Kimyasal düşükten 2 hafta sonra kanama

Alys

Nirvana
Pro Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.167
Arkadaşlar,
11 haziranda 4+3 günlük hamileyken kimyasal düşük yaşadım, bir hafta kanamam sürdü. Kanamam bittikten bir hafta sonra yeniden kanamam başladı (cinsel ilişki sonrasında), şimdilik sadece peçeteye geliyor ama artacağını düşünüyorum.
Doktorum gecikmiş adet gibi düşün demişti, arada kanamam olacağını söylememişti. Sadece bir sonraki adetin normalden geç zamanda olabilir demişti.
Benim adet döngüm 24 gündür normalde, o yüzden ovulasyon olabilir diye düşünüyordum bugünlerde. Şimdi ne yapıcam bilemiyorum şaştım kaldım. Ovulasyon hesabı yapmam artık mümkün değil sanırım.
Bu arada kasık ağrım var bir kaç gündür :KK43:

Ovulasyon zamanında da bu tarz kanamalar olabiliyormuş çok nadir. Ama daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım :KK43:

canım merhaba cok gecmıs olsun. benimde kürtajdan 24 gün sonra kanamam başladı ama adet kanaması gibi değil ve bugün 8. gün hala kan geliyor anlamadım neden böyle oldu.

Bu ay bende kimyasal gebelik geçirdim ve ben regl zamanımdan önce öğrenmiştim, kandaki yükseliş, düşüş hepsi reglden önce oldu, 18 haziranda olmam gerekirken 18 gecesi 19 haziranda oldum ve normalde 5 gün sonunda rahatça biterdi bu sefer 3 gün oldu 1 gün durdu olmadı, sonra 2 gün tekrar başladı tam bitti cinsel ilişki sonrası peçeteye yine akıntı geldi kanamalı sonra yine durdu 2 gündür gelen giden yok. bu arada yumurtlama dönemimi kaçırmamak adına ve değişebilir düşüncesiyle ovülasyon testi almıştım reglimin 7. günü yani dün onu yapmaya başladım ve ilki olmasına rağmen silik çıktı güzel bir şey birazdan tekrar yapacağım ve yumurtlama dönemimi kaçırmamak önemli bakalım bu ayda deneyeceğim.

benim kanamam 5 gündür devam ediyor, adet kanaması gibi :KK43: Azalıyor ama bir türlü bitmiyor, sinirlerim bozuldu artık, doktorum normal diyor. Beta HGC sıfırlanmış. Ben de yumurtlama dönemini kaçırmak istemiyorum ama bu koşullarda neye göre hesaplama yapacağımı bilmiyorum.

Bitmiyor kanama arkadaşlar, doktorumdan da randevu alamadım. Bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi?

Bu arada geçen hafta betahgc testi yaptırdım negatifti. İçeride parça kalmış falan olamaz değil mi?

bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve 15 haziranda regl başladı normalde 7 gün olur öyle de oldu ama 1 gün durdu ve sonra yine başladı o günden beri kanamam devam ediyor yani 15 gündür kanamam var diyebilirim dr la görüştüm ve bu durum çok normal rahim temizleniyor öyle düşün dedi bende çok endişeliyim ne zaman biter ne zaman normale dönerim bide tüp bebek tedavisi ile olmuştu kendimi toparlamadan bi sonraki tedaviye de geçemeyeceğim çok zor bi durum gerçekten

bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve 15 haziranda regl başladı normalde 7 gün olur öyle de oldu ama 1 gün durdu ve sonra yine başladı o günden beri kanamam devam ediyor yani 15 gündür kanamam var diyebilirim dr la görüştüm ve bu durum çok normal rahim temizleniyor öyle düşün dedi bende çok endişeliyim ne zaman biter ne zaman normale dönerim bide tüp bebek tedavisi ile olmuştu kendimi toparlamadan bi sonraki tedaviye de geçemeyeceğim çok zor bi durum gerçekten

Regliniz düşükten ne kadar süre sonra oldu acaba? Gecikme oldu mu?

Regliniz düşükten ne kadar süre sonra oldu acaba? Gecikme oldu mu?
geçen ay 11 mayısta olmuştum bu ay 15 haziranda oldu ama aslında 15 olanı doğru nisanda da 15 te olmuştum geçen ay erken oldu yani ama kanamadan 1 hafta sonra bile beta hcg düşmemişti benim kanda çok geç düştü o yüzden iki günde bir kan takibi yapıldı değer sıfırlanana kadar ama kanamanın uzun sürmesi normal diyor dr :KK43:

Sizin de baya uzun sürmüş o zaman.
Ya benim doktorum da normal diyor ama sağlık ocağındaki hemşire küçük bir parça kalsa bile kanama devam eder, doktora gitseniz ilaçla tedavi eder dedi.
Benim doktorum da pek müdahele etmek istemiyor bu sürece anladığım kadarıyla.

Ama anlamadığım doktorum gecikmiş adet gibi düşün demişti, sadece regl zamanın biraz gecikebilir önemseme demişti. Hiç kanama olur falan dememişti. Hatta bir çok kadın bu şekilde düşük yaptığının farkına varmaz demişti.
O zaman neden bizde kanama devam ediyor sürekli :KK43:

Sizin de baya uzun sürmüş o zaman.
Ya benim doktorum da normal diyor ama sağlık ocağındaki hemşire küçük bir parça kalsa bile kanama devam eder, doktora gitseniz ilaçla tedavi eder dedi.
Benim doktorum da pek müdahele etmek istemiyor bu sürece anladığım kadarıyla.

Ama anlamadığım doktorum gecikmiş adet gibi düşün demişti, sadece regl zamanın biraz gecikebilir önemseme demişti. Hiç kanama olur falan dememişti. Hatta bir çok kadın bu şekilde düşük yaptığının farkına varmaz demişti.
O zaman neden bizde kanama devam ediyor sürekli :KK43:
herkes için temizleniyor diyor dr da çok rahat olur bu kanama dedi ben parça kaldığını düşünmüyorum benim gittiğim dr çok garanticidir ama benim endişem bu durum ne zaman bitecek şimdi adet tarihi ovulasyon tarihi hep birbirine karışmış durumda araştırdım ama kanamam uzun sürdü diyen birine rastlamadım kimyasal gebelik geçirenlerden bende korktum şimdi

herkes için temizleniyor diyor dr da çok rahat olur bu kanama dedi ben parça kaldığını düşünmüyorum benim gittiğim dr çok garanticidir ama benim endişem bu durum ne zaman bitecek şimdi adet tarihi ovulasyon tarihi hep birbirine karışmış durumda araştırdım ama kanamam uzun sürdü diyen birine rastlamadım kimyasal gebelik geçirenlerden bende korktum şimdi
Aynen kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okudum birkaç topicte. Ama düşük bir türlü sonlanmadığı için yumurtlama da gerçekleşmez herhalde. Ya da kanama sırasında gerçekleşir mi bilemiyorum.Yumurtlamaya engel olan hormonlarmış, benim betahgc sıfırlandı, dolayısıyla yumurtlama da gerçekleşebilir belki ama ben değerlendiremem elbette bu halde

Aynen kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okudum birkaç topicte. Ama düşük bir türlü sonlanmadığı için yumurtlama da gerçekleşmez herhalde. Ya da kanama sırasında gerçekleşir mi bilemiyorum.Yumurtlamaya engel olan hormonlarmış, benim betahgc sıfırlandı, dolayısıyla yumurtlama da gerçekleşebilir belki ama ben değerlendiremem elbette bu halde
evet şuan benim hcg de sıfırlanmış durumda ama kanama olduğu için maalesef beklemek zorundayız bende merak ediyorum bu kanama devam ederken ovulasyon olurmu acaba neden kimyasal olduğunu araştırdılarmı peki bende kan pıhtılaşması çıktı düşükten sonra genetik tanıdan test istemiştik

evet şuan benim hcg de sıfırlanmış durumda ama kanama olduğu için maalesef beklemek zorundayız bende merak ediyorum bu kanama devam ederken ovulasyon olurmu acaba neden kimyasal olduğunu araştırdılarmı peki bende kan pıhtılaşması çıktı düşükten sonra genetik tanıdan test istemiştik

Yok ilk kez düşük yaptığım için doktor teste gerek yok demişti.

tüp bebekmiydi peki benmi yanlış hatırlıyorum bende ilk kez hamile kalmıştım ilk kez düşük yaptım ama benimki tüp bebek olduğu için belkide araştırdı gerçi ben kendim istedim test yapılsın diye onunda etkisi var sanırım

tüp bebekmiydi peki benmi yanlış hatırlıyorum bende ilk kez hamile kalmıştım ilk kez düşük yaptım ama benimki tüp bebek olduğu için belkide araştırdı gerçi ben kendim istedim test yapılsın diye onunda etkisi var sanırım

Tüp bebek değil. Açıkçası benim doktorum o kadar normal bir durum olarak anlattı ki, benim test yapılsın demek aklıma bile gelmedi. Kanamanın bu kadar süreceğini de bilmiyordum. Bir kaç gün adetin gecikmiş gibi düşün dedi bana. Bir de 2. hamileliğim benim, acaba ilk doğumumda sorun olmadığı için mi test yapmadı bilmiyorum.

Ama şu kanama olayı bitsin artık, sürekli azalıyor, sonra gene artıyor, sürekli devam :KK43:

Tüp bebek değil. Açıkçası benim doktorum o kadar normal bir durum olarak anlattı ki, benim test yapılsın demek aklıma bile gelmedi. Kanamanın bu kadar süreceğini de bilmiyordum. Bir kaç gün adetin gecikmiş gibi düşün dedi bana. Bir de 2. hamileliğim benim, acaba ilk doğumumda sorun olmadığı için mi test yapmadı bilmiyorum.
hmm evet ikinci bebeğin olduğu içindir belkide çünkü pıhtılaşma sorunun olsa sanırım ilk bebekte de olurdu Allah korusun ya kimyasal normal bi durum herkes bu durumu yaşıyor ama farkına varmıyor deniyor belkide dediğim gibi benimki tüp bebek olduğu içindir

Ama şu kanama olayı bitsin artık, sürekli azalıyor, sonra gene artıyor, sürekli devam :KK43:
mrb canım daha önce yaşadığın durumu bende yaşıyorum düşük yaptım ve 18 gündür kanamam devam ediyor senin nasıl sonuçlanmıştı bilgi verirsen sevinirim..

mrb canım daha önce yaşadığın durumu bende yaşıyorum düşük yaptım ve 18 gündür kanamam devam ediyor senin nasıl sonuçlanmıştı bilgi verirsen sevinirim..

ben doktorumu aramıştım ve normal demişti.
ama yine de beta-hgc testi yaptırdım, sıfırlandığından emin oldum.

kanamam 15 günde bir 4-5 gün olarak bir dönem devam etti.
muhtemelen toplamda 4 ayda normale dönmüşümdür.

X