kimyasal düşük yapıp gebe kalanlar burada duygularınızı paylaşın

bunda tek sevındıgımse yasımın 33 olusu herkez olmaz dıyorken olupda dusmesı bıle benı umıtlendırdı bu ay korunmadık ama yarı adetımın gunu olucam sanırım

bunda tek sevındıgımse yasımın 33 olusu herkez olmaz dıyorken olupda dusmesı bıle benı umıtlendırdı bu ay korunmadık ama yarı adetımın gunu olucam sanırım

Tabi en azından bir sorun olmadığı hamile kalabildiğin ortaya çıkmış.
Neden herkes olmaz diyor, ne alakaymış. Millet ne çok biliyor yahu.
33 yaş daha ne ki Allah aşkına tıp ne kadar ileri.
Sakın kafana takma herkes konuşur durur, dinleme onları sakın

merhaba arkadaslar

11 aydır evlıyım gecen ay 5 haftalıkken dusurdum bebegımı bende polıkıstık over var. polıkıstık olanların kımyasal gebelık yasama sansları daha cok oluyormus dıye okudum. ben bebegımın gelıcegını once ruyalarımdan ogrendım halıyle erkenden suphelendım ve adetıme 9-10 gun kala buldum onu ama ultrasonda falan hıc goremedık zaten bhcg 22 ıdı daha sonra gorus gunuunu beklerken kanamam oldu ve kaybettık.Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun kurtaj gıbı seylere gerek kalmadan kendılıgınden gıttı (( uzulduk tabı uzulmedık mı ama akıllandım bırkez daha hamıle kalırsam kımseye ama kımseye soylemıcem hele bı 2 aylık olsun ondan sonra yoksa ben dahıl herkesın hevesı kursagında kalıyor((

Rabbım en kısa zamanda mukemmel gebelıgı ısteyen herkese nasıp eder ınsallah

Geçmiş olsun. Polikistik overle alakalımı bilemiyorum.
Ben de 6 haftalıkken düşürdüm 7 ocakta...
İnşallah bir daha yaşamaz ve tez zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

20 25 yaslarda pek bı sorun olmuyormus benım gec evlıkık yapmam herkeze dert oldu sanırım bılmıyorum mıllet olarak kotu nıyetlıyızız bu konuda tek destekcım esım sureklı morel verıyo bense kendımı toparlıyamıyorum bebegı olanları dogum yapanları gormek ıstemıyorum daha dorusu dısarı cıkmak dahı ıstemıyorum bıse sorulacak ve benım bıse dıyemıcek olmamdan herkezden kendımı soyutluyorum burda bıseler sorum bılgı almak benı rahatlatıyo sanırım tesekkurederı

Yaşla alakası yok canım kimyasal gebeliğin için ferah olsun.
Ben de 30 yaşındayım. Geçenlerde 27 yaşındaki bir arkadaşım da geçirdi.
Bu çok normal ve çok yaygın birşey.
Ama stres yapmamalısın, stres gebeliğin en büyük düşmanı.

merhaba buklem
33 yas bence kötü bir yas degıl.ablam 30 yasında evlendı 32 yasında dunyalar guzelı bır bebegı oldu.esıde 28 yasındaydı butun testler yapıldı ve sorun esınde cıkdı ablamda hıcbır sorun yokdu esıde 6 aylık bır hap kullandı ve sonunda yıgenımız oldu.sende hıcbırseyı takma kafana eger ıkınızde de sorun yoksa ıcın rahat olsun

Rabbım herseyın en guzelını bılır

cok gecmıs olsun canım umarım enkısa zamanda sorunsuz guzel haberler alırız cokmutlu oluruz

Geçmiş olsun. Polikistik overle alakalımı bilemiyorum.
Ben de 6 haftalıkken düşürdüm 7 ocakta...
İnşallah bir daha yaşamaz ve tez zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

bende 8 ocakda dusurdum...aslında gecen ay olan gebelıgımı ruyalarım sayesınde erkenden ogrendım fakat psıkolojık mıdır bılmem fakat bu ayda farklı seyler gormedım acıkcası bu ayda umıtlenmek ıstıyorum fakat ya olmassa dıye de cok korkuyorum

herseyın gonlumuzce olmasını dılıyorum sagolun ıyıkı varsınız

pekı arkadaslar sızlerdede oluyormu bılmıyorum ama bende asırı yeme ısteyı olusuyo ve kılo alıyorım halıyle pıskolajık olmalıkı duramıyorum

Evet ben de aynı duygular içindeyim...
Ben de hissettim emindim sanki hamile olduğuma.
Ben de belirti de çoktu. Bulantı, halsizlik, uykuya eğilim, baş dönmesi. Hepsi vardı.
Ben de bu ay istiyorum ama ümitlenmeye de korkuyorum...

bir ara kimyasal gebelik geçirmekten sıkıntısı basmıştı iyice..
halada gebe kalamadım ve çok yoruldum

aynısı bende de oldu hıc ıstahım kalmamısdı 3-5 gun surdu ama yınede kendısını hıssettırıyordu. aslında gecen ayda oldugu gıbı hafıf basdonmelerım basladı acaba psıkolojık mı dıorum????

Rabbım ınsallah mukemmel gebelıkdır.emanetın ıcın senelerce bekletme ne olur

ayın 22 sinde ogrendim adetim 5 gun gecmişti idrarda cıkınca pazar falan demedim hastahaneye gittim ve sonucbeta hcg 150 hamileyim:) havalara uctum sonra 25 inde kanamam basladı hemen doktora gittim beta hcg 60 a dusmus dusuk dedi doktor yıkıldım deger sıfırlanmasını beklıyoruz en son 27 cıktı yarın tekrar gidecem doktora korunmaya gerek yok hemen kalırsın hamile dedi bakalım hayırlısı allahım isteyen herkese hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…