. geri kalanın kime hak verdiğini bilip bilmeme bile gerek yok
benden izin alacakta değiller sonucta küstüğüm kişi aynı zamanda onların da arkadaşıymış
yanlış anlamayın ama böyle şeyleri çok saçma buluyorum
size inatla konuşmuyoruz mu deniyor yoksa hiçbir şey mi söylenmiyor..
eğer konuşmuyoruz diyip konuşuyorlarsa açıkça doğruyu söylemelerini rahatsız olmayacağını söyle ama hiçbir şey söylemiyorlarsa bu konuyla alakalı zaten söylemek zorunda değiller

İlk küsenin kocasıyla yatar, diğerlerini de onun evindeyken basar, saçımla oynar yoluma bakarım.

Şaka şaka😅
Yani bence siz küs barış olayına değil de üstü kapalı tavırlara takılmışsınız, haklısınız da.
Sanki gizli bi örgütlenme gibi hissettiniz zannımca.
O kişiye küsmesinler okey, ama dışlandığınız hissi veriyolarsa mesafe koymak en iyisi sanırım

Back
X