- 2 Ocak 2021
- 2.403
- 1.166
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaslar. Dün de konu acmıstım. Lütfen linclemeyin. :) Bu durumu yasayan var mı acıkcası merak ettiğim icin yazıyorum. Hayatıma aldığım veya bana talip olan kimseye icim ısınmıyor. Evlenmeyi istiyorum. Ama aynı evi paylasabilir miyim diye düsününce bir korku hüzün kaplıyor icimi. Biri bana sununla tanıs dese dahi ağlamaklı oluyorum. Kendimi kapana kısılmış hissediyorum. Halbuki cocuk sahibi olmayı cok istiyorum. 29 yasındayım. Artık evlilik yası bu civarlarda okuyanlar icin biliyorum ama ailem ve cevrem tarafından cok baskı var. Memurum. Kendi paramı kazanıyorum cok sükür. Ama Yine de mutsuzum. Aranızda benim gibi olan var mı. Isınmadan zamanla ısınırım diye basladığım iliskileri bitirdiğimde de beddua alıyorum :) O yüzden zamanla ısınırsın gibi düsünceler bana göre değil. İlk görüste bir seyler hissetmem gerekiyor. Sormak istediğim benim gibi olup sonradan sevip evlenen var mı. Acıkcası hep böyle sürüp kimseyi sevemeyeceğimi ilerde de sırf evlenmis olmak icin evleneceğimi düsünüyorum bu durum bile beni cok üzüyor. Lütfen varsa aranızda böyle olup sonradan sevip evlenen yazabilir mi? Amac evlenmek de değil. Bir sey hissetmemek. Simdiden cok tesekkürler.