Peki snradan hamile kalina bilirmi bn o ay agriliydim ama sonraki ay daha sanciliydim ve parca cok geldi bu kimyasal gebelikden dalayimi ?Canım ben çok geç gördüm yazdıklarını kimyasal gebelik sonrasın kanama normal adete göre çok daha ağrılı geçer. Ben evlendiğimden beri hiç ağrı çekmezdim kimyasal gebelik geçirdim çok çok ağrılıydı
Allah yardimcimiz olsun ya cok zor biseyBen de iki kez yaşadım. Biri doktora bile gitmeye gerek kalmadan adet günüm gelince regli oldum. Diğeri adet gunumden 15 gün sonra düştü, daha bu ay başıma geldi.Yavaş yavaş kandaki hgc normal seviyeye geldi sayılır.
5 aydır hamilelik deniyorum. İlk iki ay döllenme hiç olmadı, 3. Ay kimyasal gebelik, 4 döllenme yine yok, 5. Ay tekrar kimyasal gebelik bu sefer 2 hafta sonra düştü.
Artık gelecek aylar neler getirecek şaşkınlıkla bekliyorum.
Hamile kalmayı düşünenler için vitamin kompleksi var, ona başladım. Geçen aylarda da multivitamin ve omega 3 kullanıyordum gerci. Yaşım 35. Yaş faktörü mu etkili bilemiyorum.
Bıkkınlık oluştu simdiden
Insallah sorun olmaz ama bnm de cok acikti snra koyulasti erresi ay parcalar geldi umarim dis gebelik degildir .Geçen hafta cuma günü adetim 3 gün gecikince idrarda test yaptım.Silik çıktı.Kan verdim.Beta 18 çıktı.Doktor daha çok yeni dedi.Salı günü kahverengi lekelenmem başladı.Yine idrardan test yaptım.Yine silikti.Çarşamba günü kanda 157 çıktı.Doktor normal seyrinde dedi.Lekelenme çoğunlukla zararsızdır dedi.Sevindim.Cuma beta 300 olması lazım dedi.Ama 135'e düşmüştü.Çok kötü oldum.Beta hcg 18-157-135 olarak seyretti.Bu sırada lekelenme bordoya dönük bir renk alıp devam etti.Şuan hala devam ediyor.Yoğun olmamakla beraber regl kanaması şeklinde.Çarşamba tekrar kan verip değerime bakacağız.Beta hcg' nin düşmesi lazım.Çok yıpratıcı bir durum.Hamileyim diye sevinirken hevesin kursağında kalıyor.Benim sorum şu.Bu kanama regl kanaması mı? Yoksa adet günümden önce tekrar yumurtlama gibi bir şey söz konusu mu? Kafam çok karışık????
Peki ikinci adetinde parcan oldumu ? Bnm 10 gunu geckin gelmedi ilk ay snraki ay parcali oldu bu ayda yumurtlama zamanindayim sancim var nie bilmiorum sag kasigim acio .sben ocakta kimyasal gebelik gecirdim 28 ocakta kanamam basladi. normalde adetim cok düzensizdir ve genelde uzundur döngüm ama kimyasaldan sonra öbür ay yine 28 inde basladi adet düzeldi (sonra hormon ilaclari kullanmaya basladigim icin yine karisti orasi ayri)
benim her adet parcali oluyor canim cok büyük parcalar cok fazla kan oluyor. gencligimden beri öyle sanki kurban kesmissin gibi cok kaniyor bazen korkuyorum bile kan kaybindan gitcem diye. kimyasal gebelik oldugunda az parca gelmisti sankiPeki ikinci adetinde parcan oldumu ? Bnm 10 gunu geckin gelmedi ilk ay snraki ay parcali oldu bu ayda yumurtlama zamanindayim sancim var nie bilmiorum sag kasigim acio .s
Iste bnde acaba kimyasalmi diorum kimyasal gebelik gecirdigim ay degisik kan ve az parca vardi ikinci ayi cok parca vardi .s dedim obur aydan kalma herhalde.benim her adet parcali oluyor canim cok büyük parcalar cok fazla kan oluyor. gencligimden beri öyle sanki kurban kesmissin gibi cok kaniyor bazen korkuyorum bile kan kaybindan gitcem diye. kimyasal gebelik oldugunda az parca gelmisti sanki
Canım kimyasal gebelik kanamasını adet kanaması diye düşün çünkü yumurta o kanla vücuttan atılıyor yeni yumurtlama o kanamadan itibaren 14 gün sonra olur tabi adet döngün düzenliyseGeçen hafta cuma günü adetim 3 gün gecikince idrarda test yaptım.Silik çıktı.Kan verdim.Beta 18 çıktı.Doktor daha çok yeni dedi.Salı günü kahverengi lekelenmem başladı.Yine idrardan test yaptım.Yine silikti.Çarşamba günü kanda 157 çıktı.Doktor normal seyrinde dedi.Lekelenme çoğunlukla zararsızdır dedi.Sevindim.Cuma beta 300 olması lazım dedi.Ama 135'e düşmüştü.Çok kötü oldum.Beta hcg 18-157-135 olarak seyretti.Bu sırada lekelenme bordoya dönük bir renk alıp devam etti.Şuan hala devam ediyor.Yoğun olmamakla beraber regl kanaması şeklinde.Çarşamba tekrar kan verip değerime bakacağız.Beta hcg' nin düşmesi lazım.Çok yıpratıcı bir durum.Hamileyim diye sevinirken hevesin kursağında kalıyor.Benim sorum şu.Bu kanama regl kanaması mı? Yoksa adet günümden önce tekrar yumurtlama gibi bir şey söz konusu mu? Kafam çok karışık????
O lekeler yerleşme kanaması olabilir ama belindeki kasıklarındaki ağrının hamilelikle bi Alakasınolmaz çünkü bu kadar erken belirti vermez yumurtlama zamanları da kadınlarda böyle ağrılar olabiliyor. Ama dediğim gibi lekelenmeler yerleşme olabilir. Benim de iki kimyasal gebeliğimde de peçeteye silince pembe minik lekeler oluyorduArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
bilemiyorumki canim kimyasalda olsa cok kisada olsa gebelik belirtileri hissediyor insan. ben ilk oldugu icin o zaman anlayamamistim sonradan düsündügümde daha iyi farkediyorum. koku hassasiyeti olmustu herzaman gectigim yerden farkli kokular geliyordu cöplük varmis ama normalde gecerken hic farketmezdim kimyasaldan sonrada farketmedim zaten sadece o siraydi. yada herzaman yedigim seyin tadi degisil geldi acaba yine bunundami icerigini degistirdimer ne bicim olmus tadini begenmedim diyordum ama kimyasal gectikten sonra tadi yine herzamanki gibiydi bildigim gibi. gögüsler daha farkli acimisti. icimdede birsey oldugunu farkediyordum. olmadigi zaman icimin bis oldugunu hissediyorum. ve testlerde de hafiftende olsa gecde olsa silik cikiyo. benim hatirladiklarim bunlar simdilikIste bnde acaba kimyasalmi diorum kimyasal gebelik gecirdigim ay degisik kan ve az parca vardi ikinci ayi cok parca vardi .s dedim obur aydan kalma herhalde.
Benim de kimyasal olduğunda daha az kanamam oldu ve daha çabuk bittiIste bnde acaba kimyasalmi diorum kimyasal gebelik gecirdigim ay degisik kan ve az parca vardi ikinci ayi cok parca vardi .s dedim obur aydan kalma herhalde.
Canım ben iki defa kimyasal oldum ama bu sitede kimyasaldan hemen sonra hamile kalan çok kadın var. Aslında hamile kalabildiğini gösteriyormuş ve rahmin kendini hamileliğe hazırlamasıymış bir de sen de kalırsın inşallah. Parçalar her adette olur onlar normal. Zaten kimyasalda henüz bi bebek yok ortada ki parçalar onunla alakalı değil yani eski adetten kalan kan oluyor geneldePeki snradan hamile kalina bilirmi bn o ay agriliydim ama sonraki ay daha sanciliydim ve parca cok geldi bu kimyasal gebelikden dalayimi ?
Bnm idrarda 4 kez farkli marka denedim o ay silik cikti şuphem bu zaten hic cikmayan ikinci cizgiyi gormustum kalbim duruodu cok zor ya adet oldugumda cok agladim o kadar cok hefeslenmistimki .sbilemiyorumki canim kimyasalda olsa cok kisada olsa gebelik belirtileri hissediyor insan. ben ilk oldugu icin o zaman anlayamamistim sonradan düsündügümde daha iyi farkediyorum. koku hassasiyeti olmustu herzaman gectigim yerden farkli kokular geliyordu cöplük varmis ama normalde gecerken hic farketmezdim kimyasaldan sonrada farketmedim zaten sadece o siraydi. yada herzaman yedigim seyin tadi degisil geldi acaba yine bunundami icerigini degistirdimer ne bicim olmus tadini begenmedim diyordum ama kimyasal gectikten sonra tadi yine herzamanki gibiydi bildigim gibi. gögüsler daha farkli acimisti. icimdede birsey oldugunu farkediyordum. olmadigi zaman icimin bis oldugunu hissediyorum. ve testlerde de hafiftende olsa gecde olsa silik cikiyo. benim hatirladiklarim bunlar simdilik
Ay insallah cnm bnm ya iste bu ay umidim var cok dikkat ettim cörek otu kuru yaptim umarim vardirBen hamile kaldığımda aşırı uyuşuk ve yorgun oluyor bir de koku hassasiyetim oluyor yukarıdaki arkadaşla aynı belirtiler. Bir de silince peçeteye pembe lekeler geliyor anlıyorum
Amin canım inşallah rabbim nasip eder ama geçen hafta test yapmakla çok erken davranmışsın adetine en erken 4 5 gün kala idrar testi yap en iyi ihtimalle o zaman çıkar daha erken çıkması mümkün değil hatta o zaman çıkması bile zor. bi de hemen kan testi yapma en azından idrarda silik çizgi gör öyle yap silik bile çıksa var demekAy insallah cnm bnm ya iste bu ay umidim var cok dikkat ettim cörek otu kuru yaptim umarim vardir
Canım kimyasal gebelik kanamasını adet kanaması diye düşün çünkü yumurta o kanla vücuttan atılıyor yeni yumurtlama o kanamadan itibaren 14 gün sonra olur tabi adet döngün düzenliyse
Beklicem cnm bu ay bacagimda sizlama var adet olcakmisim gibi ama adetime var bkliom insallah bu ay sevincli hberi alirimAmin canım inşallah rabbim nasip eder ama geçen hafta test yapmakla çok erken davranmışsın adetine en erken 4 5 gün kala idrar testi yap en iyi ihtimalle o zaman çıkar daha erken çıkması mümkün değil hatta o zaman çıkması bile zor. bi de hemen kan testi yapma en azından idrarda silik çizgi gör öyle yap silik bile çıksa var demek
Kimyasal gebelik bir kaç gün geciktiriyor bu arada haberin olsun canımEvet canım adetlerim düzenlidir.28 gündür döngüm.Teşekkürler...
Amin canım biz de haber ver ben bu ay korunuyorum art Arda kimyasallar beni yordu biraz durmak istiyorumBeklicem cnm bu ay bacagimda sizlama var adet olcakmisim gibi ama adetime var bkliom insallah bu ay sevincli hberi alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?