Kimyasal gebelik galiba

svdkl056

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
36
13
8
27
Merhaba arkadaşlar 25 Aralık beta hcg 10.069 çıktı 26 Aralık sadece kesem oluşmuş mu diye bakmak ultrasyon muayene ile kese gözükmedi vajinal ultrasyon ile kontrol yapmak istedi ona da ben izin vermedim ben izin vermeyince olumsuz olumsuz konuştu doktor bende çıktım hastaneden bu sabahta kan testi verdim kendi kendime kontrol edeyim diye 27 Aralık test sonucum 847 düştü dun doktor muayene sonrasında hafif hafif kanama gelmişti bende stres yaptım galiba demiştim bugünde kan vermeye gittim geldim 1 saat sonra kanamam olmaya başladı sonucu almaya gittim baktım değerlerim düştü ve bu başıma gelen 3. Oldu yine buna da şükür kan yoluyla sokulup atıyorum kürtaj vs olmuyorum ama artık bu benim 3. Yıkılmam oldu benim gibi olup sonrasında bebeğini kucağına alan var mı

acile gidin bi baksınlar alttan ultrasona neden karşısınız

Bu kadar çok kimyasal yaşamanızın sebebini neden araştırmıyorsunuz? Bu sizin için hep üzüntü ve stres belki kanınız pıhtılaştığı için gebelik oluşmuyor tutunamadan vücut atıyorsa? Bence bunun arkasını arasanız iyi olur

Ilk gebelikte çok küçük regline yakın gebe kalmışsın galiba demişti doktor o yüzden araştırmadim 2. Gebelikte değerlerim çıkarken ben vajinal ultrasyon sonucu hemen düşük yaptim yine araştırmadim ama bu sefer yumurtlama günlerimi takip ettim vajinal ultrasyona izin bile vermedim yine düşük yaptim bunda bir sorun olduğunu algıladım kendimi toparlayınca duzgun bir doktora gidip muayene olup öğreneceğim

10 bin üstüne kimyasalda nasıl çıktı ve nasıl iki gün içinde 9 bin düşebilir?

Çok geçmiş olsun canım mutlaka güzel bir yerde kontrole gitmelisin burda okuduğum kadarıyla kanda pıhtılaşma olanların düşüşleri olduğunu okudum

Daha önce vajinal ultrasyonla düşük yaptım ve kendimce benim rahmime ilk zamanlarda zarar veriyor diye düşünüyorum
Bence yalnış düşünüyonuz benim ilk gebeliğimde 21 haftaya kadar alttan baktılar farklı bi sebepten kaybettim şimdi 14 haftalık hamileyim 15 günde bir alttan bakılıyor ve çok şükür daha bişey olmadı

Vajinal ultrason düşüğe sebep olsa bakmazlar ki. Genetik testlere girmeden her detayınız araştırılmadan gebe kalmayın. Keşke ilk düşükten sonra hadi en kötü 2. Düşükten sonra başka sebeplere bağlamadan tedaviye gitseydiniz. Yani kendi kendinize sebepler bulmuşsunuz. Boşuna üzüldünüz üst üste 2 kez daha. İhmal etmemek lazım bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…