Kimseye haddini bildiremiyorum

Benim
Annemde oyle ama kimseyi kirmak istemez.. o yuzden susar..ya ben nasil bu kadindan dogdum diyorum😂
Benimkisi hastalıktan öyleydi ,küfür yok bağırma yok aşırı pasif ,ben 2 kişilik çirkef oldum sayesinde :)

Benimkisi hastalıktan öyleydi ,küfür yok bağırma yok aşırı pasif ,ben 2 kişilik çirkef oldum sayesinde :)
Gecmis olsun., ya bizde bi asiri tepkili insanlar var.. su kendini bisey sananlar..fazla ozguvenden oluyo sanirim.. ben oyle degilim.. bazen fazlaca sosyalim hatta.. ama kuyruguma basanin canini acitirim genelde.. yapim bu: ) annenede 👏

Ben de agresif olduğum zamanları hatırlayıp çok pişman oluyorum. Keşke şunu demeseydim, keşke bu hareketi yapmasaydım diye düşünüp utanıyorum.

Bu hisler içinizi kemirmesin, ama kalp kırmak ve pişman olmak da çok kötü.

Ben de nasıl sakin kalabilirim araştırmaları yapıyorum. "Had bildirmek" çözüm değil çünkü.

Gecmis olsun., ya bizde bi asiri tepkili insanlar var.. su kendini bisey sananlar..fazla ozguvenden oluyo sanirim.. ben oyle degilim.. bazen fazlaca sosyalim hatta.. ama kuyruguma basanin canini acitirim genelde.. yapim bu: ) annenede 👏
Aynen benimde sesim çıkmaz ,zorla üstüme gelince mecburen tepki veriyorum ,annem şimdi tepki veriyor ama 30 u geçmiştim bunun için

Elli yaşındaki kalpten gitmek istiyorsan devam et. Çünkü hep yıpranan olursun
Terapi ile aşabilirsin.

Bende eskiden öyleydim, şuan tam tersi çok agresif, lafını esirgemeyi beceremeyen bi insanım ve böyle olmaktan nefret ediyorum. Eskiden dediğim daha çocukluk zamanlarıma denk geliyor gerçi, belkide büyüdükçe karakterim oturdukça böyle oldum. Muhtemelen sizinde karakteriniz bu, zamanla birşeyler yaşadıkça değişiyor insan, belki sizde de öyle olur. Yine de bence sizin durumunuz her an kavga etmeye meyilli, agresif agresif gezen insanlardan daha iyi. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, sevin.

Bende pasif agresiflik var. Olumsuz bir olay yaşadığımda o an tepki veremiyorum. Sonra içim içimi yiyor. Mesela bugün caddede yürürken arkamdan bir kız geldi koşa koşa. Bana kızar gibi "geç geç " dedi. Sonra bir mağazaya girdi. Sanırım orada çalışıyor. Ben bana dediğini biraz ilerleyince idrak ettim. O an biraz söylendim ama duymadı bile. Sonra geri dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldım ve ilerleyip gittim. Şimdi ıçimde dert oldu. Neden insanlara tepkimi o an veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı ki?

zamanla oluyor bence. eskiden ben de boyleydim. hala biraz var tabi ama artik daha fazla disari vuruyorum. cunku bardak cok cok tasti. ailenizde durum nasıl. ailede bastirilan kisiler biraz boyle bence. yavas yavas aileye once dur demek gerekiyor.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi zamanla oluyor bence. Normalde zor sinirlenen her şeye cevap vermeyen biri olsanız da insanların saygısızlıklarıyla anlayışsızlıklarıyla karşılaşa karşılaşa bir yerden sonra tahammülsüzlük başlıyor. Bende kolay kolay tepki vermezdim ama artık öyle saçma sapan durumlar gördüm ki istesem de istemesem de anında lafı yapıştırıyorum mesela. Çünkü insan bir yerden sonra sabredemez duruma geliyor. Sizin hala sabrınız tükenmemiş ki sakin kalabiliyorsunuz, ileride daha netleşir nasıl tepki vereceğiniz.

Bende pasif agresiflik var. Olumsuz bir olay yaşadığımda o an tepki veremiyorum. Sonra içim içimi yiyor. Mesela bugün caddede yürürken arkamdan bir kız geldi koşa koşa. Bana kızar gibi "geç geç " dedi. Sonra bir mağazaya girdi. Sanırım orada çalışıyor. Ben bana dediğini biraz ilerleyince idrak ettim. O an biraz söylendim ama duymadı bile. Sonra geri dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldım ve ilerleyip gittim. Şimdi ıçimde dert oldu. Neden insanlara tepkimi o an veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı ki?

Bende oyleyim malesef. Birde beklemedigim bir andaysa hayatta tepki veremiyorum. Vermem icin konunun uzamasi gerekiyor da ben cok sinirleneyim. Ama ortasida yok diyelim ki sinirlendim gözum o dakikadan sonra kimseyi gormez. O yuzden karsimdaki insani 3 kez sinirleniyorum diye uyaririm. 🤔

Back
X