- 7 Eylül 2017
- 65
- 10
- 86
- 34
- Konu Sahibi belma_belma05
-
Bu dediklerinizi ben de düşünüyorum mesele sadece bu değil ki ailevi durumlar da var.Detayları yazmak istemiyorum. Ben sadece Özgüveni mi yitirdiğimi belirtiyorum. Bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum. Dediklerinizi yaptım yok olmuyo. Arkadaşlardan da sıkılıyorum artık Bunları da anlatamam. Bi sebebi var ki bu haldeyim. Empati kursam bile yararı olmuyor bana. Herşeyi denedim psikiyatriste gittim. İlaç aldım. Sonra belki iyi gelir dıye yurt dışı turuna çıktım. Yok olmuyor.Anlattığınız ilk adamın sözlerine istemsizce kahkaha attım... o nasıl sözler ya...
Şimdi geleyim sizin meselenize...
Sevmek, sevilmek bunlar çok güzel duygular. Elbette herkes bu duyguları tatmalı ve tattırmalı...
Fakat kusura bakmayın ama eleştiri yapmak zorundayım.
Yazdıklarınıza göre ikili ilişkilerde hiç birşey yaşamamışsınız ki... hatta ilişki bile yaşamamışsınız...
İnsanlar neler neler yaşıyor... siz hiç birşey yaşamadan bunalıma sokmuşsunuz kendinizi.
İnsanlar parasız, aç kalıyor, dayak yiyenler, tecavüze uğrayanlar, aldatılanlar.... bunları yaşamasına rağmen yine insanlar ayağa kalkıyor ve hayatlarını yaşıyorlar...
Ben neler yaşadım. Buna rağmen hayat dan bir gram soğumadım...
Sizde acilen kendinize gelin... uğraşlar bulun. Yeni arkadaşlar edinin. Çıkın dolaşın. Bir kedi alın, ona sevgi verin o size sevgi verir. Mutlu olursunuz. Mutlu olmaya çalışın.
Bir gün kendinize uygun sizi seven biri karşınıza çıkar... aşkı yaşarsınız...
Eğer bulamazsanız da yalnızlığın da positif yönleri çok var... 3 günlük dünya da dert ettiklerinize bakın... :)
Teşekkür ederim ama babam da psikolojik sorunları olan biri onun korkusu da var bende. Biri çıksa bile kimseyle tanıştıramam çünkü ağzından küfür eksik olmayan biri sürekli bağırıp ailemizi rezil ediyor. Çocukluk ergenlik dönemlerimde herkesin içinde hakaretlerine mağruz kaldim. Annem de öyle. Oysa ben kötü alışkanlıkları olmayan derslerine önem veren okul hayatım boyunca yanlış yollara sapmayan bi evlattım. Bunun kıymetini bilmiyor. Bunlar da sebep özgüvenimi kaybetmeyeTüm bunlar özgüvenini zedelemiş ama hayat sadece karşına çıkan bu üç beş kişiden ibaret değil Dünya'da gerçekten birbirini seven ve mutlu insanlar da var o Yüzden karamsarlığa kapılma
Bol şanslar
Kitap alıp okuyorum çıkıp açık havada dolaşıyorum ama dolaşırken Birden hüzünleniyorum gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor. Etrafımdaki arkadaşlarım deseniz kuyu kazan birbirinin başarısını kıskanan kişilerden oluşuyor. Yalnızlık iyi belki ama ihtiyar bir yalnız olarak mı ölücemSizin yaşam enerjiniz düşük bana kalırsa. İnsan yalnızken de mutlu olabilir. Mutluluğu başka insanlarda ararsanız hiçbir zaman mutlu olmazsınız. Özgüveninizi yükseltin ve sizi mutlu edecek aktiviteler bulun.
Böyleleri de mutlu olabiliyor insanın zoruna gidiyor.İlk heriften kurtulduğuna sevindim. O ne kafasız laflar yaneyse ki alan olmuş.
Biri sana ilgi gösterdiğinde kestirip atma zaman iste tanımaya çalış arkadaşça.
Senden bir tane daha yok dünyada. Sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.
Kendini sevmekle başla işe.
Öncelikle mutsuzum düşüncesinden kurtulun ve kendinize acımayın. Güçlü bir kadın olduğunuzu ve kimseye ihtiyacınız olmadığına inandırın kendinizi. Kitap okumanız şahane bir şey ama bunun yanında sosyal aktivitelere katılın. Hayatınızdaki o kuyu kazan insanlarla aranıza bir sınır koyun ya da çıkarın. Yeni insanlar tanımaya çalışın ancak bunun için acele etmeyin. Çok samimi ilişkiler geliştirmenize gerek yok bazen bir kahvelik muhabbet edeceğiniz kişilerle daha keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca henüz çok gençsiniz, yalnız ölmek fikrinden lütfen uzaklaştırın kendinizi ve anı yaşamanın tadını çıkarın.Kitap alıp okuyorum çıkıp açık havada dolaşıyorum ama dolaşırken Birden hüzünleniyorum gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor. Etrafımdaki arkadaşlarım deseniz kuyu kazan birbirinin başarısını kıskanan kişilerden oluşuyor. Yalnızlık iyi belki ama ihtiyar bir yalnız olarak mı ölücem
Bunlar en son dert edilecek Şeyler zaten seni seven kişi bunlara asla takılmazTeşekkür ederim ama babam da psikolojik sorunları olan biri onun korkusu da var bende. Biri çıksa bile kimseyle tanıştıramam çünkü ağzından küfür eksik olmayan biri sürekli bağırıp ailemizi rezil ediyor. Çocukluk ergenlik dönemlerimde herkesin içinde hakaretlerine mağruz kaldim. Annem de öyle. Oysa ben kötü alışkanlıkları olmayan derslerine önem veren okul hayatım boyunca yanlış yollara sapmayan bi evlattım. Bunun kıymetini bilmiyor. Bunlar da sebep özgüvenimi kaybetmeye
Öyle ama sonuçta aileler de dünür oluyor kim ister ki benim babam gibi biriyle akraba olmayı onlara da rezil eder beni konuşması çok kaba saba bildiğiniz gibi değilBunlar en son dert edilecek Şeyler zaten seni seven kişi bunlara asla takılmaz
Mümkün olduğunca uzak tutarsın sendeÖyle ama sonuçta aileler de dünür oluyor kim ister ki benim babam gibi biriyle akraba olmayı onlara da rezil eder beni konuşması çok kaba saba bildiğiniz gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?