Kimyasal gebelik adet gecikmesi yapar mıııııı :'(

muhip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.267
763
123
Merhaba kızlarr...
Ya biz mart ta 3. Tüp bebek denememizi yaptık, bu sefer kimyasal gebelik oldu. O aydan beri de nisan'da çok çok az lekelenme oldu, mayıs'da oldum, haziran da olmadım temmuz geldi hala olmadım. şuan da 1 ay gecikti adetim. Kimyasal gebelikle ilişkili olabilir mi gecikme, yaşayan var mı?..

sanmiyorum baya gecmis ustunden gebelik testi yapmadinmi hic?

Kimyasal gebelikten sonra gecikme olabilir ama 1 ay gecikmeside normal gelmedi bana...
İstersen bir muayene ol..
Yumurta rezervinde sıkıntı varmıydı ya da polikistik over sendromu?
Bu ikisinden birini yaşıyorsan gecikme olabilir..
Tabii bir de güzel ihtimal var gebelik..
İdrar testi yapmış olduğunu düşünüyorum bu gecikmeden sonra o yüzden bu ihtimali daha az düşünüyorum yanılıyorsam ve henüz yapmadıysan yarın ilk işin idrar testi yapmak olsun..İnşallah güzel haberlerini alırım...

Son düzenleme:

Yumurta rezervinde sıkıntı tam yoktu galiba çünkü doktor son tüp bebek denememız de yumurtalar da azalma var dedi ama bunu şu anda problem bir durummus gibi ifade etmedi. Geçen hafta idrarda gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı hiç.

Acaba tüp bebek doktorumu arayıp danışmalimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim ,kanda gebelik e baktırmama gerek var mı ?...

kızlar tüp bebeksa sağlıklı yumurta ve sağlıklı sipermle dölleniyo neden kimyasal gebelik oluyor doktorlarınız ne acıklama yaptı sebebini çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…