Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik geçiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki snradan hamile kalina bilirmi bn o ay agriliydim ama sonraki ay daha sanciliydim ve parca cok geldi bu kimyasal gebelikden dalayimi ?

Allah yardimcimiz olsun ya cok zor bisey

Insallah sorun olmaz ama bnm de cok acikti snra koyulasti erresi ay parcalar geldi umarim dis gebelik degildir .

Peki ikinci adetinde parcan oldumu ? Bnm 10 gunu geckin gelmedi ilk ay snraki ay parcali oldu bu ayda yumurtlama zamanindayim sancim var nie bilmiorum sag kasigim acio .s

Peki ikinci adetinde parcan oldumu ? Bnm 10 gunu geckin gelmedi ilk ay snraki ay parcali oldu bu ayda yumurtlama zamanindayim sancim var nie bilmiorum sag kasigim acio .s
benim her adet parcali oluyor canim cok büyük parcalar cok fazla kan oluyor. gencligimden beri öyle sanki kurban kesmissin gibi cok kaniyor bazen korkuyorum bile kan kaybindan gitcem diye. kimyasal gebelik oldugunda az parca gelmisti sanki

benim her adet parcali oluyor canim cok büyük parcalar cok fazla kan oluyor. gencligimden beri öyle sanki kurban kesmissin gibi cok kaniyor bazen korkuyorum bile kan kaybindan gitcem diye. kimyasal gebelik oldugunda az parca gelmisti sanki
Iste bnde acaba kimyasalmi diorum kimyasal gebelik gecirdigim ay degisik kan ve az parca vardi ikinci ayi cok parca vardi .s dedim obur aydan kalma herhalde.

Canım kimyasal gebelik kanamasını adet kanaması diye düşün çünkü yumurta o kanla vücuttan atılıyor yeni yumurtlama o kanamadan itibaren 14 gün sonra olur tabi adet döngün düzenliyse

O lekeler yerleşme kanaması olabilir ama belindeki kasıklarındaki ağrının hamilelikle bi Alakasınolmaz çünkü bu kadar erken belirti vermez yumurtlama zamanları da kadınlarda böyle ağrılar olabiliyor. Ama dediğim gibi lekelenmeler yerleşme olabilir. Benim de iki kimyasal gebeliğimde de peçeteye silince pembe minik lekeler oluyordu

Iste bnde acaba kimyasalmi diorum kimyasal gebelik gecirdigim ay degisik kan ve az parca vardi ikinci ayi cok parca vardi .s dedim obur aydan kalma herhalde.
bilemiyorumki canim kimyasalda olsa cok kisada olsa gebelik belirtileri hissediyor insan. ben ilk oldugu icin o zaman anlayamamistim sonradan düsündügümde daha iyi farkediyorum. koku hassasiyeti olmustu herzaman gectigim yerden farkli kokular geliyordu cöplük varmis ama normalde gecerken hic farketmezdim kimyasaldan sonrada farketmedim zaten sadece o siraydi. yada herzaman yedigim seyin tadi degisil geldi acaba yine bunundami icerigini degistirdimer ne bicim olmus tadini begenmedim diyordum ama kimyasal gectikten sonra tadi yine herzamanki gibiydi bildigim gibi. gögüsler daha farkli acimisti. icimdede birsey oldugunu farkediyordum. olmadigi zaman icimin bis oldugunu hissediyorum. ve testlerde de hafiftende olsa gecde olsa silik cikiyo. benim hatirladiklarim bunlar simdilik

birde sabahin köründe erkende uyaniyordum aksamda cok erkenden uykum geliyordu böyle belirtiler vardi canim

Peki snradan hamile kalina bilirmi bn o ay agriliydim ama sonraki ay daha sanciliydim ve parca cok geldi bu kimyasal gebelikden dalayimi ?
Canım ben iki defa kimyasal oldum ama bu sitede kimyasaldan hemen sonra hamile kalan çok kadın var. Aslında hamile kalabildiğini gösteriyormuş ve rahmin kendini hamileliğe hazırlamasıymış bir de sen de kalırsın inşallah. Parçalar her adette olur onlar normal. Zaten kimyasalda henüz bi bebek yok ortada ki parçalar onunla alakalı değil yani eski adetten kalan kan oluyor genelde

Ben hamile kaldığımda aşırı uyuşuk ve yorgun oluyor bir de koku hassasiyetim oluyor yukarıdaki arkadaşla aynı belirtiler. Bir de silince peçeteye pembe lekeler geliyor anlıyorum

Bnm idrarda 4 kez farkli marka denedim o ay silik cikti şuphem bu zaten hic cikmayan ikinci cizgiyi gormustum kalbim duruodu cok zor ya adet oldugumda cok agladim o kadar cok hefeslenmistimki .s
Su an tuhafim kasigim bi degisik aci var arada goguslerim agrio ve dolgunluk var ayiptir solemesi bi haftadir ishal ve kabiz oluom degisio wc ve gobegimin alt kismi agrio bi sey var gibi bi degisik hissediorum insallah yanilmam adetime daha var 10 gun fln erken hissetmem sacma ama tuhafim iste rabbim duami kabul etmistir insallah yanilmiyorumdur. Migdemde bulanio useme degilde yanio vucudum gecen hafta 0.3 cikti kan insallah diom vardir

Ben hamile kaldığımda aşırı uyuşuk ve yorgun oluyor bir de koku hassasiyetim oluyor yukarıdaki arkadaşla aynı belirtiler. Bir de silince peçeteye pembe lekeler geliyor anlıyorum
Ay insallah cnm bnm ya iste bu ay umidim var cok dikkat ettim cörek otu kuru yaptim umarim vardir

Ay insallah cnm bnm ya iste bu ay umidim var cok dikkat ettim cörek otu kuru yaptim umarim vardir
Amin canım inşallah rabbim nasip eder ama geçen hafta test yapmakla çok erken davranmışsın adetine en erken 4 5 gün kala idrar testi yap en iyi ihtimalle o zaman çıkar daha erken çıkması mümkün değil hatta o zaman çıkması bile zor. bi de hemen kan testi yapma en azından idrarda silik çizgi gör öyle yap silik bile çıksa var demek

Evet canım adetlerim düzenlidir.28 gündür döngüm.Teşekkürler...
Canım kimyasal gebelik kanamasını adet kanaması diye düşün çünkü yumurta o kanla vücuttan atılıyor yeni yumurtlama o kanamadan itibaren 14 gün sonra olur tabi adet döngün düzenliyse

Beklicem cnm bu ay bacagimda sizlama var adet olcakmisim gibi ama adetime var bkliom insallah bu ay sevincli hberi alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…