Ilk 1 yıl çocuk düşünmedik sonrasında 2 3 ay denedik yine olmadı ben doktora gittim herşey normal hormon degerlerim falan bi sıkıntı yoktu doktor biraz daha deneyin dedi olur o arada eşimde gitti doktora varikosel cıktı küçük bi operasyon geçirdi tam ameliyatta değil skleroterapi köpük tedavisi operasyondan sonra değerleri baya yükseldi artık bi engel kalmamıştı üzerinden 1 sene daha geçti yine olmadı bidaha kadın doğuma gittim yine sorun yoktu, tekrardan küçükçekmece kanuni hastanesine inferlitife bölümüne gittim bütün testlerim yeniden tekrarlandı aşılama için dosya açıldı tekrar eşim test verdi yine normal cıktı o ara karantina falan oldu ara verildi gitmedik dosyama rahim filmi de istendi onu çektirdim tüplerim açık cıktı rahim hafif T şeklinde yazıyordu raporda, bu sefer adet olmayı bekliyordum özele gidecektim muayne için rahim şekli hakkında konuşmak için adet olmayı beklerken kimyasal gebelik geçirdim yine bütün tahlillerimi aldım özele gittim doktor ameliyat olman gerekiyor rahim dar dedi genişletmemiz lazım dedi bu sefer ameliyat olmak için doktor arayışına girdim sonra ki adet tarihimi bekledim farklı doktora gittim bakti herse normal dedi rahim de normal ameliyat fikrini aklından çıkar stres yapma dedi internette de araştırma yapma aklına bi soru takılırsa bana yaz dedi beni baya rahatlattı çünkü T rahim seklinde gercekten doktkrlar ikiye ayrılmış kimi ameliyata gerek var dedi kimi gerek yok dedi, doktorum bu ay yumurta takibi yapalim dedik sonrasına da bakacağım olmazsa gebelik zaten devlet hastanesinde dosyam açık bütün tahlillerim hazır aşılamaya baslarim devlette 3 kere yaptırma hakkımız varmış onu kullanacağım hikayem bu şekilde sende kesinlikle üzülme herşey olacağına varır Allah en iyisini bilir iyi bi doktora git muayne ol rahim filmi mutlaka çektir kiminde tüpler kapalı oluyor kiminde perde miyom kist oluyor herşey çıkıyor, kesinlikle eşinle aynı anda git doktora ikinizde muayne olun ben pişman oldum eşim çok sonra gitti 1 senem boşuna gitti bende bişey yok denilerek geri gönderildim hep