yasım 33 cıkan degerlerımde dusuk 26.18
Evet tabi tekrarlama olasılığı var.
Zaten çok yaygın bir durum neredeyse herkesin başına gelebiliyor.
Kaç yaşındasın? Yaş da önemli ama 1 sene korunmadan bebek sahibi olunmazsa doktora gitmekte fayda var.
Önce kan tahlilleriyle hormonlara bakıyorlar, eşine de sperm testi yaparlar.
Daha sonra gerekirse rahim filmi vs. çekerler.
Tabi mutlaka ultrasonla bakarlar.
Doktora kontrolüne mutlaka git canım.
bunda tek sevındıgımse yasımın 33 olusu herkez olmaz dıyorken olupda dusmesı bıle benı umıtlendırdı bu ay korunmadık ama yarı adetımın gunu olucam sanırım
merhaba arkadaslar
11 aydır evlıyım gecen ay 5 haftalıkken dusurdum bebegımıbende polıkıstık over var. polıkıstık olanların kımyasal gebelık yasama sansları daha cok oluyormus dıye okudum. ben bebegımın gelıcegını once ruyalarımdan ogrendım halıyle erkenden suphelendım ve adetıme 9-10 gun kala buldum onu ama ultrasonda falan hıc goremedık zaten bhcg 22 ıdı daha sonra gorus gunuunu beklerken kanamam oldu ve kaybettık.Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun kurtaj gıbı seylere gerek kalmadan kendılıgınden gıttı (( uzulduk tabı uzulmedık mı ama akıllandım bırkez daha hamıle kalırsam kımseye ama kımseye soylemıcem hele bı 2 aylık olsun ondan sonra yoksa ben dahıl herkesın hevesı kursagında kalıyor ((
Rabbım en kısa zamanda mukemmel gebelıgı ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
20 25 yaslarda pek bı sorun olmuyormus benım gec evlıkık yapmam herkeze dert oldu sanırım bılmıyorum mıllet olarak kotu nıyetlıyızız bu konuda tek destekcım esım sureklı morel verıyo bense kendımı toparlıyamıyorum bebegı olanları dogum yapanları gormek ıstemıyorum daha dorusu dısarı cıkmak dahı ıstemıyorum bıse sorulacak ve benım bıse dıyemıcek olmamdan herkezden kendımı soyutluyorum burda bıseler sorum bılgı almak benı rahatlatıyo sanırım tesekkurederı
20 25 yaslarda pek bı sorun olmuyormus benım gec evlıkık yapmam herkeze dert oldu sanırım bılmıyorum mıllet olarak kotu nıyetlıyızız bu konuda tek destekcım esım sureklı morel verıyo bense kendımı toparlıyamıyorum bebegı olanları dogum yapanları gormek ıstemıyorum daha dorusu dısarı cıkmak dahı ıstemıyorum bıse sorulacak ve benım bıse dıyemıcek olmamdan herkezden kendımı soyutluyorum burda bıseler sorum bılgı almak benı rahatlatıyo sanırım tesekkurederı
merhaba arkadaslar
11 aydır evlıyım gecen ay 5 haftalıkken dusurdum bebegımıbende polıkıstık over var. polıkıstık olanların kımyasal gebelık yasama sansları daha cok oluyormus dıye okudum. ben bebegımın gelıcegını once ruyalarımdan ogrendım halıyle erkenden suphelendım ve adetıme 9-10 gun kala buldum onu ama ultrasonda falan hıc goremedık zaten bhcg 22 ıdı daha sonra gorus gunuunu beklerken kanamam oldu ve kaybettık.Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun kurtaj gıbı seylere gerek kalmadan kendılıgınden gıttı (( uzulduk tabı uzulmedık mı ama akıllandım bırkez daha hamıle kalırsam kımseye ama kımseye soylemıcem hele bı 2 aylık olsun ondan sonra yoksa ben dahıl herkesın hevesı kursagında kalıyor ((
Rabbım en kısa zamanda mukemmel gebelıgı ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
Geçmiş olsun. Polikistik overle alakalımı bilemiyorum.
Ben de 6 haftalıkken düşürdüm 7 ocakta...
İnşallah bir daha yaşamaz ve tez zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
merhaba buklem
33 yas bence kötü bir yas degıl.ablam 30 yasında evlendı 32 yasında dunyalar guzelı bır bebegı oldu.esıde 28 yasındaydı butun testler yapıldı ve sorun esınde cıkdı ablamda hıcbır sorun yokdu esıde 6 aylık bır hap kullandı ve sonunda yıgenımız oldu.sende hıcbırseyı takma kafana eger ıkınızde de sorun yoksa ıcın rahat olsun
Rabbım herseyın en guzelını bılır
bende 8 ocakda dusurdum...aslında gecen ay olan gebelıgımı ruyalarım sayesınde erkenden ogrendım fakat psıkolojık mıdır bılmem fakat bu ayda farklı seyler gormedım acıkcası bu ayda umıtlenmek ıstıyorum fakat ya olmassa dıye de cok korkuyorum
bende 8 ocakda dusurdum...aslında gecen ay olan gebelıgımı ruyalarım sayesınde erkenden ogrendım fakat psıkolojık mıdır bılmem fakat bu ayda farklı seyler gormedım acıkcası bu ayda umıtlenmek ıstıyorum fakat ya olmassa dıye de cok korkuyorum
pekı arkadaslar sızlerdede oluyormu bılmıyorum ama bende asırı yeme ısteyı olusuyo ve kılo alıyorım halıyle pıskolajık olmalıkı duramıyorum
bir ara kimyasal gebelik geçirmekten sıkıntısı basmıştı iyice..
halada gebe kalamadım ve çok yoruldum
bir ara kimyasal gebelik geçirmekten sıkıntısı basmıştı iyice..
halada gebe kalamadım ve çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?