• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kımseyle paylasamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi crabo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Köpek! gibi seven çocuğa yazık olur. Başka da kimseye acımam. Ayrılın, herkes yoluna baksın.

Hepimiz ayniyiz işte kapimiza kul kole olani degil agzimiza edeni istiyoruz (cok afedersiniz)

Madem aklinda eski sevgilin var ne diye yenisine umit verip duruyorsun !!!

eski erkek arkadaşını unutamadigina göre sende ona köpek gibi aşık olmuşsun.
Köpek gibi ne demek yaa ne kadar çirkin.

merhaba arkadaslar ablalarım ve kardeslerım derdımı anlatıyım dedım boyle bır forum bulunca ıcım ıcımı yıyor hatamı yapıyorum bılemıyorum suan bır sevgılım var ve kopek gıbı sevıyor bellı ben sadece hoslanıyorum yanı ask denemez buna bundan once bır sevgılım var 6 ay bırlıkte oldum ama hayatımın askı dıyebılırım bos anımda bıle o aklıma gelıyor artık aramızda bıdey kalmadı kotu ayrıldık aslında ama suan napıcaggımı bılmıyorum ıcım ıcımı yıyor aslında
sen ;seni köpek gibi seven birini daha fazla üzme çünkü bu tabiri kullanarak onun sevgisini haketmiyorsun bence...

Seni seven adama yazık..
Köpek gibi sevdigini bilse yazık daha da sever miydi acaba ?
Ayrıca ne çabuk birini buluyorsunuz.

o onu seviyor bu bunu seviyor ille bi yalan rüarına dönecek şu ilişkiler...aşklarımızı neden dizi tadında yaşıyoruz anlamıyorumki...reyting sıkıntısımı var :KK64:

seni sevenle evlen ki mutlu olasın demişler :)
hoşlanmakta güzeldir ama eskiyi unutmak şartıyla ;)

Sevmiyorsan cocugu oyalama... Ilk bas diger sevgilini unut

Senin gibilere gicik oluyotum..seni seven adam icin bu tabir bu sekilde kullanilir mi?sen kimsin..asil sen köpek olmussun eski adama haberin yok..seni sevmeyen seni istemeyen adamda aklin hala.cocuktan ayril umut verme.sizin gibiler hayatta mutlu olamazlar hic..iyi biri beni seviyor ama benim duygularim onun gibi degil desen sana kizmazdim..ama köpek falan ne cirkin..yazik sana..daha cok sey yazardim ama banlanirim..

merhaba arkadaslar ablalarım ve kardeslerım derdımı anlatıyım dedım boyle bır forum bulunca ıcım ıcımı yıyor hatamı yapıyorum bılemıyorum suan bır sevgılım var ve kopek gıbı sevıyor bellı ben sadece hoslanıyorum yanı ask denemez buna bundan once bır sevgılım var 6 ay bırlıkte oldum ama hayatımın askı dıyebılırım bos anımda bıle o aklıma gelıyor artık aramızda bıdey kalmadı kotu ayrıldık aslında ama suan napıcaggımı bılmıyorum ıcım ıcımı yıyor aslında
Çok kötü bir tanımlama “köpek gibi sevmek”. Bence bundan çok emin olma onunki de belki saman alevidir, belki tutku, belki aşk, belki şıp sevdi biridir..

Sen de biri seni sevdiği için onunla olmaya kendini mecbur hissedip kendi kişiliğinden ödün verme. Ayrıca karşıdaki insana da saygısızlık bu.

Back
X