kimyasal düşük yapanlar duygularımızı paylaşalım

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.11 aylık evliyim.11.ayımda hamile kaldım ve 4 haftalık bebeğimi dün bebeğimi kaybettim.kimyasal düşük yaptım.:58:şuanda adetim normal seyrinde gidiyor.bu şekilde düşük yapanlar varmı arkadaşlar tekrar nezaman hamile kalabilirim.nezaman adet olacam acaba tekrar.ve yumurtlama dönemi 14.gün civarı olanlar budurumdan sonra tekrar yumurtlama günüm değişirmi?2 adet arası 27 26 civarı sürüyordu.inşallah günlerinde 1 aksaklık olmaz.

öncelikle çok geçmiş olsun bende haziranda kimyasal gebelik yaşadım çok üzücü bir durum bende çok üzülmüştüm ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan birçok kişi var seninde hakkında hayırlısı olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun bende haziranda kimyasal gebelik yaşadım çok üzücü bir durum bende çok üzülmüştüm ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan birçok kişi var seninde hakkında hayırlısı olsun.
ay çok tşk ederim.allah razı olsun.peki siz nekadarlıkken düşük yaptınız.şuanda kaç aylık hamilesiniz?adet günlerinde ve yumurtlama döneminde değişiklik oldumu çok merak ediyorum.cvp verirseniz çok memnun olurum.

ay çok tşk ederim.allah razı olsun.peki siz nekadarlıkken düşük yaptınız.şuanda kaç aylık hamilesiniz?adet günlerinde ve yumurtlama döneminde değişiklik oldumu çok merak ediyorum.cvp verirseniz çok memnun olurum.

benimde 4 haftalıktı düştüğünde adetim öncedende düzenli değildi zaten düşükten sonrada bir kere adet oldum o arada birde rahim filmi çektirdim şimdi 23 haftalık hamileyim darısı senin başına inşallah:emir_bebek:

benimde 4 haftalıktı düştüğünde adetim öncedende düzenli değildi zaten düşükten sonrada bir kere adet oldum o arada birde rahim filmi çektirdim şimdi 23 haftalık hamileyim darısı senin başına inşallah:emir_bebek:
amin inşallah...rabbim en iyisini bilir.vardır bundada bir hikmet.

canım çok geçmiş olsun, hamileliğin erken döneminde olması senin için daha iyi olmuş demekki sağlıksız bir gebelikmiş aslında mantıklı düşünürsen üzülmemen lazım ama elde değil çok iyi biliyorum. ben mayıs ayında 18 haftalık bebeğimi kaybettim, dünyam başıma yıkıldı ve ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim normal adet dönemi geçirdim diebilirim hiç korunmadık veeeeeee hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım, aslında hiç beklemiordum bize süpriz oldu diyebilirim, kimysal gebelikten sonra adetim gecikecek diye tahmin ettiğim için 7-8 gün bekledim baktım gelmio test yaptım pozitif çıktı... allahım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım sağlıcakla tabi. cuma günü ilk doktor kontrolüne gidicem, inşallah güzel haberler alırım... yanii üzülme tatlım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.. ne çok konuştum dimi

canım çok geçmiş olsun, hamileliğin erken döneminde olması senin için daha iyi olmuş demekki sağlıksız bir gebelikmiş aslında mantıklı düşünürsen üzülmemen lazım ama elde değil çok iyi biliyorum. ben mayıs ayında 18 haftalık bebeğimi kaybettim, dünyam başıma yıkıldı ve ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim normal adet dönemi geçirdim diebilirim hiç korunmadık veeeeeee hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım, aslında hiç beklemiordum bize süpriz oldu diyebilirim, kimysal gebelikten sonra adetim gecikecek diye tahmin ettiğim için 7-8 gün bekledim baktım gelmio test yaptım pozitif çıktı... allahım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım sağlıcakla tabi. cuma günü ilk doktor kontrolüne gidicem, inşallah güzel haberler alırım... yanii üzülme tatlım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.. ne çok konuştum dimi
çok tşk arkadaş.rabbim hayırlsıını versininş.sağlıcakla kalın.

merhaba arkadaşlar.11 aylık evliyim.11.ayımda hamile kaldım ve 4 haftalık bebeğimi dün bebeğimi kaybettim.kimyasal düşük yaptım.:58:şuanda adetim normal seyrinde gidiyor.bu şekilde düşük yapanlar varmı arkadaşlar tekrar nezaman hamile kalabilirim.nezaman adet olacam acaba tekrar.ve yumurtlama dönemi 14.gün civarı olanlar budurumdan sonra tekrar yumurtlama günüm değişirmi?2 adet arası 27 26 civarı sürüyordu.inşallah günlerinde 1 aksaklık olmaz.

canım çok geçmiş olsun aynı durumu bu ay bende yaşadım. Testlere göre hamileydim günüm bir hafta geçmişti ama bugün adet oldum. Hayırlısı ne diyelim..

merhaba kızlar...ben de dün kimyasal gebelik geçirdiğimi ve düşük yaptığımı öğrendim. 1 hafta önce şüphelenip test yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı. ertesi gün pembeden kahveye dönüşen leke geldi. yerleşme lekesi olabilir diye düşünmüştüm 2 gün sorun yoktu sonra yıne başladı hcg 156 cıktı doktor dış gebelik olabılır dedı, bı de onun stresını cektım 2 gun sonra hcg artıyor mu artmıyor mu ona bakalım dedı oyle anlaşılır dedı, hcg artmak yerıne 100 e dustu doktor da dusuyor kımyasal gebelık dedı, cumartesıye kadar sıfırlanacak mı ona bakacak...ama butun hamılelık belırtılerım kayboluyor yavas yavas, sancılarım, şişkınlığım, iştahım, bas donmem hepsı gecıyor sanırım tamamen dustu... sımdı aklımı karıstıran ıç mıydı dıs gebelık mıydı kımyasal mıydı neydı, nıye dustu, ne oldu bılmıyorum cok uzgunum sadece 1 haftada hersey olup bıttı...doktorum da doğru duzgun bı acıklama yapmıyor ona da zaten ayrı sınır oldum var mı bana fıkır verebılecek?:43:

gecmiş olsun canım bende aralıkta kimyasal gebelik gecirdim biraz korundum reglimden sonra korunmayı bıraktım inş cok bekletmeden hepimizin bebişleri gelir hayırlısıyla...gercekten cok kötü bi duygu bende bir sene üstüne hamile kalmıştım degerim 260 cıktı doktorum düşük tehliken var yatcaksın dedi yattım ama yinede düşürdüm bebegimi inş hicbirimiz bir daha böyle bişeyi yaşamayız...

merhaba kızlar...ben de dün kimyasal gebelik geçirdiğimi ve düşük yaptığımı öğrendim. 1 hafta önce şüphelenip test yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı. ertesi gün pembeden kahveye dönüşen leke geldi. yerleşme lekesi olabilir diye düşünmüştüm 2 gün sorun yoktu sonra yıne başladı hcg 156 cıktı doktor dış gebelik olabılır dedı, bı de onun stresını cektım 2 gun sonra hcg artıyor mu artmıyor mu ona bakalım dedı oyle anlaşılır dedı, hcg artmak yerıne 100 e dustu doktor da dusuyor kımyasal gebelık dedı, cumartesıye kadar sıfırlanacak mı ona bakacak...ama butun hamılelık belırtılerım kayboluyor yavas yavas, sancılarım, şişkınlığım, iştahım, bas donmem hepsı gecıyor sanırım tamamen dustu... sımdı aklımı karıstıran ıç mıydı dıs gebelık mıydı kımyasal mıydı neydı, nıye dustu, ne oldu bılmıyorum cok uzgunum sadece 1 haftada hersey olup bıttı...doktorum da doğru duzgun bı acıklama yapmıyor ona da zaten ayrı sınır oldum var mı bana fıkır verebılecek?:43:

canım cok gecmiş olsun seninki kimyasal gebelik adetle atılılıyo bide ben dokturuma sordum saglıksız gebelikler kendini sonlandırıyomuş rahme tutanamıyomuş... her şeyde vardır bi hayır inş bundan sonra hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

cok tesekkur ederım canım sana da gecmış olsun...bana hıc boyle bırsey demeden once dıstır sonra kımyasaldır dedı dusuyo ıste hala bakalım sıfırlanacak mı hemen hala pembe pembe lekelrım gelıyo..bana da 3 ay korunacaksın dedı.ınsallah saglıklı bebeklerımız olur en kısa zamanda kucagımıza alırız...

cok tesekkur ederım canım sana da gecmış olsun...bana hıc boyle bırsey demeden once dıstır sonra kımyasaldır dedı dusuyo ıste hala bakalım sıfırlanacak mı hemen hala pembe pembe lekelrım gelıyo..bana da 3 ay korunacaksın dedı.ınsallah saglıklı bebeklerımız olur en kısa zamanda kucagımıza alırız...

sende sagol canım seninki daha yeni benimde az az gelmişti hatta düşmesin diye doktorum progestan verdi onu kullandıgım icin tam olarak kanama olamıyodum bırakınca kanama oldum ondan sonra biraz korundum regl oldum şimdi korunmuyorum herkeste senin korunmana gerek yok daha kücüktü düşükten sonra hamile kalabilirsin dediler tabi once allahımın izniyle bakalım bebişim ne zaman gelcek annesine...amin inş hayırlısıyla saglıklı hamilelik gecirip bu sefer bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

dün tam kanamam oldu hala da deva etmekte 10 gün sürecekmiş böyle...degerım de 40 a dustu.hızlı bır duşuş yaşıyormusum pazara kadar sıfırlarsın dedı.puff...tuhaf sey...acaba kız mıydı erkek mıydı olsa nasıl olurdu ınsan dusunmeden edemıyor kucuktu tamam cok mınıktı bebek bıle sayılmazdı ama yıne de...ınsan kotu oluyor.belkı saglıksızdı da düştü dediğin gibi belkı de bana içerledi, küstü de gitti...bebek sahıbı olmayı cok ısteyen ben nedense ogrendıgımde sasırdım, tam benımseyemedım kımı zamanda ıstemedım, ıdealler yerıne getırılmesı gereken gorevler basarıyla sonuclanması gereken bır sınav var dıye iş güç bı anda onune gectı bebek ıstegımın, gozlerımı kapattı, Allahtan gelen bu guzel hedıyeye belkı bır an olsun şüpheyle baktım dıye belkı...gıdıverdı...karmakarısık oluyor ınsanın aklı bı suru sey düşünüyor, hassaslaştım belkı de...sozun kısası, neyse o olsun hayırlısı:14:

canım senin icin zor bi sürec seni cok iyi anlıyırum bende senin düşündüklerini düşündüm hep ama napalım hayırlısı böyleymiş cok yıpratma kendini ikinci bebek icin güclü olmamaız lazım...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagımıza alırız bu sefer allahımın izniyle...

merhaba,çok üzüldüm bebeğini kaybetmene inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlatla ödüllendirir Yüce Rabbim herkesi.bende 3hafta önce 12 haftalık hamileydim rutin kontrele gitmiştim ki bi baktık bebeğimin 2 hafta önce kalbi durmuş :43: çok zor çok acı hala içim dayanmıyo ultrason görüntüsü gözümün önünden gitmiyor.ALLAH herkesin gönlüne göre versin... Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

pelın ve mavısıs
destegınız ıcın cok tesekkur ederım, guzel dıleklerım ve dualarım sızınle...
mavısıs senın ıcın bu daha zor tahmın edebılyorum sen gormussun bu daha hassas bı durum:14:belkı daha farklı seyler olacaktı daha uzulecektık ılerıde rabbım bızım ıcın guzel seyler hazırlıyordur dıye dusunelım, sızın ıcın yurekten dılıyorum ınsallah en kısa zamanda guzel yuzlu guzel ahlaklı saglıklı ve hayırlı, ugur getırecek tatlı evlatlar nasıb etsın kucagınızda sarılıp bagrınıza basmayı nasıp etsınn...

milasis adınızı yazmamışım sizin içinde çok üzüldüm Allah hakkımızda hayırlısını versin.Başımıza ne gelecek bilmeden yaşıyoruz Allah en kötülerinden korusun cemi cümlesini içindede bizi

pardon pelin yazıcaktım özür dilerim yanlış yazdım. benim bebeğim 3 hafta önce kürtajla alındı kalbi durduğu için dr banada 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.

Back
X