Kimseyi sevemiorum artık

belma_belma05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
65
10
86
34
Daha önce bikaç kişiyle konuştum tanışmak amaçlı. İlk 20 yaşındayken biriyle görüştüm. Seni tanımak istiyorum demişti. İlk buluşmada bana tuhaf tuhaf bakıp birden masada "beni kendine aşık edeceğini sanıosan yanılıosun "dedi. Öyle zoruma gitti ki. Yoo dedim öyle bir niyetim yok sen istedin diye geldim dedim. Aradan yarım saat geçti "senden hoşlandım sevgili olabiliriz "dedi. Sen benden ne bekliosun ki demiştim. Bilmiyorum dedi. İstemiyorum dedim o gün eve ağlayarak döndüm. Eve geldim özür mesajı attı şakası o sözlerim dedi.bikaç kez buluştuk bu sefer "sana karşı bi beklentim yok dedi. Benim de yok dedim. Ben yakışıklı mıyım diye sordu. Eh işte fena değilsn demiştim. O kadar da yakışıklı değilsn dmştm. Son buluşmadan sonra tekrar görüşmek üzere ayrıldık aradan iki sene geçti ve internette tesadüfen düğün fotolarını gördüm. Annesi evlen diye baskı yapardı zaten. O geçen iki sene içinde ben hiç aramadm hep ondan beklerdim çekingen biriyim çünkü. Yine aradan beş sene geçti. İşe başladım ordan biriyle tanıştım seni ilk gördüğümde elektrik aldım tanımak istiyorum dedi.İstemiyorum dedim. Çünkü artık Özgüveni mi kaybetmiştim. Nasılsa o da bırakır diye düşündüm. Sonraları ısınmaya başladım ona. Duygularımı belli ettim. Şans vermek istedim. Bu sefer istemedi biz anlaşamayız dedi. Ben de baya farkında olmadan bağlanmışım ona arkadaştık çünkü. Hayatım boyunca sevdiğim hoşlandığım kişiler tarafından hiç sevilmedim. 28 yaşına geldim. Şimdi içimde hiç duygu his kalmadı. Sevemiorum artık kimseyi.içimden birine şans vermek gelmiyor. Kendime güvenimi yitirdim. Bir kız olarak reddedilmek bana çok ağır geldi. Hassas, aşırı duygusal biriyim. Hep filmlerdeki gibi masum temiz bir aşk hayal ettim. Olmadı. Şimdi hayattan zevk almıyorum. Hep yalnız dolaşıyorum. Eskiden Sahilleri vapura binmeyi çok severdim. Şimdi içimde bi eziklik var. Tat alamıyorum.evden işe işten eve bütün yaptığım. Arkadaşlara pek sokulamıyorum artık. İşyerinde Robot gibiyim sadece çalışıyorum. Ailem de pek mutlu bi aile değil. Annem babam küçüklüğümden beri kavga eder. Evde bağrışmalar eksik olmaz. Hiç mutlu değilim.

Tüm bunlar özgüvenini zedelemiş ama hayat sadece karşına çıkan bu üç beş kişiden ibaret değil Dünya'da gerçekten birbirini seven ve mutlu insanlar da var o Yüzden karamsarlığa kapılma

Bol şanslar

Anlattığınız ilk adamın sözlerine istemsizce kahkaha attım... o nasıl sözler ya... :KK70: :KK70:

Şimdi geleyim sizin meselenize...
Sevmek, sevilmek bunlar çok güzel duygular. Elbette herkes bu duyguları tatmalı ve tattırmalı...

Fakat kusura bakmayın ama eleştiri yapmak zorundayım.
Yazdıklarınıza göre ikili ilişkilerde hiç birşey yaşamamışsınız ki... hatta ilişki bile yaşamamışsınız...

İnsanlar neler neler yaşıyor... siz hiç birşey yaşamadan bunalıma sokmuşsunuz kendinizi.
İnsanlar parasız, aç kalıyor, dayak yiyenler, tecavüze uğrayanlar, aldatılanlar.... bunları yaşamasına rağmen yine insanlar ayağa kalkıyor ve hayatlarını yaşıyorlar...

Ben neler yaşadım. Buna rağmen hayat dan bir gram soğumadım...

Sizde acilen kendinize gelin... uğraşlar bulun. Yeni arkadaşlar edinin. Çıkın dolaşın. Bir kedi alın, ona sevgi verin o size sevgi verir. Mutlu olursunuz. Mutlu olmaya çalışın.

Bir gün kendinize uygun sizi seven biri karşınıza çıkar... aşkı yaşarsınız...

Eğer bulamazsanız da yalnızlığın da positif yönleri çok var... 3 günlük dünya da dert ettiklerinize bakın... :)

Anlattığınız ilk adamın sözlerine istemsizce kahkaha attım... o nasıl sözler ya... :KK70: :KK70:

Şimdi geleyim sizin meselenize...
Sevmek, sevilmek bunlar çok güzel duygular. Elbette herkes bu duyguları tatmalı ve tattırmalı...

Fakat kusura bakmayın ama eleştiri yapmak zorundayım.
Yazdıklarınıza göre ikili ilişkilerde hiç birşey yaşamamışsınız ki... hatta ilişki bile yaşamamışsınız...

İnsanlar neler neler yaşıyor... siz hiç birşey yaşamadan bunalıma sokmuşsunuz kendinizi.
İnsanlar parasız, aç kalıyor, dayak yiyenler, tecavüze uğrayanlar, aldatılanlar.... bunları yaşamasına rağmen yine insanlar ayağa kalkıyor ve hayatlarını yaşıyorlar...

Ben neler yaşadım. Buna rağmen hayat dan bir gram soğumadım...

Sizde acilen kendinize gelin... uğraşlar bulun. Yeni arkadaşlar edinin. Çıkın dolaşın. Bir kedi alın, ona sevgi verin o size sevgi verir. Mutlu olursunuz. Mutlu olmaya çalışın.

Bir gün kendinize uygun sizi seven biri karşınıza çıkar... aşkı yaşarsınız...

Eğer bulamazsanız da yalnızlığın da positif yönleri çok var... 3 günlük dünya da dert ettiklerinize bakın... :)
Bu dediklerinizi ben de düşünüyorum mesele sadece bu değil ki ailevi durumlar da var.Detayları yazmak istemiyorum. Ben sadece Özgüveni mi yitirdiğimi belirtiyorum. Bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum. Dediklerinizi yaptım yok olmuyo. Arkadaşlardan da sıkılıyorum artık Bunları da anlatamam. Bi sebebi var ki bu haldeyim. Empati kursam bile yararı olmuyor bana. Herşeyi denedim psikiyatriste gittim. İlaç aldım. Sonra belki iyi gelir dıye yurt dışı turuna çıktım. Yok olmuyor.

Sizin yaşam enerjiniz düşük bana kalırsa. İnsan yalnızken de mutlu olabilir. Mutluluğu başka insanlarda ararsanız hiçbir zaman mutlu olmazsınız. Özgüveninizi yükseltin ve sizi mutlu edecek aktiviteler bulun.

Tüm bunlar özgüvenini zedelemiş ama hayat sadece karşına çıkan bu üç beş kişiden ibaret değil Dünya'da gerçekten birbirini seven ve mutlu insanlar da var o Yüzden karamsarlığa kapılma

Bol şanslar
Teşekkür ederim ama babam da psikolojik sorunları olan biri onun korkusu da var bende. Biri çıksa bile kimseyle tanıştıramam çünkü ağzından küfür eksik olmayan biri sürekli bağırıp ailemizi rezil ediyor. Çocukluk ergenlik dönemlerimde herkesin içinde hakaretlerine mağruz kaldim. Annem de öyle. Oysa ben kötü alışkanlıkları olmayan derslerine önem veren okul hayatım boyunca yanlış yollara sapmayan bi evlattım. Bunun kıymetini bilmiyor. Bunlar da sebep özgüvenimi kaybetmeye

İlk heriften kurtulduğuna sevindim. O ne kafasız laflar ya:olamaz: neyse ki alan olmuş.:KK53:
Biri sana ilgi gösterdiğinde kestirip atma zaman iste tanımaya çalış arkadaşça.
Senden bir tane daha yok dünyada. Sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.
Kendini sevmekle başla işe.

Sizin yaşam enerjiniz düşük bana kalırsa. İnsan yalnızken de mutlu olabilir. Mutluluğu başka insanlarda ararsanız hiçbir zaman mutlu olmazsınız. Özgüveninizi yükseltin ve sizi mutlu edecek aktiviteler bulun.
Kitap alıp okuyorum çıkıp açık havada dolaşıyorum ama dolaşırken Birden hüzünleniyorum gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor. Etrafımdaki arkadaşlarım deseniz kuyu kazan birbirinin başarısını kıskanan kişilerden oluşuyor. Yalnızlık iyi belki ama ihtiyar bir yalnız olarak mı ölücem

İlk heriften kurtulduğuna sevindim. O ne kafasız laflar ya:olamaz: neyse ki alan olmuş.:KK53:
Biri sana ilgi gösterdiğinde kestirip atma zaman iste tanımaya çalış arkadaşça.
Senden bir tane daha yok dünyada. Sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.
Kendini sevmekle başla işe.
Böyleleri de mutlu olabiliyor insanın zoruna gidiyor.

Kitap alıp okuyorum çıkıp açık havada dolaşıyorum ama dolaşırken Birden hüzünleniyorum gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor. Etrafımdaki arkadaşlarım deseniz kuyu kazan birbirinin başarısını kıskanan kişilerden oluşuyor. Yalnızlık iyi belki ama ihtiyar bir yalnız olarak mı ölücem
Öncelikle mutsuzum düşüncesinden kurtulun ve kendinize acımayın. Güçlü bir kadın olduğunuzu ve kimseye ihtiyacınız olmadığına inandırın kendinizi. Kitap okumanız şahane bir şey ama bunun yanında sosyal aktivitelere katılın. Hayatınızdaki o kuyu kazan insanlarla aranıza bir sınır koyun ya da çıkarın. Yeni insanlar tanımaya çalışın ancak bunun için acele etmeyin. Çok samimi ilişkiler geliştirmenize gerek yok bazen bir kahvelik muhabbet edeceğiniz kişilerle daha keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca henüz çok gençsiniz, yalnız ölmek fikrinden lütfen uzaklaştırın kendinizi ve anı yaşamanın tadını çıkarın.

Teşekkür ederim ama babam da psikolojik sorunları olan biri onun korkusu da var bende. Biri çıksa bile kimseyle tanıştıramam çünkü ağzından küfür eksik olmayan biri sürekli bağırıp ailemizi rezil ediyor. Çocukluk ergenlik dönemlerimde herkesin içinde hakaretlerine mağruz kaldim. Annem de öyle. Oysa ben kötü alışkanlıkları olmayan derslerine önem veren okul hayatım boyunca yanlış yollara sapmayan bi evlattım. Bunun kıymetini bilmiyor. Bunlar da sebep özgüvenimi kaybetmeye
Bunlar en son dert edilecek Şeyler zaten seni seven kişi bunlara asla takılmaz

Hayatı film tadında yaşamak bu olsa gerek
Bu kafadan çıkın, filmlerdeki gibi aşklar zaten yok

Back
X