• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyi sevememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.403
1.166
83
33
Merhaba arkadaslar. Dün de konu acmıstım. Lütfen linclemeyin. :) Bu durumu yasayan var mı acıkcası merak ettiğim icin yazıyorum. Hayatıma aldığım veya bana talip olan kimseye icim ısınmıyor. Evlenmeyi istiyorum. Ama aynı evi paylasabilir miyim diye düsününce bir korku hüzün kaplıyor icimi. Biri bana sununla tanıs dese dahi ağlamaklı oluyorum. Kendimi kapana kısılmış hissediyorum. Halbuki cocuk sahibi olmayı cok istiyorum. 29 yasındayım. Artık evlilik yası bu civarlarda okuyanlar icin biliyorum ama ailem ve cevrem tarafından cok baskı var. Memurum. Kendi paramı kazanıyorum cok sükür. Ama Yine de mutsuzum. Aranızda benim gibi olan var mı. Isınmadan zamanla ısınırım diye basladığım iliskileri bitirdiğimde de beddua alıyorum :) O yüzden zamanla ısınırsın gibi düsünceler bana göre değil. İlk görüste bir seyler hissetmem gerekiyor. Sormak istediğim benim gibi olup sonradan sevip evlenen var mı. Acıkcası hep böyle sürüp kimseyi sevemeyeceğimi ilerde de sırf evlenmis olmak icin evleneceğimi düsünüyorum bu durum bile beni cok üzüyor. Lütfen varsa aranızda böyle olup sonradan sevip evlenen yazabilir mi? Amac evlenmek de değil. Bir sey hissetmemek. Simdiden cok tesekkürler.

Böyle kör gözüm parmağına evlilik ilişki için tanışmak geriyordur sizi beni de gererdi herhalde. Akışına bırakın, tesadüfen biriyle tanışır çekim hissedersiniz aşık olursunuz niye kumar oynar gibi sonradan severim diye bi ilişkiye giresiniz ki. Yaşınız çok çok genç bi fırsat verin belki aşk aramadan bulunur

Böyle kör gözüm parmağına evlilik ilişki için tanışmak geriyordur sizi beni de gererdi herhalde. Akışına bırakın, tesadüfen biriyle tanışır çekim hissedersiniz aşık olursunuz niye kumar oynar gibi sonradan severim diye bi ilişkiye giresiniz ki. Yaşınız çok çok genç bi fırsat verin belki aşk aramadan bulunur
inanın ben söylemiyorum evlenmek istiyorum da biri olsa diye falan. Herkes beni evlendirmek icin caba harcıyor resmen. Annem babam arkadaslarım. Son bir haftadır 3 kisiyle tanıstırılmak istendim. Yani reddettim sonra da kendi icime gömülüyorum. Bende sorun var diye

inanın ben söylemiyorum evlenmek istiyorum da biri olsa diye falan. Herkes beni evlendirmek icin caba harcıyor resmen. Annem babam arkadaslarım. Son bir haftadır 3 kisiyle tanıstırılmak istendim. Yani reddettim sonra da kendi icime gömülüyorum. Bende sorun var diye
Sizde sorun yok yöntem gıcık inanın

Bence sizin ihtiyacınız olan şey arkadaşlıktan sevgililiğe dönen bir ilişki. Sırf evlenmek için görüşünce kasılıyorsunuz ve bunla aynı evde kalınır mı gibi değerlendirmelere başlıyorsunuz. Halbuki önce tanışıp bu değerlendirmeleri yapmak daha mantıklı.

bir de ilk görüşte etkilenme, elektriklerin çarpması gibi beklentilere çok girmemek lazım. İnsanların binde bir karşılaşabileceği bir durum bu

Bence sizin ihtiyacınız olan şey arkadaşlıktan sevgililiğe dönen bir ilişki. Sırf evlenmek için görüşünce kasılıyorsunuz ve bunla aynı evde kalınır mı gibi değerlendirmelere başlıyorsunuz. Halbuki önce tanışıp bu değerlendirmeleri yapmak daha mantıklı.

bir de ilk görüşte etkilenme, elektriklerin çarpması gibi beklentilere çok girmemek lazım. Hiç tanımadığın insandan bir anda o kadar elektrik almak da çok sağlıklı gelmiyor bana
Belki de öyledir yani demek istediğim oturup konusabileceğimi düsünebileceğim biri tabi düsünceler sonradan değisebilir ama bununla konusamam dediğimle de asla konusamıyorum gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X