Kimseye haddini bildiremiyorum

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Bende pasif agresiflik var. Olumsuz bir olay yaşadığımda o an tepki veremiyorum. Sonra içim içimi yiyor. Mesela bugün caddede yürürken arkamdan bir kız geldi koşa koşa. Bana kızar gibi "geç geç " dedi. Sonra bir mağazaya girdi. Sanırım orada çalışıyor. Ben bana dediğini biraz ilerleyince idrak ettim. O an biraz söylendim ama duymadı bile. Sonra geri dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldım ve ilerleyip gittim. Şimdi ıçimde dert oldu. Neden insanlara tepkimi o an veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı ki?

ben zaten donmem bana bırşey dıyorsa o kendı hadsızlığınden kımseyle munakaşa edecek zamanım ve enerjım yok ..

ben de böyleydim
çözümü tepkimi hemen vererek buldum
inanılmaz düşünceli bir insanken artık bıktım inanın
çöpümü dışarı atmam, aracımı asla engelli yerine park etmem, aracımı park ederken iki parklık yerin ortasına bırakmam, sabah-akşam geç saatlerde etraf sessizken dışarda ya da balkonda sesli konuşmam aaa ne oluyor gecenin 2sinde bas bas bağırır millet cart diye koyar yolun ortasına arabayı. Yapmayın efendim bu ülkede iyilik güzellik saygı maygı hak getire.

birisi size ters bişey söyledi ve fark etmediniz o an diyelim 2-3 dakika sonra dank etti.
Girin dükkana de sen mi dedin bana geç geç diye, sen kime artisleniyosun.
bak görün herkes nasıl da siniyor.
çok sinirlendim yine kusura bakmayın.

Bendede cocukken vardi susup kalirdim oyle. Ama simdi cok hazir cevapim durduk uere laf atmam ama bişey soyleyen olunca hemen yapıstırıyorum cevabi😈

ben de böyleydim
çöpümü dışarı atmam, aracımı asla engelli yerine park etmem, aracımı park ederken iki parklık yerin ortasına bırakmam, sabah-akşam geç saatlerde etraf sessizken dışarda ya da balkonda sesli konuşmam aaa ne oluyor gecenin 2sinde bas bas bağırır millet cart diye koyar yolun ortasına arabayı. Yapmayın efendim bu ülkede iyilik güzellik saygı maygı hak getire.

birisi size ters bişey söyledi ve fark etmediniz o an diyelim 2-3 dakika sonra dank etti.

Dünyada anlayışsız insanlar var diye anlayış sahibi insanlarda istifa ederse rezil bir dünya bırakmış oluruz evlatlarımıza.

Asla vazgeçmemek lazım.

Ayrıca sürekli yineliyorum farkındayım ; lütfen kimseyle münakaşa etmeyin.

Kimse pısmaz, silah, bıçak taşıyor çoğu insan.

Tedavi görmesi gerekirken ilaçsız dolaşıyor.

Kafa bulucuları kullanılıyor leblebi gibi.

Gerek yok.

ben de böyleydim

Biraz çirkef ve utanmaz olabilmek isterdim. Böyle insanlarla anlayabileceği dilden konuşan birileri olmalı.

Dünyada anlayışsız insanlar var diye anlayış sahibi insanlarda istifa ederse rezil bir dünya bırakmış oluruz evlatlarımıza.

Asla vazgeçmemek lazım.

Gerek yok.

valla doğru da söylüyorsunuz ama hiç arlanmıyorlar ama hiç!
üstüne üstlük bir şey yapmayınca tepemize çıkıyorlar iyice.
giderek de artıyorlar yani bilmiyorum çekip gitmek lazım
yani güzel yaşamak için psikopat mı olmamız gerekiyor illa ki
kurallara uyuyorum hiç zorlamıyor beni ama engelli yerine park edenleri de uyarmazsak, yere çöp atana laf etmezsek her önüne gelene de bıçak taşıyorsa dersek nasıl düzelecek bu insanlar onu da bilmiyorum
ama psikopatı da var o da doğru
ne yapmalı bu durumda bilemiyorum
ben kendimce kendimi geri çekmiyorum artık, inşallah başıma bir iş gelmez :D

Asla vazgeçmemek lazım.

Gerek yok.
Çok haklısınız. Onlar gibi davranınca onlardan farkımız kalmıyor ama sayıları o kadar çok ki. İnanın çok yoruldum.

Bende pasif agresiflik var. Olumsuz bir olay yaşadığımda o an tepki veremiyorum. Sonra içim içimi yiyor. Mesela bugün caddede yürürken arkamdan bir kız geldi koşa koşa. Bana kızar gibi "geç geç " dedi. Sonra bir mağazaya girdi. Sanırım orada çalışıyor. Ben bana dediğini biraz ilerleyince idrak ettim. O an biraz söylendim ama duymadı bile. Sonra geri dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldım ve ilerleyip gittim. Şimdi ıçimde dert oldu. Neden insanlara tepkimi o an veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı ki?
İyi de ne gerek var ki? Sonucu laf dalaşı ve kavga. Bence bu tepki verememek değil, şeytanın oyununa gelmemek.

Kavga güzel bir şey değil. Senin orada laf dememen senin hanımlığını gösterir.

Ben de oyleyim malesef.
Cevap veremiyorum.
Sonradan da cevap vermediyim icin pisman oluyorum.
Aslinda en iyisi cevap vermemek. En azindan kavga gurultu olmaz. Tartisirsam daha cok sinirlenirim ...

Kendinizi ezdirmeyin ama onu seviyesinede düsmeyin. Sunu unutmayin kimseden bir eksiginiz yok, karsinizda ki size nasilsa sizde aynen öyle olun.

Koşa koşa gelip sana geç geç diyen birine haddini bildirsen ne olacak haddini nasıl bildireceğim diye değil haksızlık karşısında hakkımı nasıl savunacağım diye düşün....hiç kimseyle sebepsiz yere tartışmaya girmem heleki tanımadığım kişiler ile asla belki o anda acil bi işi var belki bi acı haber aldı onun telaşı diye düşünürüm arsız bi insansa zaten her zaman kendini haklı çıkartır boşuna sinirlerimi bozmuş olurum bazı kişiler ne yaparsan yap haddini bilmiyor uğraşmaya değmez taaaa ki bana zararı dokunana kadar o zaman işler değişir çarşı karışır

Bizde bikac gün önce arkadaşlarımla bi mağazanın önünde duruyorum, calisan kizlardan biri kizlar dükkanın önünü kapatmayın dedi geçip giderken, anlayana kadar lafi yemiş olduk. Akşama kadar içim içimi yedi Cok sinirlendim. Şimdiki aklım olsa :) dukkanin içine doğru bagrirdim bu nasi bi Konuşma tarzı doğru düzgün soyleyemiyomusun diye ahsjsheb
Bundan sonra hazir cevap olursun kimseye acimamak lazim

Turkun akli ya kacarken😂 bazen benimde jeton gec dusuyor dusunmemeye calisiyorum ama genelde pat diye cevaplar hazir.. keske bende biraz sakin biri olsaydim diyorum bazen : )

Psikyatra görünün ,bu bir sorun annemde de vardı bayağı bi düzeldi en son suları süzülen çamaşır asan komşumuza küfür bile etti

Benim
Annemde oyle ama kimseyi kirmak istemez.. o yuzden susar..ya ben nasil bu kadindan dogdum diyorum😂

Valla toplum manyak dolu. Bu kadar manyağın arasında hayatta kavga etmem. Abuk sabuk şeyler yüzünden millet birbirini öldürüyor. Herkes de silah taşıyor ne işse anlamadım. Ona buna herkese laf yetiştireyim derken insanın saçı beyazlıyor. Hakkını savun tabiki o başka bi şey ama, böyle basit saçma mevzularda cevap versen ne olur vermesen ne olur boşver.

Back
X