Kimyasal deterjan kullanmayan var mi? Ya Sabun tozu kullanan??

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Günümüzde kimyasaldan geçilmiyor malum...
Ben deterjan devirini kapattım bi müddettir.

Haci Şakir ve Roxy sabun tozu kullanıyorum. .
Bunlari kullabip memnun kalan yada kalmayan var mi acaba?

Son düzenleme:
Çamalır makşnası için dimi, ama sanki çok köpürdüğü için durulanmayabilir yeteri kadar. çamaşır makinaları için olanlar az köpürüyo çünkü

Evet cnm ben kullanmistim bebegim olunca bebisimin kiyafetlerine kullaniodum mis gibi oluyodu .cok memnnun kalmistim .

Ben oglum dogdugunda bitkisel deterjan kullanmaya başladım.uzun süre de kullandım.belki duymuşsunuzdur ersağ markası.toz deterjanin yaninda sıvıda kullanılıyo.lekelere sıvısından döküyodum filan.
Sonra zor gelmeye başladı.bide internetten sipariş veriyodum filan.sıkıldım kimyasala döndüm.ama bulaşık deterjanını halı deterjanını kullanmaya devam ediyorum ve memnunum.özellikle bulaşıkta kimyasal kullanmayı hiç düşünmüyorum

Bende oglumun camasirlarina kullanmistim ama dusuk isida erimedigi icin bazi camadirlarin uzerinde kaliyordu :/

Günümüzde kimyasaldan geçilmiyor malum...
Ben deterjan devirini kapattım bi müddettir.

Haci Şakir ve Roxy sabun tozu kullanıyorum. .
Bunlari kullabip memnun kalan yada kalmayan var mi acaba?

Bebegime iki aylikken egzama teshisi konuldu ayni zamanda astim hastasi ogunden beri roxy kullaniyorum cok memnunum
Temizlik urunleri olarakta ersag kullanmayi tercih ediyorum en cok genel temizleyicidinden memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…