Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh kuzum çok zor bir durum Rabbim nasip etsin inşallahMerhaba geçmiş olsun öncelikle. Bende kimyasal geçirdim ve üstünden 1 sene geçti hala gebelik elde edemedim. Tüm testlerimizi hsg filmi dahil yaptırdık sebepsiz diyorlar. En kötüsü de sebepsizlik
Ayyy güzel haberlerinle gel inşallahBende mart gibi bebek düşünüp ekim ayında kimyasal geçirdim. Bu ay çatlatma ignesi klomen kullandım pikassos kullanıyorum hergün bakalım beklemedeyim inşallah güzel sonuç alırım
Ayyy ne güzell sağlıkla kucagınıza alın böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorumGeçmiş olsun canım, ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 Şubat'ta, normalde reglim 25-25 gün arasıydı, bu ay gecikme yaşadım ve bunu kimyasal gebeliğe bağlamıştım bir gün olmadım 2 gün olmadım derken, test yapayım dedim kopkoyu kırmızı çift çizgi çıktı hamileydim, kan testi verdiğimde 352'di şu an kesem 17 mm
Ayyyy rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimGeçmiş olsun canım, ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 Şubat'ta, normalde reglim 25-25 gün arasıydı, bu ay gecikme yaşadım ve bunu kimyasal gebeliğe bağlamıştım bir gün olmadım 2 gün olmadım derken, test yapayım dedim kopkoyu kırmızı çift çizgi çıktı hamileydim, kan testi verdiğimde 352'di şu an kesem 17 mm
Amin inşallah hepbirlikteAyyy güzel haberlerinle gel inşallah
Teşekkürler, darısı tüm isteyenlerin başına inşallahAyyyy rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Oldun mu canım regl yaYaa ne güzel canım bize de dua edermisin şuan ben de kimyasal gebelik geçiriyorum bugün regl oldum.Sen bitkisel yada herhangi bir ilaç filan içtinmi canım
Evet canım bugün kan verdim 6 ya düşmüş değerim senin değerin kaç ne zaman sıfırlanır acabaOldun mu canım regl ya
Ah bilmiyorum en son 15 dı dahada baktırmadım adetımın 2ıncı günü bugünEvet canım bugün kan verdim 6 ya düşmüş değerim senin değerin kaç ne zaman sıfırlanır acaba
İnşallah hemen düşer yeni aya başlarızAh bilmiyorum en son 15 dı dahada baktırmadım adetımın 2ıncı günü bugün
Ah inşallah canım 5ın altına düşmesi lazım dımıİnşallah hemen düşer yeni aya başlarız
Öyle mi ben. Sıfırlanması lazım diye düşündüm ama doktora sormayı unuttumAh inşallah canım 5ın altına düşmesi lazım dımı
Bende 5sın altına düşünce diye biliyorumAh inşallah canım 5ın altına düşmesi lazım dımı