Kimyasal gebelik beta sifirlanmadan adet gördüm adet bitti hala beta var normal mi

Hele o çevrenin bakısı en kötüsü😒bende yumurtlama nasıl olacak merak ediyorum bir çok erken oluyor bir ay çok geç oluyor klomen de kullanıcam. İnşallah hepimiz kavuşalım 🙏 SivasliAlice SivasliAlice
İki kere koomenle oldu ama hüsran oldu korkuyorum ben o ilaçtan sen daha önce denemismiydin klomenle.

Evet canım ilk gebeliğim onunla oldu ikizdi. 28 haftada erken doğum yaptım kaybettim maalesef ikisinide
Çok üzgünüm valla iye yaşanıyor ki bunlar. Araştırma sonucu ne çıktı ne denildi. Genetikte birsey çıktı mi.

Çok üzgünüm valla iye yaşanıyor ki bunlar. Araştırma sonucu ne çıktı ne denildi. Genetikte birsey çıktı mi.
Hayır canım birşey çıkmadı ilk gebelik ikiz olduğu için bu olabiliyormuş yani rahim ağzı yetmezliği. Doğumdan bir hafta önce kontrolde herşey çok iyidi hatta doktorda çok yatma yürüyüş yap falan dedi ama yinede böyle oldu. Suyum sızıntı olarak akmaya başladı hasteneye gittiğimde doktor 2 cm açılmam olduğunu söyledi oysa kontrolde doktor rahim ağzın iyi demişti erken doğum yapmazsın rahat ol dedi

Hayır canım birşey çıkmadı ilk gebelik ikiz olduğu için bu olabiliyormuş yani rahim ağzı yetmezliği. Doğumdan bir hafta önce kontrolde herşey çok iyidi hatta doktorda çok yatma yürüyüş yap falan dedi ama yinede böyle oldu. Suyum sızıntı olarak akmaya başladı hasteneye gittiğimde doktor 2 cm açılmam olduğunu söyledi oysa kontrolde doktor rahim ağzın iyi demişti erken doğum yapmazsın rahat ol dedi
Sanki Dr hatasi var gibi. Ben kimyasal gebelikler de bile Dr larin bunu saymıyoruz diyip gondermelerine de çok karsiyim . Bir problem var yani yoksa neden olsun bak bir kullanıcı neler yazmış dun okudum sende bi bak

Sanki Dr hatasi var gibi. Ben kimyasal gebelikler de bile Dr larin bunu saymıyoruz diyip gondermelerine de çok karsiyim . Bir problem var yani yoksa neden olsun bak bir kullanıcı neler yazmış dun okudum sende bi bak

Bana da doktor hatası var gibi geldi ama olan oldu elimden hiçbirşey gelmiyor maalesef.

Hepsini okudum çok haklı. Bende kimyasaldan sonra tekrar doktora gittim banada coraspirin ve folikasit almamı söyledi inşallah bende de işe yarar

Bana da doktor hatası var gibi geldi ama olan oldu elimden hiçbirşey gelmiyor maalesef.

Hepsini okudum çok haklı. Bende kimyasaldan sonra tekrar doktora gittim banada coraspirin ve folikasit almamı söyledi inşallah bende de işe yarar
Allah yerlerini doldursun biran önce inşallah. Yaşayan bilir ne desem de boş. Bende hep ecopirin kullandim demir multv.ama bu sefer iğne istiycem israrla. Bir de inofolic combi kullanicam attığım sayfa da okudum çok once kullanmıştım 1 kutu anliyordum yumurtlamayi caylamayi sende kullan istersen.

Merhaba Siz kolomeni kendiniz mi alıp kullanıyorsunuz yoksa doktorunuzun kontrolünde mi kullanıyorsunuz?
Doktor recetesiyle alıyoruz. Oncesin de ultrason muayenesi oluyor haliyle. Uygun gorirse veriyor klomeni ve yumurtaların büyümesini takip ediyor. Kendiniz alıp kullanmayın riskli çünkü. Kontrolsüz kullanım da birden fazla yumurta büyütüp catlamazsa birden fazla kistiniz olabilir.
Ben artık o ilacı kullanmak istemiyorum açıkçası. Benim fikrim klomen yumurtaları büyütüyor ama kalitesini düşürüyor. Bu ay hayit suyuyla iki yumurtam oluştu ve sadece catlatma ignesi oldum bekliyorum. Allahtan hayırlısini diliyorum hepimiz için.🤲🤲🤲

Benim 28 günlük periyodum devam etti. İlk adetten sonra yine 28 gun sürdü yani.

Back
X