Kimyasal gebelik denildi ama kanamam yok

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
35
Selam kızlar acil bana cvp yazın nolur tüp bbek transferim oldu pozitifi gördük betam 255 e kadar saglıklı yükseldi sonra düştü betam.. Ama kanama vs. Hic bisey yok.. Doktora gittim kanama 2 gune olur dedi ama olmadı.. Sizdede oldumu be yapmam lazım

Basima gelmedi ama her ne kadar beta nim dusmesi normal olmasa da ,dilerseniz suphe icindeyseniz tekrar olcturseniz?Saglik ocaklari ölcuyor.

Canım ne yazikki benim başıma gelmişti değerim düşüyordu ama kanama yoktu kanama bir hafta sonra başladı böyle olabiliyor bazen sifirlaninca geliyor

Canım ne yazikki benim başıma gelmişti değerim düşüyordu ama kanama yoktu kanama bir hafta sonra başladı böyle olabiliyor bazen sifirlaninca geliyor
Şimdi kan verdim pazartesi beta 82 di, şimdi 26 ya düşmüş ama yıne kanama yok, ilacları artık bıraksammı, progestan kullanıyordum

Şimdi kan verdim pazartesi beta 82 di, şimdi 26 ya düşmüş ama yıne kanama yok, ilacları artık bıraksammı, progestan kullanıyordum
Progestani bırak canım düşüyor zaten değerin benimde son kimyasalım böyle oldu ne yazikkikanaman gelir yani

Tüp bebek ti... Emeklerımız boşa gitti maddi manevi insanı zorluyor bu ıkıncı denememızdı ilki hiç tutmamıstı... Artık bidaha kı sefere insallah
Canım üzülme diyecem ama insanın elinde deil benimde üç sene içinde 1 boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım sebepleri bulunamıyor yapmadigimiz test kalmadı hiç biseyiniz yok dediler bizde bir süre daha deneyip doğal yolla sağlıklı olmazsa tüp düşünüyoruz yakın bir arkadaşımın 7.tup bebeği tuttmustu inan kısmeti nezamanda ozaman geliyor şuan oğlu doğdu Allah'ım bizede en kısa saglikli gebelik nasıp etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…