Kimyasal gebelik dusugu nasil oluyor

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
merhaba arkadaslar
bebek icin bir suredir esimle denemekteyiz. adetim 2 gun gecikmisti ve idrar testi negatif cikti. derken lekelenme oldu 2 gun. daha sonra birden bire cok agir adet gormeye basladim o kadar fazla kan pihtisi geldi ki basima hic boylesi gelmemisti. kan da oluk oluk birden akti falan. acaba kimyasal gebelik mi yasadim diyorum ama kan testi de yaptirmamistim. kimyasal gebelik dusugu nasil oluyor?

bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım önce adetim gecikti sonra belirtiler gögüslerim şişti.agzımda tarifi zor bi tat uyku hali sonra bir hafta geçti belirtiler yok oldu ani bel ve kasık agrısı ardından yogun kanama ve düşük

hayir yurtdisinda yasadigim icin hep doktora gidemiyorum malesef turkiyedeki gibi degil kan testi bile kolay yapmiyolar. benim de belirtilerim ozellikle goguslerdeydi damarlarim asiri belirgindi. sonrasi cok fazla pihtili yogun kanama.

her adet gecikmesi hamilelik olamaz ama adetin yaklaştıgı içinde gögüs agrın olabilir üzülme herşeyin hayırlısı ilk bebeginmi başaka çocugun varmı

Kimyasal gebelikte belirtiler olabilirde olmayabilirde.Net alayabilmek zor çünkü kanda pozitif sonuç çıkar.Daha sonra değer düşmeye başlar ve adetle sonlanır.Benim yaşadığım buydu.Diğer türlü anlamak zor bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…