Kimyasal gebelik beta sifirlanmadan adet gördüm adet bitti hala beta var normal mi

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.994
1.400
358
Kimyasal gebelik yaşıyorum değerler düzenli artmadı ve düşüşe geçti gecikmenin 14 günü adet basladi bugün adetin 4. Günü ve ben bugün hormon tahlili verdim beta ya da bakildi 48.48 çıktı. Sifirlanmadqn adet görmem normal mi. Yasayaniniz var mi. Adet sonrası yumurtlamayi etkiler mi. Yani sifirlaninca mi yumurtlama başlar.

Kimyasal gebelik yaşıyorum değerler düzenli artmadı ve düşüşe geçti gecikmenin 14 günü adet basladi bugün adetin 4. Günü ve ben bugün hormon tahlili verdim beta ya da bakildi 48.48 çıktı. Sifirlanmadqn adet görmem normal mi. Yasayaniniz var mi. Adet sonrası yumurtlamayi etkiler mi. Yani sifirlaninca mi yumurtlama başlar.
Adet devam eder beta sıfırlanana kadar kanama olur kaçtı en son ki beta değeriniz nezaman baktırdınız bu 48 den önce

Ben geçen ay kimyasal geçirdim beta 350 di 228 219 ola ola düştü ben adet gördüm adet bitince 54 dü betam hala adetten 1 hafta sonra tam sıfırlandı diğer adetle kanı attı sanırım

Adet devam eder beta sıfırlanana kadar kanama olur kaçtı en son ki beta değeriniz nezaman baktırdınız bu 48 den önce
140 çıktı ilk 2 gün sonra 123 3 gün sonra 85 bugün de 48 çıktı adetin 4.gunu bugün hatta

Ben geçen ay kimyasal geçirdim beta 350 di 228 219 ola ola düştü ben adet gördüm adet bitince 54 dü betam hala adetten 1 hafta sonra tam sıfırlandı diğer adetle kanı attı sanırım
O zaman normal demek ki. Peki yumurtlama nasıl oluyor bu sekilde

Beta hormonu kürtaj sonrası bile hemen sıfırlanmıyor. Tekrar kan testi yaptırarak takip edin. Ben kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 30 günde sıfırlanmıstı 8 haftalık gebelikte. Endişe etmeyin. Şimdide kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım. Beta çok çok az %10 artıyor ve artmaya devam ediyor. Sizin beta artısı nasıldı düzenli miydi?

Beta hormonu kürtaj sonrası bile hemen sıfırlanmıyor. Tekrar kan testi yaptırarak takip edin. Ben kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 30 günde sıfırlanmıstı 8 haftalık gebelikte. Endişe etmeyin. Şimdide kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım. Beta çok çok az %10 artıyor ve artmaya devam ediyor. Sizin beta artısı nasıldı düzenli miydi?
Geçmiş olsun canım benim daha önce kurtaj dugu için hu sefer heves etmek istemedim ve bekledim 9 gün geçince kan verdim 140 cikinca sevinemedim anladim kimyasal oldugunu iki gün sonra 123 e düştü 3 gün so ra 85 oldu iki gün sonra falan da adet gördüm iki gün yoğun oldu iki gün az az bugün 4.gun hormon tahlili de verdim bugün belaya da bakıldı 48 çıktı işte sifirlanmadi daha Dr da haftaya bir dahabkqn ver 5bin altına düşsün dedi

Ve ben ikisinde de klomen ve igneyle hamile kaldim bir daha da o ilacı kullanmak istemiyorum nedense

O ilaçla alakalı olumsuz yorumlar okudum forumda… OVULASYON testi ile takip ederek hamile kalmayı deneyin. İnşallah hayırlısı olur 🙏🏻
Bende okudum yani illa bir ilaç olacaksa bile o asla klomen olmayacak. Letu femara kullanmak daha cazip geliyor. Ama karar aldık eşimle strese girmeye gerek yok doğal yoldan akisina birakalim 3 5 ay hayit caksir propolis nar havuç vs böyle ilerleyelim dedik çünkü yoruldum yani testte ki çizgi koyulasmayi ca anladim insallah kimyasal olur dedim düşün kurtaj olmaktansa bari böyle olsun dedim. Ateş olcmeyi deneyeceğim hayırlısı olsun inşallah.
Sizin hikayeniz nedir merak ettim

Bende okudum yani illa bir ilaç olacaksa bile o asla klomen olmayacak. Letu femara kullanmak daha cazip geliyor. Ama karar aldık eşimle strese girmeye gerek yok doğal yoldan akisina birakalim 3 5 ay hayit caksir propolis nar havuç vs böyle ilerleyelim dedik çünkü yoruldum yani testte ki çizgi koyulasmayi ca anladim insallah kimyasal olur dedim düşün kurtaj olmaktansa bari böyle olsun dedim. Ateş olcmeyi deneyeceğim hayırlısı olsun inşallah.
Sizin hikayeniz nedir merak ett
Doktorum doğal yolla gebe kalmamız için Impryl diye bir vitamin desteği önerdi. Gerçekten işe yaradı. D vitamini eksikliğiniz var mı mutlaka baktırın. Eşinizde E vitamini alsın düzenli ve folik asite devam edin.
Ben 35 yaşındayım. Benim ilk gebelik çok kolay şekilde oldu fakat bebeğin 8 haftasında turner sendromu nedeniyle kalbi durdu. Bir ay regl oldum. Sonra tekrar denedik ve yine hamile kaldım. Fakat bu sefer beta değerim çok çok az artıyor. Beta 99 olduğu için kese görünmüyor ve doktorlar sağlıklı bir gebelik değil dedi. Kimyasal ya da dış gebelik geçiriyor olabilirmişim ama belirsiz çünkü değer çok az artarak devam ediyor. Bir doktor cumartesi günü kürtaj yapalım sonra beta mı takip edelim dedi. Eğer artış devam ederse dış gebeliktir dedi. O zamanda iğne vuracagız dedi. Ne yapacağımı bende bilmiyorum Beklemedeyim.

Ya inşallah kimyasal olur demekten başka bir temenni gelmiyor elimden başka bir sorun çıkmasın inşallah. Bende 37 yaşındayım 9 yasinda bir oğlum var. Kendiliginden oldu. Bu arada bir de tıbbi genetikten randevu aldik. Aklımıza geleni yapıyoruz. Bi ara d vitamini kapsül kullandım bıraktım. Bir de Dr vermişti maternyl plus diye bir vitamin verdi elimde kaldı kullanıyorum komplike bir vitamin ama sizinkine de bakacağım .

Canım nasılsın beni hatırladınmı. Kaderlerimiz aynıymış benimde kimyasal oldu

Canım nasılsın beni hatırladınmı. Kaderlerimiz aynıymış benimde kimyasal oldu
Hatırladım tabi sana da çok çok olsun. Yine heveslerim yarı da kaldı maalesef . Bugün genetikten randevumuz vardı eşimle beraber kan verdim sonuçlar 1.5 ayı bulurmuş carsamba da yeniden spermiogram verecek. 1 sene önce bir sorun yoktu değerleri cok iyiydi yine de biz herseyi baştan yapalim elimizde her detay bulunsun istedik. Hayirlisi bekliyoruz. Bu arada caksir ve hayit suyualdik propolisli bir karışım da kullanıyoruz biraz da doğal yöntemlere yonelelim dedik. Sen nasilsin neler gelişti gelişti durum ne

Hatırladım tabi sana da çok çok olsun. Yine heveslerim yarı da kaldı maalesef . Bugün genetikten randevumuz vardı eşimle beraber kan verdim sonuçlar 1.5 ayı bulurmuş carsamba da yeniden spermiogram verecek. 1 sene önce bir sorun yoktu değerleri cok iyiydi yine de biz herseyi baştan yapalim elimizde her detay bulunsun istedik. Hayirlisi bekliyoruz. Bu arada caksir ve hayit suyualdik propolisli bir karışım da kullanıyoruz biraz da doğal yöntemlere yonelelim dedik. Sen nasilsin neler gelişti gelişti durum ne
Bende ne olsun canım kimyasaldan sonra beş gün arayla iki kere kanama oldu ilki 3 gün sürdü ikincisi baya yoğun şimdilik devam ediyor. Bende bu ay doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırıcam eşim eylül ayında spermiyogram vermişti herşey iyidi ama doktoru yine de birkaç takviye verdi kullandı. Yoruldum demek istemiyorum isyan eder gibi ama bazen çok canım sıkılıyor bütün bu şeylerden hastanelerden inşallah Rabbim çok bekletmez kucaklarımız dolar 🙏🥹

Bende ne olsun canım kimyasaldan sonra beş gün arayla iki kere kanama oldu ilki 3 gün sürdü ikincisi baya yoğun şimdilik devam ediyor. Bende bu ay doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırıcam eşim eylül ayında spermiyogram vermişti herşey iyidi ama doktoru yine de birkaç takviye verdi kullandı. Yoruldum demek istemiyorum isyan eder gibi ama bazen çok canım sıkılıyor bütün bu şeylerden hastanelerden inşallah Rabbim çok bekletmez kucaklarımız dolar 🙏🥹
Al benden de o kadar yoruldum bir de çevrenin hani bebek demeleri imalari inanılmaz bir baskı. Hormon da verdim bu arada amh çıkmadı sadece. Bir de beta zaten sifirlqnmadihi için lh biraz düşük çıktı gebelik olmazsa ki pek de ümidim yok bu ay için gelen adette tekrar hormon baktiracagjm. 12 sine yumurta takibi için randevu aldım. Adet uzadığı için yumurtlama nasıl olacak onu da bilmiyorum birisi sonraki adette yumurtlama olur diye yazmıştı bana. Bi gidelim bakalım ne diyecek dr. Allah tez vakitte saglikli bir hamilelik nasip etsin sana bana tüm bekleyen hanımlara inşallahhhhhh🤲🤲🤲

Bak bu da hormon sonucu senin nasıl degerler. Burada beta da var 48 cikmisti adeti 4.Günü

Eklentiler

• Screenshot_20240102-220130_e-Nabz.webp
    Screenshot_20240102-220130_e-Nabz.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 115
Hele o çevrenin bakısı en kötüsü😒bende yumurtlama nasıl olacak merak ediyorum bir çok erken oluyor bir ay çok geç oluyor klomen de kullanıcam. İnşallah hepimiz kavuşalım 🙏 SivasliAlice SivasliAlice

Back
X