Kimyasal gebelik geçirenler toplanalımmmm

Ya cok tesekkur ederim sizinde iyi kalbinize gore versin Rabbim kac gun gecince test yaptirdiniz siz bebde yapsammi bugunle 32 gun oluyor yaprirwyimmi sizce

Ya cok tesekkur ederim sizinde iyi kalbinize gore versin Rabbim kac gun gecince test yaptirdiniz siz bebde yapsammi bugunle 32 gun oluyor yaprirwyimmi sizce
bence yapın çıkmazsa 1 hafta sonra tekrarlayın benim 10 gün kadar geçmişti ve geç döllenmeydi, belirti var mı

5+2 de kimyasal gebeliğim sonlandı. Sonraki ay beklenilen günde regl oldum.

Merhaba bende 25 Haziran yani tam 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hala regl olmadım ve üstüne gebelik belirtilerim vardı bugün kan verdim sonucum 2.82 cıktı inanamadım okadar kimyasal gebelik öncesi yaşadığım belirtilerle aynı olunca inanamadım İki gün önce bir damla pembe leke geldi kesildi yani Biray boyunca adet olmadım benim gibi kimyasal gebelik yaşayanlar böyle bir şey yaşadı mı birde beta hiç 2.82 cıkmamişti hep 0.1 den küçük çıkıyor

Düsügüm 6 gün sürdü (adetim 5 gündür), 29 gün sonrasinda da normal adet oldum, düzenim de 29 günde kaldi. Daha once 28 gündü.

Gebelik varmıymış peki

Aranızda kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi olan var mı varsa kaç gün??
Merhaba. 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Fakat benimki bahsedildiği kadar ağrılı ve kanamalı geçmedi. 3-4 gün sürdü. İlk adetimi ise kimyasal gebelikten 1,5 ay sonra gördüm. Ve düzenli adet görmeye devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…