14 nisan 643 beta ile hamile olduğumu öğrendim 16 nisan tekrar kan vermeye gittiğimde 1033 cıktı sağlıklı bir artış değil git 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor 18 nisan sabah kanama olmaya basladım tekrar doktora gittiğimde kan değerim 303e düşmüştü.kimyasal genelik dendi kanama ile vücuttan atacaksın dedi doktor 11 gün kanama oldum.çok ağrılı sancılı yoğun pıhtılı geçti sonrasında gidip kan değerime baktırmadım sıfırlandımı acaba diye.dün rutin kontrol için kadın doğum doktoruna gittim muayene olmaya muayene etti tertemiz dedi bir sıkıntı yok basımdan gecen düşüğü olayları anlattım tekrardan kan istedi benden. 18 nisanda 303 cıkan kan değerim 12 mayısta 293 çıktı!!! Doktor gördü ve şok oldu,ne olduğunu anlamadı cünkü düşükten sonra kan değerimin sıfırlandığını görmedik,yeni gebelik mi?eski gebelikten kalan kan değerim mi bilinmiyor.acil yardım edin.doktor 2 secenek var dedi ya tekrardan gebesin dedi yada kan değerin düşmemiş dedi ama nasıl olur 1033ten 2 günde 303e düştü 25 gündür 303ten nasıl 293e düşer lütfen yardım edin